27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Zdravíčko, vím, e tady u nějaké diskuze na téma granule jsou, ale 3 roky je dlouhá doba. Hledám nějaké dobré granule pro fenu, při nejlepím naí výroby bez kostní moučky..nemáte nějako nějaké vyzkouené?
Není tady
Ahoj, kamarád mi poradil firmu RawBark. Je to česká firma a dělají granulky jen ze syrového masa- bez té kostní moučky, bez obilovin. Naemu moc chutnají a dokonce se na ně i těí, co je s podivem.
Není tady
O těch jsem jetě neslyela. Mají i pro kastráty? A doručení je jak dlouhé prosím?
Není tady
Zdravím ve spolek,
také se přidávám ke kladnému hodnocení výrobce Rawbark.
My si od nich necháváme sestavovat granulky na míru pro nai fenečku Jessie, kokrpanělka, 7 let. Vdy vyplníme ve ve formuláři při objednávce, co je potřeba a má sestavené krmivo na míru pejska, navíc granulky přijdou větinou během jednoho týdne. Pro nás je to výborná značka zejména skrze sloení, krmivo neobsahuje ádné GMO a bez zbytečné masové moučky.
Není tady
EliiM napsal(a):
O těch jsem jetě neslyela. Mají i pro kastráty? A doručení je jak dlouhé prosím?
Určitě. Před objednáním vyplníte malý dotazníček, kde je od rasy a po alergie ve. A podle toho Vám vyhotoví granule přímo na míru Vaeho pejska. Doručení je cca do 5ti pracovních dní. Fakt je vidět, e jsou vyráběny poctivě. Můete ji i vyzkouet, mají tam mení balení na zkouku.
Není tady