Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 4. 2023 23:17

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Babinetí rodinka

Nazdar všichni tady, zdravím vás netradičně, a to z nemocniční postele. Nemožné se stalo skutkem a já mám po 20 letech nemocenskou, Tuto zprávu ukám levým prstem, neb mi dnes operovali pravé rameno, takže nějaký čas tady budu nefunkční, i když nakukovat budu, tak tady buďte hodní a pište nějaké prima srandy, a mi ta dlouhá rekonvalescence uteče.
Hlášení na konec - pokud jsi pravák, a být najednou bez pravé ruky, tak to je očistec, peklo na zemi. Omluvte případné chyby, narkoza jede big_smile

Není tady

#2 13. 4. 2023 7:00

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

Re: Babinetí rodinka

Přeju brzké uzdravení a a se vše hojí jak má smile storstark

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Není tady

#3 13. 4. 2023 10:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Želám rýchle uzdravovanie - a mám dobrú správu: ako praváčka som mala vyvrtnuté zápästie, celé znehybnené, a to ma donútilo aspoň ako-tak sa nauči písa aj žavou (v mojej 7. triede, t.j. pred érou diktafónov, nehovoriac už o notebookoch). Všetko ide nauči sa, len začiatky sú ažké. cool

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 13. 4. 2023 19:17

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj Andrejko, zdravím do nemocniční postele. big_smile
Jsem pravačka a v 8. tř. jsem psala spolužákům psaníčka levačkou - psacím písmem jak od prvňáka. wink I dnes bych to dokázala! smile
Tvoje rameno si o operaci říkalo už delší dobu, co? Brzy tě budu následovat...
Tak a rameno moc nebolí teď ani při rehabilitaci a jsi co možná nejdřív zas v pořádku! storstark  pussa

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#5 13. 4. 2023 20:44

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj Andreo, přeji brzké uzdravení. Vím, žes psala o potížích s ramenem. Co to přesně máš?

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#6 16. 4. 2023 8:29

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Preji ,at se brzo uzdravis

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí