18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, potřebuji poradit. Seznámila jsem se na seznamce s jedním klukem. Padli jsme si do noty a začali si psát kadý den. Pak jsem mu pochválila, e si pěkně píeme a on mi řekl, e se někdy můeme vidět v reálu. Já jsem pak navrhla e tedy můeme jít ven. Dnes jsme spolu byli 2,5 h v kavárně, řeč pěkně plynula, mluvili jsme oba dva spolu sympaticky a přiměřeně sebevědomě, dívali jsme se sobě do očí a taky jsem se i na sebe usmívali. Pak jsme tedy li domů, zeptal se zda mě můe někam doprovodit a tak jsme li do metra. Díval se mi na postavu a i se tak kdy jsem se mu dívala do očí, tak se potutelne usmíval na mě. Na konci říkal, e děkuji za dneek.
Já jsem mu pak napsala, e také děkuji za dneek a on e nemám zač a e a si dnes uiju ten seriál a a je tam nějaký zapletený příběh.
Nic o dalím setkání neříkal...Nevím co mám dělat...Co si o tom myslet? Má zájem? Nebo tedy ne?
Není tady
Podža mňa - keď má chlap záujem, tak to dá jasne najavo. A keď "nevie, čo chce", tak to väčinou asi znamená, e nechce... (Hoci dnes u je mono emancipácia aj v tomto - a on čaká na Tvoju reakciu, trebárs...)
Není tady
Myslím si to, co Seli.
Psali jste si, a tak jestli má zájem, zase napíe.
Není tady
Jak to dopadlo?
Já bych se ho asi klidně zeptala (napsala), co na nae setíkání říká.
Není tady
Judy, má modernějí, a dnení generaci tedy blií názory ne já.
Není tady
Zdá se, e rande proběhlo skvěle! Podle popisu jste si povídali příjemně, plynule, s očima v očích a vzájemným úsměvem. Doprovodil vás domů a projevil zájem o vá seriál. To ve naznačuje, e má zájem a e si s vámi rande uil.
Nicméně, jeliko neřekl nic o dalím setkání, těko s jistotou říct, jak moc o vás má zájem. Můe to být z několika důvodů:
Je plachý: Moná se stydí navrhnout dalí rande přímo.
Chce si dát na čas: Nechce znít příli dotěrně a dává vám prostor, abyste se vyjádřila i vy.
Má jiný harmonogram: Můe mít v přítích dnech/týdnech nabitý program a neví, kdy bude mít čas.
Není si jistý: Moná si není jistý, zda jste s ním strávili dost času na to, aby poznal, zda má o vás skutečně zájem.
Co dělat:
Nečekejte: Místo čekání na jeho dalí krok mu napite zprávu a dejte mu najevo, e byste se s ním ráda znovu setkala. Můete zmínit něco z rande, co se vám líbilo, a navrhnout dalí aktivitu.
Buďte přímá: Pokud máte zájem, řekněte mu to přímo. Není nutné hrát hry nebo čekat, a on udělá první krok.
Nebojte se odmítnutí: I kdy vám dá najevo, e nemá zájem, neberte to osobně. Můe to být z mnoha důvodů, které nemají nic společného s vámi.
Důvěra v instinkt: Věřte svému instinktu. Pokud máte pocit, e má zájem, pravděpodobně máte pravdu.
Závěr:
Z rande i z jeho chování po něm se zdá, e má zájem. Ale je důleité udělat první krok a dát mu najevo, e máte zájem i vy. Nebojte se odmítnutí a věřte svému instinktu. Hodně těstí!
slitherio
Není tady
Doporučuji vám, abyste byla otevřená a sdílela své mylenky a pocity s ním. Mohli byste se například zeptat, jestli by se chtěl znovu setkat nebo jestli by měl zájem o dalí komunikaci. Je důleité komunikovat očekávání a hranice, abyste oba věděli, kde stojíte, a mohli společně rozhodnout, jak pokračovat.
granny sexdoll
Upravil(a) LucyCoffee (28. 4. 2024 8:14)
Není tady
Doporučuji být trpělivý a moná navrhnout soukromou schůzku v přítích dnech, pokud nedostane odpověď. bitlife
Není tady
chápu, e po takovém setkání můe mít smíené pocity a otázky. Podle toho, co jsi popsala, to zní, e setkání proběhlo velmi dobře a e jste si spolu uili příjemný čas. Tady je několik věcí, které můe zváit:
Signály zájmu:
Podle tvého popisu to vypadá, e během schůzky projevoval zájem - díval se ti do očí, usmíval se a byl ochoten tě doprovodit. To jsou dobré znaky toho, e byl setkáním zaujatý.
Pochopení situace:
Někdy lidé po prvním setkání nejsou hned připraveni plánovat dalí schůzku, a u z nervozity nebo prostě proto, e chtějí nechat věci přirozeně vyvinout. Můe to být i jeho případ.
Iniciativa z tvé strany:
Pokud má pocit, e setkání proběhlo dobře a má zájem ho znovu vidět, můe zkusit být ta, kdo navrhne dalí setkání. Nemusí to být nic velkého, stačí třeba napsat, e jsi si setkání uila a ráda bys ho zopakovala.
Komunikace:
Pokračuj v komunikaci jako dosud. Ptejte se na jeho zájmy, sdílejte své záitky a udrujte konverzaci ivou. To ti můe také pomoci zjistit, zda má zájem o dalí setkání.
Čas a trpělivost:
Dej tomu čas. Někdy je potřeba více setkání a komunikace, aby se obě strany cítily pohodlněji a byly připraveny plánovat dalí kroky.
Moná bude muset být trochu trpělivá a sledovat, jak se situace vyvine. Pokud má pocit, e setkání bylo příjemné a on projevoval zájem, je pravděpodobné, e i on bude mít chu na dalí schůzku. Drím palce, a to vyjde!
Není tady
Z jeho chování to vypadá, e má zájem díval se ti do očí, usmíval se a doprovodil tě. Pokud neplánoval dalí schůzku hned, můe to být nervozita nebo čeká na tvou iniciativu. Zkus navrhnout dalí setkání!
Není tady
Z vaeho popisu to vypadá, e vae schůzka proběhla velmi dobře! Chování, které popisujete vzájemné oční kontakty, úsměvy, zájem o rozhovor naznačuje, e vás má rád a měl příjemný čas. Skutečnost, e vás chtěl doprovodit a poděkoval za společně strávený čas, je také pozitivním znamením.
To, e nezmínil dalí schůzku, nemusí nutně znamenat nezájem. Někteří lidé potřebují více času, aby udělali dalí gacha heat krok, nebo čekají, jak budete reagovat vy. Pokud máte zájem, můete udělat krok a například napsat zprávu typu: Bylo to dneska moc fajn, ráda bych se zase někdy potkala. Takové přímé sdělení můe ukázat vá zájem a zároveň dát prostor pro jeho reakci.
Důleité je být trpělivá a sledovat, jak se situace vyvine. Pokud má zájem, pravděpodobně vám brzy napíe nebo se s vámi pokusí domluvit na dalím setkání.
Není tady