Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 11. 5. 2006 13:05

kala
Host

HA a menstruacia

chcem sa spytat toto. zacala som brat HA prvy den zaciatku menstuacie.toto je moja druha HA po dobe 3 rokov. menstruacia je moooooc slabaaa a krv je moooc tmava -hneda. je to normalne po 2 tabletke? viem ze su to hormony ,ale chcem ukludnit..diik

#2 11. 5. 2006 13:36

korcilka
Host

Re: HA a menstruacia

ahojík..
Já už beru snad 7. druh Ha, ale nevšimla jsem si, nebo mě to spíš ani nenapadlo, jak tmavou mám menstruaci.
Nemyslím, že by to měl být nějaký problém. Možná bych ještě nějaký den vyčkala, a pokud se Ti to pořád nebude líbit, zašla bych si být Tebou na gynekologii..
Za to přeci nic nedáš, maximálně se ujistíš..

kala napsal(a):

chcem sa spytat toto. zacala som brat HA prvy den zaciatku menstuacie.toto je moja druha HA po dobe 3 rokov. menstruacia je moooooc slabaaa a krv je moooc tmava -hneda. je to normalne po 2 tabletke? viem ze su to hormony ,ale chcem ukludnit..diik

#3 11. 5. 2006 17:12

kala
Host

no ja vzdy som mala normalnu mens. ale tato je uplne slaba a tmava. tmavu mam len ked mi uz konci.

#4 11. 5. 2006 17:24

kala
Host

ale to odvtedy co som si zobrala 1 tabletku ,dufam ze to je z HA pretoze tehotna som pravdepodobne neni,pouzili sme kondom a vsetko bolo o.k ,tak uvidim...na letaku sa pise ,ze menzes moze byt slabsi,len som chcela vediet ci aj po prvej tabletke.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí