18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj mám doma u staroue jezevčíka ... jaké krmivo dáváte, na co se zaměřujete? má u patné zuby, míchám granule s konzervama ale moc mu to nejede
Není tady
ahoj já dávám čerstvé maso, čistě jen konzervy bez konzervantů s vysokým podílem masa, ona je to nepřirozenějí strava
Není tady
taky se připojim, jaké značky máte ověřené? na trhu jich je docela dost ....sloením mě oslovily konzervy louiepet ale nemám vyzkouene, znáte?
Není tady
narciska: ahoj ty jsou dobré, mají vysoký podíl čerstvého masa a pestrou nabídku, e můe druhy střídat, naemu psovi zatím chutnalo ve...ted chci zkusit tu limitku vánočního kapříka, jak mu pojede
Není tady
narciska:nám jede značka marp, mají velký výber krůta, jehněčí, králík ....a sloením jsou topka, tavnate, vonavé, bereme u jedině tyhle
Není tady
od marp bereme jak granule tak i konzervy a spokojenost, u nejsou ádné zaívací potíe
Není tady