Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Sexuologická
  •  » pořád panic ve 30 a naděje na sex,vztah je beznadějný v dnešní době

#1 26. 1. 2023 14:48

arony
♥------

pořád panic ve 30 a naděje na sex,vztah je beznadějný v dnešní době

Čau zdejší online lyssna jesem pro některé mimozemštan?

Popíšu svůj život od mládí.Měl jsem už od puberty zdravotní problém který mě brzdil.Následkem těchto problému byla moje situace špatná a podepsalo se to na mém nízkém vzděláním.Takže mám jen amaterské praxe a pracovní kde mě zaměstnali.
Takže práce je průměrná.Do toho s oblasti mého znevýhodnění se přidali problémy v obličeji které se dají léčit ale někdy to zhoršují.Hlavně v oblasti vzhledu.Do toho neumím ani psát.

Když jsem to shrnul tak jsem doslova jen bojoval se samému problémům někdy jak o život bylo mě i špatně tak že jsem myslel že umřu sadneutral
Ale pak se to postupně zlepšilo zase na nějakou přijatelnou úroven kdy se zapojuji do společnosti v mírnějším pracovním výkonem.

"Tak a tet si říkáte klid se ženám"
Dnes je doba online a ženy podle mě vybírají jen ty nejlepší kandidáty jak pro nezávazný sex nebo na vztah.
Mjí obrovský potenciál v seznamování,jsou zaplavení žádosti a zprávami a zájem je obrovský.
Online se mě nikdy nepodařilo ani pořádně navázat kontak s někým a to i když mě bylo těch 24 let.
Takže jsem se neposunul.V reálném prostředí kde jsou holky a i bez vztahu většinou jse ztrapním tím způsobem jako bych nezapadal do dnešní generace žen.Příjde mě že žena se ani v dnešní době nechce seznamovat.Moje zájmy jsou mužské.Cestování bych asi sem tam zvládla ale já nic než čtení nemám.Ano baví mě věda,technika i příroda a zvířata jako kočka pes taky.Dokumenty prima zoom vyloženě žeru.Jsem zmoudřelí životem a řekl bych že i slušný a inteligentní.

Protože jsem nikdy neměl úspěch ani v clubech a vyzkoušel jsem všechno přijde mě začít si za sex platit u zkušenějších a výrazně dražších prostitutek.Příjde mě to jak jediná možnost jak být na tu chvíli uspokojen aby ten život nebyl jen nuda a tragedie protože žena která se smiluje nad chudákem neexistuje.
Dále mě taky napadlo že bych si mohl našetřit na umělou panu.
Co by jste mě poradili o čem nevím třeba ?

Není tady

#2 27. 1. 2023 9:08

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

Re: pořád panic ve 30 a naděje na sex,vztah je beznadějný v dnešní době

Za prvé bych s nějakým psychoterapeutem zapracovala na sebevědomí. Ne abys byl hned nějaký švihák lázeňský, ale aspoň aby ses se sebevědomím dostal do průměru. Když sám sebe vnímáš jako chudáka, je to špatně a ženy to vycítí. A s tím psychoterapeutem probrala i dětství a vztah k ženám obecně.

Pak bych možná zainvestovala jednou do té prostitutky. Asi tím někoho pohorším, ale abys aspoň po fyzické stránce zjistil o co jde a nabral tu základní zkušenost. Samozřejmě že se vztahem je milování hezčí, duševně určitě.

Za třetí bych se přihlásila na Facebook a podobné sociální sítě, se svou reálnou fotkou a zaregistroval do nějakých skupin, které tě zajímají. Třeba o tom čtení nebo o domácích mazlíčcích, jestli píšeš že máš zvířata rád. Nebo jsou na Facebooku různé seznamovací skupiny, třeba pro mou generaci je tam Cestovatelská seznamka po padesátce atd., něco pro tvůj věk určitě najdeš. No a pak na těch skupinách komunikovat a třeba ti tam bude nějaká slečna/paní sympatická, tak ji můžeš napsat, nejprve si jen psát a pak se uvidí.

