|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj, řeším letos takový vánoční blikající problém
Pořídili jsme (naštěstí jen jeden) řetěz na vyzkoušení s tím, že jsme je chtěli instalovat na větší část domu. Koupili jsme led řetěz s časovačem s tím, že se bude vždy cca ve 4 hodiny odpoledne sám zapínat. Problém je, že se zapne na nějaké přednastavené funkci a bláznivě bliká. Co se tak dívám a zjišťuji, tak je to u všech výrobků dost podobné, což nechápu. Nevíte někdo, kde koupit světelný vánoční řetěz s pamětí tak, aby po zapnutí časovačem blikal tak, jak jsem si to předtím nastavil?
Není tady
Já jsem řešila stejný problém minulý rok- nenapadlo by mě, že to budou mít výrobci tak hloupě vymyšlené. Nakonec jsem sehnala světelný řetěz s pamětí. Nevím, jestli ho tam ještě mají, tak zkuste případně mrknout.
Upravil(a) Janicak (31. 1. 2023 11:11)
Není tady
Janicak napsal(a):
Já jsem řešila stejný problém minulý rok- nenapadlo by mě, že to budou mít výrobci tak hloupě vymyšlené. Nakonec jsem sehnala světelný řetěz s pamětí odsud only up Nevím, jestli ho tam ještě mají, ale je to značka Voltronic, tak zkuste případně mrknout.
Děkuji, vaše sdílení mi opravdu pomůže
Není tady
Samozřejmě to chce také přečíst si návod, možná nebyl problém v samotném řetězu. Je fakt, že u některých variant může být to správné nastavení docela problematické.
Není tady