29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s kvalitní plastovou skříňkou, která by byla voděodolná a vydržela celý rok na balkoně. Ptám se, protože teď jednu mám, ale po roce je prakticky na odpis (plast praská, prasknul pant) i přesto, že se k ní chováme opravdu solidně. Nerad bych znovu naletěl.
Není tady
Ahoj, my máme na terase velkou plastovou skříň kupovanou v hornbachu už asi 5 let a spokojenost. Jen teda není úplně voděodolná a máme ji tudíž pod střechou. Co jsem se tak dívala , tak je to asi značka Stilista. Kupovala jsem letos ještě jednu- v Hornbachu už ji neměli, ale našla jsem tu samou na a-zbozi.cz Je to konkrétně tato https://a-zbozi.cz/9455-elegantni-plast … 54-cm.html
Upravil(a) Deva58 (5. 9. 2023 9:20)
Není tady
Stránky: 1