Rozhodně bych to nevzdávala a měla na paměti, že ženy hledají nejen podle obličeje. Některé ano, ale mnohé ne, ty hledají taky duševní souznění a hodného člověka pro rodinu. Vždyť je tolik třicátnic, kterým trochu ujíždí vlak a chtěly by najít vztah a založit rodinu. Nezapomínej, že ženu lze takzvaně "ukecat". I když tě třeba odmítne, tak zůstávat v přátelském kontaktu a za čas to zkusit jen lehce - nenaléhavě znovu. (potřetí už ne, to by bylo otravné). A pak na první seznámení přinést hezkou kytku, to funguje. Do ničeho se nestylizovat, být příjemný, milý.
Uvidíš, že to půjde, nic není ztraceno. A napiš pak, jak to probíhá,  mě tvůj příběh z psychologického pohledu zajímá.

Není tady

#3 27. 1. 2023 11:07

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Niky123 napsal(a):

Za prvé bych s nějakým psychoterapeutem zapracovala na sebevědomí. Ne abys byl hned nějaký švihák lázeňský, ale aspoň aby ses se sebevědomím dostal do průměru. Když sám sebe vnímáš jako chudáka, je to špatně a ženy to vycítí. A s tím psychoterapeutem probrala i dětství a vztah k ženám obecně.

Pak bych možná zainvestovala jednou do té prostitutky. Asi tím někoho pohorším, ale abys aspoň po fyzické stránce zjistil o co jde a nabral tu základní zkušenost. Samozřejmě že se vztahem je milování hezčí, duševně určitě.

Za třetí bych se přihlásila na Facebook a podobné sociální sítě, se svou reálnou fotkou a zaregistroval do nějakých skupin, které tě zajímají. Třeba o tom čtení nebo o domácích mazlíčcích, jestli píšeš že máš zvířata rád. Nebo jsou na Facebooku různé seznamovací skupiny, třeba pro mou generaci je tam Cestovatelská seznamka po padesátce atd., něco pro tvůj věk určitě najdeš. No a pak na těch skupinách komunikovat a třeba ti tam bude nějaká slečna/paní sympatická, tak ji můžeš napsat, nejprve si jen psát a pak se uvidí.

Rozhodně bych to nevzdávala a měla na paměti, že ženy hledají nejen podle obličeje. Některé ano, ale mnohé ne, ty hledají taky duševní souznění a hodného člověka pro rodinu. Vždyť je tolik třicátnic, kterým trochu ujíždí vlak a chtěly by najít vztah a založit rodinu. Nezapomínej, že ženu lze takzvaně "ukecat". I když tě třeba odmítne, tak zůstávat v přátelském kontaktu a za čas to zkusit jen lehce - nenaléhavě znovu. (potřetí už ne, to by bylo otravné). A pak na první seznámení přinést hezkou kytku, to funguje. Do ničeho se nestylizovat, být příjemný, milý.
Uvidíš, že to půjde, nic není ztraceno. A napiš pak, jak to probíhá,  mě tvůj příběh z psychologického pohledu zajímá.

Souhlasim s Niky.Muj syn nemel zadnou pritelkyni do 28 let.Chce to se tzv.nakopnout a pak to pujde. Ani muj syn neveril,ze by si nekoho nasel.Ted je mu 31 let a ma rodinu.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#4 27. 1. 2023 12:20

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Vše už bylo řečeno, souhlasím s holkama.... jen bych dodala k této tvé větě: "Dnes je doba online a ženy podle mě vybírají jen ty nejlepší kandidáty jak pro nezávazný sex nebo na vztah." ............. nezapomínej na to, že pro každého znamená to NEJLEPŠÍ někoho úplně jiného. Pro někoho můžeš být nejlepší ty, jen jste se ještě nepotkali. A do třetice: hledej mezi holkama, které jsou jako ty, tvá liga, když to řeknu blbě (mezi miss by se hledalo dobře, ale málokomu by to vyšlo). Takových holek bude, které jsou samy. A též bych to zkusila online. Držím pěsti.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#5 27. 1. 2023 13:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja nie som za online zoznamovanie, mne to nejako nevyšlo a celkovo z toho nemám dobrý pocit - ja by som na to šla cez tie koníčky, skúsila sa poobzerať okolo seba, začať venčiť psov z útulku, prípadne chodiť niekam na cvičák, na ihrisko pre psov (vo veľkomestách bývajú), alebo by som skúsila nejaký "ženskejší" alebo "unisexný" koníček... Mne toto vychádza(lo) najčastejšie: spoločné záujmy zbližujú, ostych pdpadne, keď sa cítiš sebaistejšie vo svojom prostredí, pôsobí to lepšie... Ja by som stavila na toto.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#6 27. 1. 2023 18:58

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, všechny jste to napsaly moc hezky smile, ale nejnadějnější mi připadá způsob, se kterým přišla Selima. tummenupp

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#7 29. 1. 2023 14:21

arony
♥------

Niky123 napsal(a):

Máš částečně pravdu že je asi dost třicátnic.Ale kde je najít?Hodně holek mě slušně poslalo k šípku a v mojím okolí jsou i mojí kamarádi zadaní nebo taky nikoho nemají.

"mě tvůj příběh z psychologického pohledu zajímá"
jo a co by jsi chtěla konkrétně vědět?Klidně se ptej.Mě spíš flustruje ta beznaděj a složitost seznamování.Vidím že nemám moc naděje.sad

Není tady

#8 29. 1. 2023 15:40

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

arony napsal(a):

Máš částečně pravdu že je asi dost třicátnic.Ale kde je najít?Hodně holek mě slušně poslalo k šípku a v mojím okolí jsou i mojí kamarádi zadaní nebo taky nikoho nemají.

jo a co by jsi chtěla konkrétně vědět?Klidně se ptej.Mě spíš flustruje ta beznaděj a složitost seznamování.Vidím že nemám moc naděje.sad

Pokud přemýšlíš i nad seznámením online (nemusí to být jen seznamky).. zapracuj na svém písemném projevu. Tzn. nepoužívej cizí slova a když, tak se ujisti, že znáš jejich správný význam a také víš, jak se píšou. Nebude ti to pak zbytečně zavírat dveře. Psaní můžeš kontrolovat, přečíst si to po sobě, opravit chyby, ujistit se, že nedáváš na sklo obsah, který má v sobě víc chyb, než je nezbytně nutné.
Většina radí, hledej podle svých koníčků. Možná bych zkusila i hledat podle koníčků své potenciální partnerky. Jakou hledáš? Jaká má být? Citlivá, starostlivá, pečlivá, ambiciozní, workoholička, angažovaná, domácí puťka, světoběžnice? A podle toho si vybrat prostředí, ve kterém by se mohla nejspíš taková vyskytovat. Když to přeženu, zlatokopka vysazená na hokejisty taky nebude hledat svého idola v rybářském kroužku wink
Ještě osobní zkušenost: Když jsem poslala k šípku chlapa, vůbec to nebylo kvůli tomu jak vypadal, nebo jaký měl pravopis, či snad dokonce, jak byl hloupý/chudý. Šlo o jeho celkový přístup ke mně. Pokud muž nemá vzhled a nemá peníze, stále ještě může ženu rozesmát a dát jí pocit, že je jediná na světě a může se na tebe spolehnout. Pravda, dvacítky jsou v tomto ještě jelita a málokterá to umí ocenit, ve tvém věku už by tam nějaká šance být mohla. Určitě máš co nabídnout, držím pěsti, ať najdeš tu, která to ocení tummenupp

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Není tady

#9 29. 1. 2023 16:17

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Já poradit nedokážu. Představuji si, co bych asi udělala, kdybych se chtěla s někým seznámit... Myslím, že holky Ti to píšou dobře. Já bych jen dodala - když něco až moc chceš, vzejde z toho mnohdy spíš taková křeč. Víś? Asi bych tolik netlačila na pilu. To může odradit.
Hodně štěstí.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#10 29. 1. 2023 16:42

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Palomito, godlike !

