18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, chci se prosím zeptat... Po porodu mi dost pročídly vlasy. U jsem toho zkouela fakt hodně, ale kvalitu, co jsem měla před porodem, prostě nějak nemůu dohnat. Chci se zeptat... Jak to řeíte vy? Jak si vlasy třeba upravujete?
Není tady
Ahoj! Chápu, jak se cítí, po porodu je to s vlasy opravdu náročné Mám podobnou zkuenost a dlouho jsem zkouela různé ampony, masky i vitamíny, ale účinek nebyl takový, jaký jsem si přála. Co mi ale pomohlo, kdy jsem potřebovala okamitý objem a délku, byly clip-in vlasy. Nezatěují tvoje vlasy a snadno je nasadí během pár minut. Doporučuji se podívat na nabídku na clip-in-vlasy.eu, mají kvalitní pravé vlasy v různých délkách a odstínech, take určitě najde něco, co ti bude vyhovovat. 😊 Aplikace je jednoduchá, take si můe vlasy upravit tak, jak potřebuje, třeba na zvlátní příleitosti nebo jen pro zlepení nálady. 🌸
Není tady
Zkus clip-in vlasy pro okamitý objem a délku. Jsou etrné a rychle je nasadí, skvělé třeba pro speciální příleitosti.
Není tady