Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 24. 5. 2006 9:21

Korny
♥♥♥♥♥♥-

Re: Zvu vás na návštěvu mých stránek, kde najdete přes 1 000 receptů.

Už mi ty tvé stránky jdou otevřít.Mám je jako ikonu na ploše. Takže je asi vše OK.

Není tady

#27 30. 5. 2006 18:16

ctyr,listek
♥♥♥♥---

Helčaa napsal(a):

Najdete zde recepty na pečené a nepečené cukroví, řezy, bábovky, koláče, dorty, polévky, nápoje, recepty z masa, ryb, hub, ovoce a zeleniny, pomazánky, recepty na zavařování a konzervování a další.
Mrkněte, třeba si nějaký zajímavý recept najdete a vyzkoušíte. Helča smile

http://www.cukrovi.kvalitne.cz/

Napsala jsem ti soukromou zprávu!!!!

Není tady

#28 30. 5. 2006 19:51

Helčaa
♥♥-----

ctyr,listek napsal(a):

Helčaa napsal(a):

Najdete zde recepty na pečené a nepečené cukroví, řezy, bábovky, koláče, dorty, polévky, nápoje, recepty z masa, ryb, hub, ovoce a zeleniny, pomazánky, recepty na zavařování a konzervování a další.

Bohužel mi zatím nic nepřišlo, zkus to prosím ještě jednou.Dík.Helena

Není tady

#29 30. 5. 2006 20:52

Petuna
♥♥♥♥♥--

Hezký den

super kuchařka Helenko!!

A mám prosbičku, co jste již vyzkoušeli a je to super? Je toho hodně tak nevím co vybrat!! Díky

Není tady

#30 31. 5. 2006 6:20

ctyr,listek
♥♥♥♥---

Helčaa napsal(a):

ctyr,listek napsal(a):

Helčaa napsal(a):

Tak to napíšu sem,je to jedno!!Mám doma starý recepty(asi70let)tak jestli máš zájem,tak ti je pošlu.Na tvý stránce jsem ti chtěla napsat,ale chce to furt nějaký přihlášení a dcera říkala,že nám to nepujde(nebo to neumí!!)Tak jsem ti napsala jen do knihy návštěv.Ahoj

Upravil(a) ctyr,listek (31. 5. 2006 6:21)

Není tady

#31 31. 5. 2006 12:10

Helčaa
♥♥-----

ctyr,listek napsal(a):

Helčaa napsal(a):

ctyr,listek napsal(a):

Tak to napíšu sem,je to jedno!!Mám doma starý recepty(asi70let)tak jestli máš zájem,tak ti je pošlu.Na tvý stránce jsem ti chtěla napsat,ale chce to furt nějaký přihlášení a dcera říkala,že nám to nepujde(nebo to neumí!!)Tak jsem ti napsala jen do knihy návštěv.Ahoj

Ahoj ctyrlistku,
v knize návštěv jsem ti nechávala jinou adresu, ale dnes jsem to raději smazala.Pokud se ti bude chtít, tak já budu velice ráda, když mi ty recepty pošleš. Zařadím je na stránku receptů od vás a připíšu jen tvoje jméno (pokud to nebude vadit). Zkus mi napsat třeba sem tvůj mail a já ti na něj pošlu mou soukromou e-mailovou adresu, na kterou by to snad došlo. Zatím ahoj,Helena

Není tady

#32 31. 5. 2006 12:19

Helčaa
♥♥-----

Petuna napsal(a):

Hezký den

super kuchařka Helenko!!

A mám prosbičku, co jste již vyzkoušeli a je to super? Je toho hodně tak nevím co vybrat!! Díky

Ahoj Petuno,
vyzkoušela jsem to, kde jsou fotografie. Psalo mi několik děvčat (asi tři -čtyři),že zkoušely makové řezy a moc jim chutnaly. Já bych ti je taky doporučila, jsou dobré a je toho hodně, musí se dělat na hluboký plech. Jinak nám doma chutnaly i nudličky s Nivou. Udělala jsem k nim hranolky a všichni se oblizovali. Jen to moc nesol, ta Niva je slaná dost, tak ať to nemáš přesolené. A ta chlebová polévka taky není špatná, i když manželovi a synovi moc nechutnala. Pokud ti zůstane starý chleba,tak ji zkus,mně a dceři naopak moc chutnala.
Dobré je vše, co tam mám nafoceno, jen ty toasty už dělat nebudu, protože byly dost suché,musela jsem dát hodně zeleniny a moc se jich nesnědlo.
Hezký den a dobrou chuť přeje Helena

Není tady

#33 31. 5. 2006 13:16

ctyr,listek
♥♥♥♥---

Helčaa-tak jsem ti dala adresu do soukr.zpráv,uvidíme,jestli ju dostaneš.Já jsem na počítače antitalent,tak třeba dělám něco blbě. Ahoj

Upravil(a) ctyr,listek (31. 5. 2006 13:17)

Není tady

#34 31. 5. 2006 13:54

Helčaa
♥♥-----

ctyr,listek napsal(a):

Helčaa-tak jsem ti dala adresu do soukr.zpráv,uvidíme,jestli ju dostaneš.Já jsem na počítače antitalent,tak třeba dělám něco blbě. Ahoj

Odepsala jsem.

Není tady

#35 1. 7. 2006 22:24

Helčaa
♥♥-----

Zdravím všechny kuchařinky. Hlásím, že jsem na své stránky přidala 750 nových receptů a překročila tak hranici 2 000. Stránky jsou přehlednější ( alespoň doufám, dalo mi to dost práce ).

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí