27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Zdravím, skládám výbavu do porodnice a chci být co nejlépe připravená. Poporodní vloky mám u zakoupený a hledám dobré prsní vloky. Doporučíte mi nějaké prosím. Děkuji
Není tady
Mám nějaké tuení, e si je za chvilku doporučí sama :-)
Není tady
Ahoj, na doporuceni kamaradek jsem vyzkusila ty od philips a jsem s nimi spokojena. Drzi dobre, protoze maji dva lepici pasky a v baleni je mas i hygienicky zabaleny kazdou zvlast. Skvely je, ze diky jejich sikovnem tvaru nejdou videt pod oblecenim. U jinych to slo i videt . Ja objednávala na mudrlife. Ja rada objednavam na zasilkovnu a tu tam maji taky, takze jeste nejakou kacku usetrim
Není tady
hannka5 napsal(a):
Ahoj, na doporuceni kamaradek jsem vyzkusila ty od philips a jsem s nimi spokojena. Drzi dobre, protoze maji dva lepici pasky a v baleni je mas i hygienicky zabaleny kazdou zvlast. Skvely je, ze diky jejich sikovnem tvaru nejdou videt pod oblecenim. U jinych to slo i videt
. Ja objednávala na mudrlife. Ja rada objednavam na zasilkovnu a tu tam maji taky, takze jeste nejakou kacku usetrim
Ahoj Hannko , děkuju za tvůj typ. U mám objednáno
Líbí se mi, e mají různé velikosti balení. Take jsem nemusela hned objednávat to největí moný balení co kdyby to nakonec nevyhovovalo a já bych to musela poslat dál e
. Jetě jednou děkuji a měj se
Není tady
kveta4444 napsal(a):
Zdravím, skládám výbavu do porodnice a chci být co nejlépe připravená. Poporodní vloky mám u zakoupený a hledám dobré prsní vloky. Doporučíte mapquest directions mi nějaké prosím. Děkuji
Medela je dalí uznávaná značka specializující se na produkty pro kojení. Jejich prsní vloky jsou navreny tak, aby byly pohodlné a účinné.
Není tady
kveta4444 napsal(a):
Zdravím, skládám výbavu do porodnice a chci být co nejlépe připravená. geometry dash free Poporodní vloky mám u zakoupený a hledám dobré prsní vloky. Doporučíte mi nějaké prosím. Děkuji
Tato značka je známá pro své kvalitní prsní vloky. Nabízejí různé typy vloek, včetně těch s lepicí podlokou, která udruje vloky na místě.
Není tady
Opakovaně pouitelné prsní vloky jsou často vyrobeny z odolných materiálů a lze je po pouití vyprat. To můe uetřit peníze a sníit dopad na ivotní prostředí. aa route planner
Není tady
The information you share is very good and interesting, and thanks to that, I know more useful things. Keep posting interesting things and I will keep an eye on your posts. retro bowl
Není tady