27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1
Čau zdejí online jesem pro některé mimozemtan?
Popíu svůj ivot od mládí.Měl jsem u od puberty zdravotní problém který mě brzdil.Následkem těchto problému byla moje situace patná a podepsalo se to na mém nízkém vzděláním.Take mám jen amaterské praxe a pracovní kde mě zaměstnali.
Take práce je průměrná.Do toho s oblasti mého znevýhodnění se přidali problémy v obličeji které se dají léčit ale někdy to zhorují.Hlavně v oblasti vzhledu.Do toho neumím ani psát.
Kdy jsem to shrnul tak jsem doslova jen bojoval se samému problémům někdy jak o ivot bylo mě i patně tak e jsem myslel e umřu
Ale pak se to postupně zlepilo zase na nějakou přijatelnou úroven kdy se zapojuji do společnosti v mírnějím pracovním výkonem.
"Tak a tet si říkáte klid se enám"
Dnes je doba online a eny podle mě vybírají jen ty nejlepí kandidáty jak pro nezávazný sex nebo na vztah.
Mjí obrovský potenciál v seznamování,jsou zaplavení ádosti a zprávami a zájem je obrovský.
Online se mě nikdy nepodařilo ani pořádně navázat kontak s někým a to i kdy mě bylo těch 24 let.
Take jsem se neposunul.V reálném prostředí kde jsou holky a i bez vztahu větinou jse ztrapním tím způsobem jako bych nezapadal do dnení generace en.Příjde mě e ena se ani v dnení době nechce seznamovat.Moje zájmy jsou muské.Cestování bych asi sem tam zvládla ale já nic ne čtení nemám.Ano baví mě věda,technika i příroda a zvířata jako kočka pes taky.Dokumenty prima zoom vyloeně eru.Jsem zmoudřelí ivotem a řekl bych e i sluný a inteligentní.
Protoe jsem nikdy neměl úspěch ani v clubech a vyzkouel jsem vechno přijde mě začít si za sex platit u zkuenějích a výrazně draích prostitutek.Příjde mě to jak jediná monost jak být na tu chvíli uspokojen aby ten ivot nebyl jen nuda a tragedie protoe ena která se smiluje nad chudákem neexistuje.
Dále mě taky napadlo e bych si mohl naetřit na umělou panu.
Co by jste mě poradili o čem nevím třeba ?
Není tady
Za prvé bych s nějakým psychoterapeutem zapracovala na sebevědomí. Ne abys byl hned nějaký vihák lázeňský, ale aspoň aby ses se sebevědomím dostal do průměru. Kdy sám sebe vnímá jako chudáka, je to patně a eny to vycítí. A s tím psychoterapeutem probrala i dětství a vztah k enám obecně.
Pak bych moná zainvestovala jednou do té prostitutky. Asi tím někoho pohorím, ale abys aspoň po fyzické stránce zjistil o co jde a nabral tu základní zkuenost. Samozřejmě e se vztahem je milování hezčí, duevně určitě.
Za třetí bych se přihlásila na Facebook a podobné sociální sítě, se svou reálnou fotkou a zaregistroval do nějakých skupin, které tě zajímají. Třeba o tom čtení nebo o domácích mazlíčcích, jestli píe e má zvířata rád. Nebo jsou na Facebooku různé seznamovací skupiny, třeba pro mou generaci je tam Cestovatelská seznamka po padesátce atd., něco pro tvůj věk určitě najde. No a pak na těch skupinách komunikovat a třeba ti tam bude nějaká slečna/paní sympatická, tak ji můe napsat, nejprve si jen psát a pak se uvidí.
Rozhodně bych to nevzdávala a měla na paměti, e eny hledají nejen podle obličeje. Některé ano, ale mnohé ne, ty hledají taky duevní souznění a hodného člověka pro rodinu. Vdy je tolik třicátnic, kterým trochu ujídí vlak a chtěly by najít vztah a zaloit rodinu. Nezapomínej, e enu lze takzvaně "ukecat". I kdy tě třeba odmítne, tak zůstávat v přátelském kontaktu a za čas to zkusit jen lehce - nenaléhavě znovu. (potřetí u ne, to by bylo otravné). A pak na první seznámení přinést hezkou kytku, to funguje. Do ničeho se nestylizovat, být příjemný, milý.
Uvidí, e to půjde, nic není ztraceno. A napi pak, jak to probíhá, mě tvůj příběh z psychologického pohledu zajímá.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Za prvé bych s nějakým psychoterapeutem zapracovala na sebevědomí. Ne abys byl hned nějaký vihák lázeňský, ale aspoň aby ses se sebevědomím dostal do průměru. Kdy sám sebe vnímá jako chudáka, je to patně a eny to vycítí. A s tím psychoterapeutem probrala i dětství a vztah k enám obecně.
