6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj děvčata, ráda bych sáhla po nějaké vlasové kosmetice bez parabenů a silikonů, jeliko moje vlasy jsou strané. Máte někdo nějaký tip na opravdu fungující ampóny, masky a jiné? U jsem jich pár vyzkouela a ádný mě tedy neuchvátil.
Není tady
Osobně mám nejraději vlasovou kosmetiku od Tomáe Arsova. Kupuji tedy sety, protoe se cenově více vyplatí. Měla jsem hrozně roztřepené konečky a tato kosmetika mi pomohla nejvíce. Záleí jaké potíe máte s vlasy Vy?
Není tady
Děkuji za tip. Mě trápí lupy, hodně mě svědí pokoka hlavy. Vyzkouela jsem u vechno moné a nic mi nepomohlo. Beru i vitamíny, ale bez výsledku.. Po jak dlouhé době jste viděla výsledky? Případně jde zakoupit ampon na vyzkouení?
Není tady
Ano má tam přímo řadu na lupy. Určitě v setu máte ve od amponů po vodičku. Ale můete si zakoupit na zkouku jen ampon a kondicionér. Sama jsem viděla větí výsledky cca po měsíci. Vlasy se obnovují, patné konečny jsme ostříhaly a nové se u netřepí. Úspěch. Pouívám u něco přes půl roku.
Není tady
Určitě to vyzkouej, já pouívám jeho kosmetiku u několik let. A na vlasy mi chodí pořád komplimenty. A má teda i skvělé parfémy. Kdyby jsi třeba chtěla kouknout, můe si vzít i vzoreček. Na léto velmi příjemné.
Není tady
ahoj holky, přijde mi,e mám po barvení vlasy zase vysuené a krepaté...jakou kosmetiku, z těch běně dostupných pouíváte? dekuju potřebuju nějakou vzpruhu
Není tady
ahoj olaplex si zkouela? mi ho doporučil kadeřník po drastickém barvení, které jsem absolvovala po domácku a neskutečně mi ty vlasy zlepil , u po prvním umytí byla vidět změna..ale samozřejmě je potřeba se o ty vlasy starat dlouhodobě a jednou začas jim kvalitní masku dopřát
Není tady
děkuju, no asi zkusím i nějaký vitaminy...a který si měla? tam je těch čísel - druhů nekolik
Není tady
olaplex je super, já mám 3ku a stačí jednou za čas, mají ho aji na notino.cz..nemusí do kadeřnických potřeb, nebo tak
Není tady