Judyno, přesně tak. smile

Seneca

Není tady

#11 29. 1. 2023 16:49

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Arony, pořiď si Pravidla českého pravopisu nebo si je vyhledej na internetu. Případně Slovník cizích slov.
Můžeš si občas zadat i ujc.cz a ověřit si, jak se určité slovo píše a jaký má přesně význam.
I já ti držím palce!  big_smile

Seneca

Není tady

#12 30. 1. 2023 16:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Palomita napsal(a):

arony napsal(a):

Pokud přemýšlíš i nad seznámením online (nemusí to být jen seznamky).. zapracuj na svém písemném projevu. Tzn. nepoužívej cizí slova a když, tak se ujisti, že znáš jejich správný význam a také víš, jak se píšou. Nebude ti to pak zbytečně zavírat dveře. Psaní můžeš kontrolovat, přečíst si to po sobě, opravit chyby, ujistit se, že nedáváš na sklo obsah, který má v sobě víc chyb, než je nezbytně nutné.
Většina radí, hledej podle svých koníčků. Možná bych zkusila i hledat podle koníčků své potenciální partnerky. Jakou hledáš? Jaká má být? Citlivá, starostlivá, pečlivá, ambiciozní, workoholička, angažovaná, domácí puťka, světoběžnice? A podle toho si vybrat prostředí, ve kterém by se mohla nejspíš taková vyskytovat. Když to přeženu, zlatokopka vysazená na hokejisty taky nebude hledat svého idola v rybářském kroužku wink
Ještě osobní zkušenost: Když jsem poslala k šípku chlapa, vůbec to nebylo kvůli tomu jak vypadal, nebo jaký měl pravopis, či snad dokonce, jak byl hloupý/chudý. Šlo o jeho celkový přístup ke mně. Pokud muž nemá vzhled a nemá peníze, stále ještě může ženu rozesmát a dát jí pocit, že je jediná na světě a může se na tebe spolehnout. Pravda, dvacítky jsou v tomto ještě jelita a málokterá to umí ocenit, ve tvém věku už by tam nějaká šance být mohla. Určitě máš co nabídnout, držím pěsti, ať najdeš tu, která to ocení tummenupp

tummenupp godlike stolt

Upravil(a) Selima (30. 1. 2023 16:02)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#13 30. 1. 2023 16:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

Já poradit nedokážu. Představuji si, co bych asi udělala, kdybych se chtěla s někým seznámit... Myslím, že holky Ti to píšou dobře. Já bych jen dodala - když něco až moc chceš, vzejde z toho mnohdy spíš taková křeč. Víś? Asi bych tolik netlačila na pilu. To může odradit.
Hodně štěstí.

stolt Tiež pravda... z vlastnej skúsenosti.

Brita

Není tady

#14 1. 2. 2023 11:58

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

arony, na netflixu je zajímavá série pořadu "Chovej se slušně". Doporučuji díl "Čtyřvteřinový pohled", ze kterého si spousta mladých a nesmělých mužů může něco vzít. Je tam krásně vidět přeměna v přístupu a taky je tam toho dost pojmenováno názorně. Co a proč ano či ne. Možná tě tam z toho něco osloví smile

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Není tady

#15 2. 2. 2023 15:00

arony
♥------

Díkec za rady komenty,ale moc mě to stejnak nepřesvěčilo.
Máte pravdu ale většinu co tu píšete znám jako možnost která se mě neosvěčila.Ale to už je jedno smile

Není tady

#16 2. 2. 2023 19:11

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Zkus se trochu zaktivizovat. Vzdáváš to předčasně, zaujal jsi laxní přístup... sova

Seneca

Není tady

• Diskuse
  •  » Sexuologická
  •  » pořád panic ve 30 a naděje na sex,vztah je beznadějný v dnešní době
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí