|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj všichni
zakládám toto téma pro ty, kteří chtějí žít, nebo už žijí během zimy (nebo nastálo) ve Španělsku (nebo kdekoliv jinde u teplého moře).
Konečně jsem v důchodu a narostly mi křídla. To, o čem roky sním, kvůli čemu jsem dřela... je tady!
Vše zařízeno, dopilovávám maličkosti (pojištění, lékaře...(skládací lehátko a slunečník už mám
. to jsem si koupila hned.:
).
Je tady někdo, kdo to má stejně? Určitě jo, protože je to tam obsazené důchodci z celé Evropy.
Mohly bychom si vzájemně radit, pomáhat, setkávat se tam.... .
Já mám zatím jen takové základní informace pocházející z mé osobní zkušenosti: jak jsem si pronajmula apartmán, kdo mne přestěhuje, jak s telefonem, televizí, pojištění, ceny jídla... .
Za rok se budu pomalu rozhodovat, jestli si pobyt prodloužím, nebo zkusím jinou destinaci - tak až za rok můžu informovat jak se mi na La Manga celou zimu žilo.
Pokud budu mít touhu po změně, chci příští rok zkusit Bali (nejste tam někdo?), je také velmi levné, ale já mám psa a nechci ho trápit letem v kleci v podpalubí.
Holky (i kluci samozřejmě) pište, bude to super když si pomůžeme. 
Není tady