18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, řeím letos takový vánoční blikající problém Pořídili jsme (natěstí jen jeden) řetěz na vyzkouení s tím, e jsme je chtěli instalovat na větí část domu. Koupili jsme led řetěz s časovačem s tím, e se bude vdy cca ve 4 hodiny odpoledne sám zapínat. Problém je, e se zapne na nějaké přednastavené funkci a bláznivě bliká. Co se tak dívám a zjiuji, tak je to u vech výrobků dost podobné, co nechápu. Nevíte někdo, kde koupit světelný vánoční řetěz s pamětí tak, aby po zapnutí časovačem blikal tak, jak jsem si to předtím nastavil?
Není tady
Já jsem řeila stejný problém minulý rok- nenapadlo by mě, e to budou mít výrobci tak hloupě vymylené. Nakonec jsem sehnala světelný řetěz s pamětí odsud https://www.my-hobby.cz/2574-svetelne-retezy Nevím, jestli ho tam jetě mají, ale je to značka Voltronic, tak zkuste případně mrknout.
Upravil(a) Janicak (31. 1. 2023 11:11)
Není tady
Janicak napsal(a):
Já jsem řeila stejný problém minulý rok- nenapadlo by mě, e to budou mít výrobci tak hloupě vymylené. Nakonec jsem sehnala světelný řetěz s pamětí odsud only up Nevím, jestli ho tam jetě mají, ale je to značka Voltronic, tak zkuste případně mrknout.
Děkuji, vae sdílení mi opravdu pomůe
Není tady