29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsou tu nějací?
Není tady
Co znamená Vinted přeběhlíci? Hledala jsem slovo vinted i v anglickém slovníku, marně...
Není tady
Na internetu se to najít dá, ale ve spojení s přeběhlíky mi to úplně jasné není.
Není tady
Vinted je portál, kde se dá z druhé ruky nakoupit či naopak prodat své již nepotřebné zboží. Má i své diskuzní fórum, které ale daná platforma ke konci ledna zruší a nebude už přístupné ani pro čtení. Takže uživatelé se budou muset někam "přestěhovat".
Není tady
Andrejko, moc děkuju.
Není tady
Jj, jak už řekla Andrejka, Vinted je prodejní server, ale součástí bylo diskusní fórum, kde to hoooodně jelo (tisíce uživatelů, minimálně v řádech stovek hodně aktivních diskutérů na fóru) - teď tam server končí. Lidé se přesouvají na jiné diskusní servery, je tam tip na Babinet, ale zatím Babinet nikoho asi nezaujal (má to asi více důvodů, ale hlavně je tu mrtvo). Škoda.
Není tady
Živo a mrtvo dělají jen uživatelé. To je něco, co já bohužel neovlivním. Kdyby se přesunuli sem, měli by tu stejné podmínky k diskuzi jako jinde. Co z toho, že tam bylo živo, když jim to zavřeli? O čem to svědčí? Zde je to stabilita už skoro 20 let.
Není tady
Kam se jen v těch pohádkách chodí pro mrtvou a živou vodu? Ještě si to pamatujete?
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Živo a mrtvo dělají jen uživatelé. To je něco, co já bohužel neovlivním. Kdyby se přesunuli sem, měli by tu stejné podmínky k diskuzi jako jinde. Co z toho, že tam bylo živo, když jim to zavřeli? O čem to svědčí? Zde je to stabilita už skoro 20 let.
Cože? O čem to svědčí? Tak já buď nechápu nebo teď zírám!
Není tady
LENNNA napsal(a):
Cože?
O čem to svědčí? Tak já buď nechápu nebo teď zírám!
To bylo myšleno jako čistě hypoteticka otázka, ne nijak špatně, prostě zamyšlení. Dle Tebe to tam fungovalo, byly tam tisíce aktivních uživatellů, diskuze jely, což je přece moc fajn a je to asi přání každého majitele serveru. Tak proč ale něco, co funguje, ruší?
Není tady
AndreaP. napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Cože?
O čem to svědčí? Tak já buď nechápu nebo teď zírám!
To bylo myšleno jako čistě hypoteticka otázka, ne nijak špatně, prostě zamyšlení. Dle Tebe to tam fungovalo, byly tam tisíce aktivních uživatellů, diskuze jely, což je přece moc fajn a je to asi přání každého majitele serveru. Tak proč ale něco, co funguje, ruší?
Andrejko, já nevidím do pozadí, ale diskuse opravdu jela "ve velkém" - těžko to odhaduji, ale v řádech určitě stovek aktivních diskutérů, spíše asi i více. Opravdu tam "to jelo". A byly to dobré a v naprosté většině slušné diskuse. Hodně zajímavá témata, stále nová témata. Opravdu ve velkém jako kdysi tady. Majitelé diskuse ruší ve všech zemích, kde tato platforma existuje. Vysvětlení někde zaznělo, že jim to nic nepřináší, ty stránky jsou prodejní, to jim vydělává, diskuse prý nic - jen to stojí peníze na údržbu. Ale jak je tohle vysvětlení pravdivé nebo není, do toho nevidím. Je to škoda, oni to majitelé "posírají" ve všem - hodně zkazili i prodejní podmínky, lidé nadávají. Tak jsem doufala, že někdo zavítá i sem, byli tam z naprosté většiny opravdu slušní diskutující. Tak třeba časem někdo nakoukne. Přeci jen tady to mám nejraději, je to tu léta srdcovka.
Není tady
Lennno, díky moc!
Není tady