|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zdravíčko, vím, že tady už nějaké diskuze na téma granule jsou, ale 3 roky je dlouhá doba. Hledám nějaké dobré granule pro fenu, při nejlepším naší výroby bez kostní moučky..nemáte nějako nějaké vyzkoušené?
Není tady
Ahoj, kamarád mi poradil firmu RawBark. Je to česká firma a dělají granulky jen ze syrového masa- bez té kostní moučky, bez obilovin. Našemu moc chutnají a dokonce se na ně i těší, což je s podivem.
Není tady
O těch jsem ještě neslyšela. Mají i pro kastráty? A doručení je jak dlouhé prosím? 
Není tady
Zdravím ve spolek,
také se přidávám ke kladnému hodnocení výrobce Rawbark.
My si od nich necháváme sestavovat granulky na míru pro naši fenečku Jessie, kokršpanělka, 7 let. Vždy vyplníme vše ve formuláři při objednávce, co je potřeba a máš sestavené krmivo na míru pejska, navíc granulky přijdou většinou během jednoho týdne. Pro nás je to výborná značka zejména skrze složení, krmivo neobsahuje žádné GMO a bez zbytečné masové moučky.
Není tady
EliiM napsal(a):
O těch jsem ještě neslyšela. Mají i pro kastráty? A doručení je jak dlouhé prosím?
Určitě. Před objednáním vyplníte malý dotazníček, kde je od rasy až po alergie vše. A podle toho Vám vyhotoví granule přímo na míru Vašeho pejska. Doručení je cca do 5ti pracovních dní. Fakt je vidět, že jsou vyráběny poctivě. Můžete ji i vyzkoušet, mají tam menší balení na zkoušku. 
Není tady