18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nazdar vichni tady, zdravím vás netradičně, a to z nemocniční postele. Nemoné se stalo skutkem a já mám po 20 letech nemocenskou, Tuto zprávu ukám levým prstem, neb mi dnes operovali pravé rameno, take nějaký čas tady budu nefunkční, i kdy nakukovat budu, tak tady buďte hodní a pite nějaké prima srandy, a mi ta dlouhá rekonvalescence uteče.
Hláení na konec - pokud jsi pravák, a být najednou bez pravé ruky, tak to je očistec, peklo na zemi. Omluvte případné chyby, narkoza jede
Není tady
Přeju brzké uzdravení a a se ve hojí jak má
Není tady
elám rýchle uzdravovanie - a mám dobrú správu: ako praváčka som mala vyvrtnuté zápästie, celé znehybnené, a to ma donútilo aspoň ako-tak sa nauči písa aj žavou (v mojej 7. triede, t.j. pred érou diktafónov, nehovoriac u o notebookoch). Vetko ide nauči sa, len začiatky sú aké.
Není tady
Ahoj Andrejko, zdravím do nemocniční postele.
Jsem pravačka a v 8. tř. jsem psala spoluákům psaníčka levačkou - psacím písmem jak od prvňáka. I dnes bych to dokázala!
Tvoje rameno si o operaci říkalo u delí dobu, co? Brzy tě budu následovat...
Tak a rameno moc nebolí teď ani při rehabilitaci a jsi co moná nejdřív zas v pořádku!
Není tady
Ahoj Andreo, přeji brzké uzdravení. Vím, es psala o potíích s ramenem. Co to přesně má?
Není tady
Preji ,at se brzo uzdravis
Není tady