Pak bych moná zainvestovala jednou do té prostitutky. Asi tím někoho pohorím, ale abys aspoň po fyzické stránce zjistil o co jde a nabral tu základní zkuenost. Samozřejmě e se vztahem je milování hezčí, duevně určitě.
Za třetí bych se přihlásila na Facebook a podobné sociální sítě, se svou reálnou fotkou a zaregistroval do nějakých skupin, které tě zajímají. Třeba o tom čtení nebo o domácích mazlíčcích, jestli píe e má zvířata rád. Nebo jsou na Facebooku různé seznamovací skupiny, třeba pro mou generaci je tam Cestovatelská seznamka po padesátce atd., něco pro tvůj věk určitě najde. No a pak na těch skupinách komunikovat a třeba ti tam bude nějaká slečna/paní sympatická, tak ji můe napsat, nejprve si jen psát a pak se uvidí.
Rozhodně bych to nevzdávala a měla na paměti, e eny hledají nejen podle obličeje. Některé ano, ale mnohé ne, ty hledají taky duevní souznění a hodného člověka pro rodinu. Vdy je tolik třicátnic, kterým trochu ujídí vlak a chtěly by najít vztah a zaloit rodinu. Nezapomínej, e enu lze takzvaně "ukecat". I kdy tě třeba odmítne, tak zůstávat v přátelském kontaktu a za čas to zkusit jen lehce - nenaléhavě znovu. (potřetí u ne, to by bylo otravné). A pak na první seznámení přinést hezkou kytku, to funguje. Do ničeho se nestylizovat, být příjemný, milý.
Uvidí, e to půjde, nic není ztraceno. A napi pak, jak to probíhá, mě tvůj příběh z psychologického pohledu zajímá.
Souhlasim s Niky.Muj syn nemel zadnou pritelkyni do 28 let.Chce to se tzv.nakopnout a pak to pujde. Ani muj syn neveril,ze by si nekoho nasel.Ted je mu 31 let a ma rodinu.
Není tady
Ve u bylo řečeno, souhlasím s holkama.... jen bych dodala k této tvé větě: "Dnes je doba online a eny podle mě vybírají jen ty nejlepí kandidáty jak pro nezávazný sex nebo na vztah." ............. nezapomínej na to, e pro kadého znamená to NEJLEPÍ někoho úplně jiného. Pro někoho můe být nejlepí ty, jen jste se jetě nepotkali. A do třetice: hledej mezi holkama, které jsou jako ty, tvá liga, kdy to řeknu blbě (mezi miss by se hledalo dobře, ale málokomu by to vylo). Takových holek bude, které jsou samy. A té bych to zkusila online. Drím pěsti.
Není tady
Ja nie som za online zoznamovanie, mne to nejako nevylo a celkovo z toho nemám dobrý pocit - ja by som na to la cez tie koníčky, skúsila sa poobzera okolo seba, zača venči psov z útulku, prípadne chodi niekam na cvičák, na ihrisko pre psov (vo vežkomestách bývajú), alebo by som skúsila nejaký "enskejí" alebo "unisexný" koníček... Mne toto vychádza(lo) najčastejie: spoločné záujmy zbliujú, ostych pdpadne, keď sa cíti sebaistejie vo svojom prostredí, pôsobí to lepie... Ja by som stavila na toto.
Není tady
Holky, vechny jste to napsaly moc hezky , ale nejnadějnějí mi připadá způsob, se kterým přila Selima.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Má částečně pravdu e je asi dost třicátnic.Ale kde je najít?Hodně holek mě sluně poslalo k ípku a v mojím okolí jsou i mojí kamarádi zadaní nebo taky nikoho nemají.
"mě tvůj příběh z psychologického pohledu zajímá"
jo a co by jsi chtěla konkrétně vědět?Klidně se ptej.Mě spí flustruje ta beznaděj a sloitost seznamování.Vidím e nemám moc naděje.
Není tady
arony napsal(a):
Má částečně pravdu e je asi dost třicátnic.Ale kde je najít?Hodně holek mě sluně poslalo k ípku a v mojím okolí jsou i mojí kamarádi zadaní nebo taky nikoho nemají.
jo a co by jsi chtěla konkrétně vědět?Klidně se ptej.Mě spí flustruje ta beznaděj a sloitost seznamování.Vidím e nemám moc naděje.
Pokud přemýlí i nad seznámením online (nemusí to být jen seznamky).. zapracuj na svém písemném projevu. Tzn. nepouívej cizí slova a kdy, tak se ujisti, e zná jejich správný význam a také ví, jak se píou. Nebude ti to pak zbytečně zavírat dveře. Psaní můe kontrolovat, přečíst si to po sobě, opravit chyby, ujistit se, e nedává na sklo obsah, který má v sobě víc chyb, ne je nezbytně nutné.
