29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj mám doma už starouše jezevčíka ... jaké krmivo dáváte, na co se zaměřujete? má už špatné zuby, míchám granule s konzervama ale moc mu to nejede
Není tady
ahoj já dávám čerstvé maso, čistě jen konzervy bez konzervantů s vysokým podílem masa, ona je to nepřirozenější strava
Není tady
taky se připojim, jaké značky máte ověřené? na trhu jich je docela dost ....složením mě oslovily konzervy louiepet ale nemám vyzkoušene, znáte?
Není tady
narciska: ahoj ty jsou dobré, mají vysoký podíl čerstvého masa a pestrou nabídku, že můžeš druhy střídat, našemu psovi zatím chutnalo vše...ted chci zkusit tu limitku vánočního kapříka, jak mu pojede
Není tady
narciska:nám jede značka marp, mají velký výber krůta, jehněčí, králík ....a složením jsou topka, štavnate, vonavé, bereme už jedině tyhle
Není tady
od marp bereme jak granule tak i konzervy a spokojenost, už nejsou žádné zažívací potíže
Není tady