27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Máme s manelkou dvě nádherné děti a chceme jetě třetí. Potí je v tom, e manelka po těch prvních dvou dětech poněkud přibrala, a tak nemám vůbec chu s ní souloit. Ne e by tedy byla přímo tlustá, ale tíhlá u také rozhodně není a břicho má samý fald. A navíc po té dlouhé době jejího těhotenství a potom jetě dalích deseti měsících kojení jsem si na sex úplně odvykl a u se mi vůbec nechce se k němu vracet. Odbavit se sám u po*na mi dělá mnohem líp, je to jednoduí, rychlejí, hygieničtějí a člověk při tom nemusí čuchat její slizké smrdítko.
Jene fakt chceme jetě jedno dítě. Bohuel, navíc jetě nestačí souloit jednou, ale zhruba tři měsíce obden, take to u je fakt moc. Jak se k tomu donutit?
Není tady