Větina radí, hledej podle svých koníčků. Moná bych zkusila i hledat podle koníčků své potenciální partnerky. Jakou hledá? Jaká má být? Citlivá, starostlivá, pečlivá, ambiciozní, workoholička, angaovaná, domácí puka, světoběnice? A podle toho si vybrat prostředí, ve kterém by se mohla nejspí taková vyskytovat. Kdy to přeenu, zlatokopka vysazená na hokejisty taky nebude hledat svého idola v rybářském krouku
Jetě osobní zkuenost: Kdy jsem poslala k ípku chlapa, vůbec to nebylo kvůli tomu jak vypadal, nebo jaký měl pravopis, či snad dokonce, jak byl hloupý/chudý. lo o jeho celkový přístup ke mně. Pokud mu nemá vzhled a nemá peníze, stále jetě můe enu rozesmát a dát jí pocit, e je jediná na světě a můe se na tebe spolehnout. Pravda, dvacítky jsou v tomto jetě jelita a málokterá to umí ocenit, ve tvém věku u by tam nějaká ance být mohla. Určitě má co nabídnout, drím pěsti, a najde tu, která to ocení
Není tady
Já poradit nedokáu. Představuji si, co bych asi udělala, kdybych se chtěla s někým seznámit... Myslím, e holky Ti to píou dobře. Já bych jen dodala - kdy něco a moc chce, vzejde z toho mnohdy spí taková křeč. Ví? Asi bych tolik netlačila na pilu. To můe odradit.
Hodně těstí.
Není tady
Palomito, !
Judyno, přesně tak.
Není tady
Arony, pořiď si Pravidla českého pravopisu nebo si je vyhledej na internetu. Případně Slovník cizích slov.
Můe si občas zadat i ujc.cz a ověřit si, jak se určité slovo píe a jaký má přesně význam.
I já ti drím palce!
Není tady
Palomita napsal(a):
arony napsal(a):
jo a co by jsi chtěla konkrétně vědět?Klidně se ptej.Mě spí flustruje ta beznaděj a sloitost seznamování.Vidím e nemám moc naděje.Pokud přemýlí i nad seznámením online (nemusí to být jen seznamky).. zapracuj na svém písemném projevu. Tzn. nepouívej cizí slova a kdy, tak se ujisti, e zná jejich správný význam a také ví, jak se píou. Nebude ti to pak zbytečně zavírat dveře. Psaní můe kontrolovat, přečíst si to po sobě, opravit chyby, ujistit se, e nedává na sklo obsah, který má v sobě víc chyb, ne je nezbytně nutné.
Větina radí, hledej podle svých koníčků. Moná bych zkusila i hledat podle koníčků své potenciální partnerky. Jakou hledá? Jaká má být? Citlivá, starostlivá, pečlivá, ambiciozní, workoholička, angaovaná, domácí puka, světoběnice? A podle toho si vybrat prostředí, ve kterém by se mohla nejspí taková vyskytovat. Kdy to přeenu, zlatokopka vysazená na hokejisty taky nebude hledat svého idola v rybářském krouku
Jetě osobní zkuenost: Kdy jsem poslala k ípku chlapa, vůbec to nebylo kvůli tomu jak vypadal, nebo jaký měl pravopis, či snad dokonce, jak byl hloupý/chudý. lo o jeho celkový přístup ke mně. Pokud mu nemá vzhled a nemá peníze, stále jetě můe enu rozesmát a dát jí pocit, e je jediná na světě a můe se na tebe spolehnout. Pravda, dvacítky jsou v tomto jetě jelita a málokterá to umí ocenit, ve tvém věku u by tam nějaká ance být mohla. Určitě má co nabídnout, drím pěsti, a najde tu, která to ocení
Upravil(a) Selima (30. 1. 2023 16:02)
Není tady
Judyna napsal(a):
Já poradit nedokáu. Představuji si, co bych asi udělala, kdybych se chtěla s někým seznámit... Myslím, e holky Ti to píou dobře. Já bych jen dodala - kdy něco a moc chce, vzejde z toho mnohdy spí taková křeč. Ví? Asi bych tolik netlačila na pilu. To můe odradit.
Hodně těstí.
Tie pravda... z vlastnej skúsenosti.
Není tady
arony, na netflixu je zajímavá série pořadu "Chovej se sluně". Doporučuji díl "Čtyřvteřinový pohled", ze kterého si spousta mladých a nesmělých muů můe něco vzít. Je tam krásně vidět přeměna v přístupu a taky je tam toho dost pojmenováno názorně. Co a proč ano či ne. Moná tě tam z toho něco osloví
Není tady
Díkec za rady komenty,ale moc mě to stejnak nepřesvěčilo.
Máte pravdu ale větinu co tu píete znám jako monost která se mě neosvěčila.Ale to u je jedno smile
Není tady
Zkus se trochu zaktivizovat. Vzdává to předčasně, zaujal jsi laxní přístup...
Není tady
Stránky: 1