Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 6. 11. 2023 10:24

Teri17
♥------

Má zájem, nebo ne?

Ahoj, potřebuji poradit. Seznámila jsem se na seznamce s jedním klukem. Padli jsme si do noty a začali si psát každý den. Pak jsem mu pochválila, že si pěkně píšeme a on mi řekl, že se někdy můžeme vidět v reálu. Já jsem pak navrhla že tedy můžeme jít ven. Dnes jsme spolu byli 2,5 h v kavárně, řeč pěkně plynula, mluvili jsme oba dva spolu sympaticky a přiměřeně sebevědomě, dívali jsme se sobě do očí a taky jsem se i na sebe usmívali. Pak jsme tedy šli domů, zeptal se zda mě může někam doprovodit a tak jsme šli do metra. Díval se mi na postavu a i se tak když jsem se mu dívala do očí, tak se potutelne usmíval na mě. Na konci říkal, že děkuji za dnešek.
Já jsem mu pak napsala, že také děkuji za dnešek a on že nemám zač a že a si dnes užiju ten seriál a a je tam nějaký zapletený příběh.

Nic o dalším setkání neříkal...Nevím co mám dělat...Co si o tom myslet? Má zájem? Nebo tedy ne?

Není tady

#2 10. 11. 2023 7:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Má zájem, nebo ne?

Podža mňa - keď má chlap záujem, tak to dá jasne najavo. A keď "nevie, čo chce", tak to väčšinou asi znamená, že nechce...  (Hoci dnes už je možno emancipácia aj v tomto - a on čaká na Tvoju reakciu, trebárs...)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#3 10. 11. 2023 19:28

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Myslím si to, co Seli.
Psali jste si, a tak jestli má zájem, zase napíše. big_smile

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#4 17. 11. 2023 20:40

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Jak to dopadlo?
Já bych se ho asi klidně zeptala (napsala), co na naše setíkání říká.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#5 17. 11. 2023 22:40

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Judy, mᚠmodernější, a dnešní generaci tedy bližší názory než já. big_smile

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#6 24. 4. 2024 10:10

rosydam
♥------

Zdá se, že rande proběhlo skvěle! Podle popisu jste si povídali příjemně, plynule, s očima v očích a vzájemným úsměvem. Doprovodil vás domů a projevil zájem o vᚠseriál. To vše naznačuje, že má zájem a že si s vámi rande užil.

Nicméně, jelikož neřekl nic o dalším setkání, těžko s jistotou říct, jak moc o vás má zájem. Může to být z několika důvodů:

Je plachý: Možná se stydí navrhnout další rande přímo.
Chce si dát na čas: Nechce znít příliš dotěrně a dává vám prostor, abyste se vyjádřila i vy.
Má jiný harmonogram: Může mít v příštích dnech/týdnech nabitý program a neví, kdy bude mít čas.
Není si jistý: Možná si není jistý, zda jste s ním strávili dost času na to, aby poznal, zda má o vás skutečně zájem.
Co dělat:

Nečekejte: Místo čekání na jeho další krok mu napište zprávu a dejte mu najevo, že byste se s ním ráda znovu setkala. Můžete zmínit něco z rande, co se vám líbilo, a navrhnout další aktivitu.
Buďte přímá: Pokud máte zájem, řekněte mu to přímo. Není nutné hrát hry nebo čekat, až on udělá první krok.
Nebojte se odmítnutí: I když vám dá najevo, že nemá zájem, neberte to osobně. Může to být z mnoha důvodů, které nemají nic společného s vámi.
Důvěra v instinkt: Věřte svému instinktu. Pokud máte pocit, že má zájem, pravděpodobně máte pravdu.
Závěr:

Z rande i z jeho chování po něm se zdá, že má zájem. Ale je důležité udělat první krok a dát mu najevo, že máte zájem i vy. Nebojte se odmítnutí a věřte svému instinktu. Hodně štěstí!
slitherio

