29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, přemýšlím nad jednou věcí. Před pár lety jsem chodila do tanečních. Byla tam jedna skupinka holek, která se mi moc líbila. Byla to dvojčata a jejich kamarádi z jednoho pražského gymnázia. Já jsem se s nimi snažila bavit, ale často byli tak pospolu. Jedná známá, která tam s námi také chodila, mi řekla, že to byla otevřena skupina lidí. Koncem tanečního kurzu, to mi bylo 17 let, jsem se snažila dvojčata zkontaktovat. Nabídla jsem jim, že půjdeme ven, že bych s nimi šla ráda. Řekly mi, že můžeme, ale že jsou teď 2 měsíce na táboře a že nemají čas. Tak jsem jim popřála, aby se jim na táboře líbilo. Nechtěla jsem se tam dále vnucovat, řekla jsem si; že kdyby chtěly, tak vědí, že bych s nimi šla ráda ven. Samy od sebe mě pak nikdy nekontaktovaly a samozřejmě mě nikdy nikam nepozvaly. Viděla jsem na FB fotky, jak si užívají někde na vodě, v cizině atd. Bylo mi to líto a nechtěla jsem se tam vnucovat. Ještě horší bylo, když se mi na FB líbil jejich kamarád. NEMĚLA jsem tenkrát odvahu mu psát na FB, když to byl jejich kamarád a nevzali mě do té skupiny. Říkala jsem si, že za chvíli udělám maturitu, pak půjdu na VŠ a jistě tam někoho potkám. Bohužel se tak nestalo, měla jsem pak na kluky hroznou smůlu a nestalo to za nic. Říkala jsem, jestli jsem tenkrát neudělala CHYBU, že jsem mu na ten FB měla napsat, že ho chci poznat nebo říct těm dvojčatům na rovinu, že se mi líbí a jestli mě s ním nemohou seznámit. Minulý rok to na mě hrozně dolehlo. Napsala jsem mu na FB: Ahoj, ráda bych si tě přidala mezi své přátele i jsem mu poslala žádost o FB. Vůbec na to nereagoval a úplně to odignoroval. Myslíte, že je to moje vina? Pořád si výčitam, kdybych tenkrát v 17 mu napsala, tak by odpověděl...anebo taky ne no....nebo že bych to těm dvojcatum řekla na rovinu že se mi líbí...Myslíte, že je to moje vina a mám si to vycitat?
Není tady
Ne.
Asi by to chtělo více posílit sebevědomí a tolik o sobě nepochybovat.
Není tady
Judyna napsal(a):
Ne.
Asi by to chtělo více posílit sebevědomí a tolik o sobě nepochybovat.
A já bych dodala, a tolik o tom nepřemýšlet. Hra na "kdyby chyby" je ta nejhorší možná. Důležité je dívat se dopředu a ne se pořád ohlížet dozadu za vysněným přeludem.
Není tady
Mám takový dojem, že ta skupina holek a jejich kamarádů z gymplu nebyla zrovna moc otevřená. Spojovaly je nějaké společné zážitky. Ty jsi přišla odjinud... Navíc se mi zdá, že jsi vážnější a moc si nevěříš.
Ve všem souhlasím s Judynou i Andreou.
A to na FB určitě nebyla tvoje vina. Ale kdyby požádal o přátelství On tebe, to by byla jiná, přece jen.
Choď hodně mezi mladé lidi - sport, pobyty v přírodě, kultura... Určitě najdeš kamarády, se kterými se budeš cítit dobře.
Není tady