18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj řeíme nějakou levnou sedačku (pohovku) pro děti do jejich pokojíčku. Vím, e na tom budou blbnout, brzo to nečím polijí apod., tak se mi moc nechce kupovat klasickou látkovou. Zvauji proto koenku, ale zase mám trochu strach, jak dlouho mi vydrí. Můete se někdo podělit o Vae zkuenosti?
Není tady
Ahoj, já jsem se dívala na pohovku z koenky nedávno a zavrhla jsem to- nesedělo se mi v tom dobře, i kdy vypadala hezky. Tak nějak se to divně lepí na tělo. Ale zase musím uznat, e na krátké sezení to asi bude v pořádku a dobře se to čístí. Kadopádně měli koenkovou sedací soupravu doma známi a vypadala dobře i asi po 5 letech. Poptávala jsem se a prý ji mají z it-nabytek.cz - dám ti sem i odkaz na sedačky u nich https://it-nabytek.cz/1660-sedaci-soupravy Ale je opravdu kupovaná u před x lety, take ji tam u předpokládám nenajde.
Upravil(a) Janicak (23. 8. 2023 9:01)
Není tady
Anetak napsal(a):
Ahoj řeíme nějakou levnou sedačku (pohovku) pro děti do jejich pokojíčku. Vím, e na tom budou blbnout, brzo to nečím polijí apod., tak se mi moc nechce kupovat klasickou látkovou. Zvauji proto koenku, ale zase mám trochu strach, jak dlouho mi vydrí. Můete se někdo podělit o Vae zkuenosti?
connections puzzle
Myslím, e koené sedačky nebudou odolné. Velmi snadno se odlupuje
Není tady
Neplete koenou a koenkovou. Koená vydrí mnoho let, koenková jen pár let a začne se odlupovat.
Není tady
Při nákupu koených idlí buďte opatrní, zejména pro děti není jednoduché na údrbu a dlouhodobé pouívání
doodle baseball
Upravil(a) plonkarchivist (15. 12. 2023 3:57)
Není tady
To jsem zapoměla upřesnit, díky. Rozhodně u ne nic extra dětkého, naopak. U je to velká slečna, tak raději něco modernějsího a nadčasového. Chci aby ji to vydrelo dlouho a za chvilku nechtěla něco nového. Klidně uka svoji a mám inspiraci smile.
snow rider
Není tady
Ahoj! Koenka je dobrá volba, snadno se čistí, ale můe se časem opotřebovat. Zvate také kvalitní potahové látky.
https://wordle-catala.com
Upravil(a) nytwordlehints (11. 10. 2024 12:45)
Není tady