Není tady

#7 28. 4. 2024 8:13

LucyCoffee
♥------

Doporučuji vám, abyste byla otevřená a sdílela své myšlenky a pocity s ním. Mohli byste se například zeptat, jestli by se chtěl znovu setkat nebo jestli by měl zájem o další komunikaci. Je důležité komunikovat očekávání a hranice, abyste oba věděli, kde stojíte, a mohli společně rozhodnout, jak pokračovat.
granny sexdoll

Upravil(a) LucyCoffee (28. 4. 2024 8:14)

Není tady

#8 22. 6. 2024 3:45

issablle21
♥------

Doporučuji být trpělivý a možná navrhnout soukromou schůzku v příštích dnech, pokud nedostane odpověď. bitlife

Není tady

#9 6. 7. 2024 8:21

Kytka2015
♥------

chápu, že po takovém setkání můžeš mít smíšené pocity a otázky. Podle toho, co jsi popsala, to zní, že setkání proběhlo velmi dobře a že jste si spolu užili příjemný čas. Tady je několik věcí, které můžeš zvážit:

Signály zájmu:

Podle tvého popisu to vypadá, že během schůzky projevoval zájem - díval se ti do očí, usmíval se a byl ochoten tě doprovodit. To jsou dobré znaky toho, že byl setkáním zaujatý.
Pochopení situace:

Někdy lidé po prvním setkání nejsou hned připraveni plánovat další schůzku, a už z nervozity nebo prostě proto, že chtějí nechat věci přirozeně vyvinout. Může to být i jeho případ.
Iniciativa z tvé strany:

Pokud mᚠpocit, že setkání proběhlo dobře a mᚠzájem ho znovu vidět, můžeš zkusit být ta, kdo navrhne další setkání. Nemusí to být nic velkého, stačí třeba napsat, že jsi si setkání užila a ráda bys ho zopakovala.
Komunikace:

Pokračuj v komunikaci jako dosud. Ptejte se na jeho zájmy, sdílejte své zážitky a udržujte konverzaci živou. To ti může také pomoci zjistit, zda má zájem o další setkání.
Čas a trpělivost:

Dej tomu čas. Někdy je potřeba více setkání a komunikace, aby se obě strany cítily pohodlněji a byly připraveny plánovat další kroky.
Možná budeš muset být trochu trpělivá a sledovat, jak se situace vyvine. Pokud mᚠpocit, že setkání bylo příjemné a on projevoval zájem, je pravděpodobné, že i on bude mít chu na další schůzku. Držím palce, a to vyjde!

Není tady

#10 8. 10. 2024 15:25

kubeveru2015
♥------
Místo: Praha
Web

Z jeho chování to vypadá, že má zájem – díval se ti do očí, usmíval se a doprovodil tě. Pokud neplánoval další schůzku hned, může to být nervozita nebo čeká na tvou iniciativu. Zkus navrhnout další setkání!

Není tady

#11 29. 11. 2024 9:25

JeremyWalsh
♥------

Z vašeho popisu to vypadá, že vaše schůzka proběhla velmi dobře! Chování, které popisujete – vzájemné oční kontakty, úsměvy, zájem o rozhovor – naznačuje, že vás má rád a měl příjemný čas. Skutečnost, že vás chtěl doprovodit a poděkoval za společně strávený čas, je také pozitivním znamením.

To, že nezmínil další schůzku, nemusí nutně znamenat nezájem. Někteří lidé potřebují více času, aby udělali další  gacha heat krok, nebo čekají, jak budete reagovat vy. Pokud máte zájem, můžete udělat krok a například napsat zprávu typu: „Bylo to dneska moc fajn, ráda bych se zase někdy potkala.“ Takové přímé sdělení může ukázat vᚠzájem a zároveň dát prostor pro jeho reakci.

Důležité je být trpělivá a sledovat, jak se situace vyvine. Pokud má zájem, pravděpodobně vám brzy napíše nebo se s vámi pokusí domluvit na dalším setkání.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí