Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 13. 4. 2023 10:48

Ivanaa
♥♥-----

Vlasová kosmetika

Ahoj děvčata, ráda bych sáhla po nějaké vlasové kosmetice bez parabenů a silikonů, jelikož moje vlasy jsou strašné. Máte někdo nějaký tip na opravdu fungující šampóny, masky a jiné? Už jsem jich pár vyzkoušela a žádný mě tedy neuchvátil. sad

Není tady

#2 19. 4. 2023 10:53

EliiM
♥♥-----

Re: Vlasová kosmetika

Osobně mám nejraději vlasovou kosmetiku od Tomáše Arsova. Kupuji tedy sety, protože se cenově více vyplatí. Měla jsem hrozně roztřepené konečky a tato kosmetika mi pomohla nejvíce. Záleží jaké potíže máte s vlasy Vy?

Není tady

#3 20. 4. 2023 13:24

Ivanaa
♥♥-----

Děkuji za tip. smile Mě trápí lupy, hodně mě svědí pokožka hlavy. Vyzkoušela jsem už všechno možné a nic mi nepomohlo. sad Beru i vitamíny, ale bez výsledku.. Po jak dlouhé době jste viděla výsledky? Případně jde zakoupit šampon na vyzkoušení?

Není tady

#4 24. 4. 2023 9:45

EliiM
♥♥-----

Ano má tam přímo řadu na lupy. smile Určitě v setu máte vše od šamponů po vodičku. smile Ale můžete si zakoupit na zkoušku jen šampon a kondicionér. Sama jsem viděla větší výsledky cca po měsíci. Vlasy se obnovují, špatné konečny jsme ostříhaly a nové se už netřepí. smile Úspěch. Používám už něco přes půl roku. smile

Není tady

#5 24. 4. 2023 11:40

narciska
♥------

Určitě to vyzkoušej, já používám jeho kosmetiku už několik let. smile A na vlasy mi chodí pořád komplimenty. smile A má teda i skvělé parfémy. Kdyby jsi třeba chtěla kouknout, můžeš si vzít i vzoreček. smile Na léto velmi příjemné.

Není tady

#6 22. 2. 2024 12:32

Nespesnaa
♥------

ahoj holky, přijde mi,že mám po barvení vlasy zase vysušené a krepaté...jakou kosmetiku, z těch běžně dostupných používáte? dekuju smile potřebuju nějakou vzpruhu

Není tady

#7 23. 2. 2024 18:40

Kajjka
♥♥♥----

ahoj olaplex si zkoušela? mi ho doporučil kadeřník po drastickém barvení, které jsem absolvovala po domácku a neskutečně mi ty vlasy zlepšil , už po prvním umytí byla vidět změna..ale samozřejmě je potřeba se o ty vlasy starat dlouhodobě a jednou začas jim kvalitní masku dopřát

Není tady

#8 27. 2. 2024 9:03

Nespesnaa
♥------

děkuju, no asi zkusím i nějaký vitaminy...a který si měla? tam je těch čísel - druhů nekolik

Není tady

#9 4. 3. 2024 10:06

Tichoucka
♥♥-----

olaplex je super, já mám 3ku a stačí jednou za čas, mají ho aji na notino.cz..nemusíš do kadeřnických potřeb, nebo tak

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí