29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Najdete zde recepty na pečené a nepečené cukroví, řezy, bábovky, koláče, dorty, polévky, nápoje, recepty z masa, ryb, hub, ovoce a zeleniny, pomazánky, recepty na zavařování a konzervování a další.
Mrkněte, třeba si nějaký zajímavý recept najdete a vyzkoušíte. Helča
http://www.cukrovi.kvalitne.cz/
Není tady
Ahoj Heli, dívala jsem se zatím zběžně na moučníky. Vypadá to zajímavě, je tam spousta receptů, který se chystám vyzkoušet. Díky
Není tady
Moooc pěkné !!! A zajímavé !!!
Není tady
Super, hned jsem si opsala na buchtu z meruněk . Vyzkouším. Akorát se špatně mezi recepty hledá, nešlo by nějak recepty tématičně rozdělit? Třeba v zavařovaných dobrůtkách buĎ podle abecedy, nebo podle ovoce či zeleniny, nebo třeba bábovky a koláče zvlášť?
Ale jinak perfekt, všechny recepty máš vyzkoušené? Jééé to bych byla za chvilku jako kulička a hlavně manžel, ten je hrozně na sladké . Díky za takové super stránk !!
Není tady
Teda Heli, klobouk dolů, nádhera Už si je dávám do oblíbených a moc díky za inspirace. A určitě v tom pokračuj
Není tady
bezvadné recepty, dík
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Super, hned jsem si opsala na buchtu z meruněk
. Vyzkouším. Akorát se špatně mezi recepty hledá, nešlo by nějak recepty tématičně rozdělit? Třeba v zavařovaných dobrůtkách buĎ podle abecedy, nebo podle ovoce či zeleniny, nebo třeba bábovky a koláče zvlášť?
Ale jinak perfekt, všechny recepty máš vyzkoušené? Jééé to bych byla za chvilku jako kulička a hlavně manžel, ten je hrozně na sladké. Díky za takové super stránk !!
Ahoj Kamčitko, děkuji za nápad,
do budoucna se pokusím s tím tříděním něco udělat.Stránky si dělám sama a hodně toho ještě neumím. Zatím to odděluji barvami, v každém období, kdy recepty přidávám, dávám jinou barvu. Recepty vyzkoušené všechny nemám, to bych asi nedělala nic jiného,než vařila a pekla. Jsem ráda, že se Ti stránky líbí. Ahoj a zkoušej.
Není tady
Tak jsem už nahlédla, je toho strašně moc, to si pěkně počtu! Už se těším až něco vyzkouším!
Není tady
Ahoj Helčo,
máš krásné stránky. A ty recepty - pamatuju se, že jsem už někde tohle nádherné cukroví obdivovala.
Taky se snažím o své stránky - hlavně recepty. http://jakodoma.webgarden.cz
Mohla bych si adresu tvých stránek dát na ty své do odkazů?
Není tady
Taky jsem se koukla ......paráda:D)))))
Není tady
Holky právě mám v troubě Helčinu meruňkovu buchtu. Těstíčko mělo fanj chuť, překvapilo mně, že se tam dává kompot i se šťávou, zatím to pěkně leze nahoru, tak jsem mooooooooooc zvědavá
Není tady
Bezva stránky, ale to už nikdy nezchudnu !
Není tady
Benja1 napsal(a):
Ahoj Helčo,
máš krásné stránky. A ty recepty - pamatuju se, že jsem už někde tohle nádherné cukroví obdivovala.
Mohla bych si adresu tvých stránek dát na ty své do odkazů?
Ahoj Benjo1,
to budu velice ráda, když si dáš odkaz na své stránky. Já bych na oplátku zase dala na své stránky odkaz na tvé stránky. Souhlasíš? Známe se tak trochu z Livingu a na Tvé stránky chodím celkem pravidelně. Obdivuji Tvé výtvory ( já bych na takové věci neměla nervy) . Například ty velikonoční vajíčka jsou naprosto super.
Děkuji všem za pochvalu.
Není tady
Já jsem včera zkusila podle Helči pizzu a syn snědl na posezení půl plechu.
Není tady
Helčaa napsal(a):
Benja1 napsal(a):
Ahoj Helčo,
Mohla bych si adresu tvých stránek dát na ty své do odkazů?Ahoj Benjo1,
to budu velice ráda, když si dáš odkaz na své stránky. Já bych na oplátku zase dala na své stránky odkaz na tvé stránky. Souhlasíš? Známe se tak trochu z Livingu a na Tvé stránky chodím celkem pravidelně. Obdivuji Tvé výtvory ( já bych na takové věci neměla nervy) . Například ty velikonoční vajíčka jsou naprosto super.
Děkuji všem za pochvalu.
Helčo, jasně, že souhlasím. A budu moc ráda:)
Není tady
Ahojky Heli je to super.Opsala jsem si receptíky a zítra budu tvořit hodnoty.Jen tak dál!!!!!
Není tady
Renata 32 napsal(a):
Ahojky Heli je to super.Opsala jsem si receptíky a zítra budu tvořit hodnoty.Jen tak dál!!!!!
Ahoj Renato, tak ať se ti vše podaří a pak napiš co to bylo a jak to dopadlo.Měj se.
Není tady
Teda Helčo musím ti složit hlubokou poklonu já jsem vyučená cukrářka ale něco takového jako je tvoje drobné cukroví jsem ještě neviděla jedním slovem nádhera určitě jsem tu našla spoustu inspirace.
Není tady
V pátek jsem upekla kokosové řezy se žloutkovou polevou - skvělé. Sotva jsem si stačila ukrojit čtvereček a nezbylo. Takhle už nikdy nezhubnu.
Není tady
Koukala jsem na obije stránky. Ženský,taky ráda peču.Máte obě můj obdiv,jak s vašimi dílky,ale i,že jste vytvořily krásné stránky. Večer jsem se od nich nemohla odtrhnout.
Není tady
Helčo - super...pekla jsem merunkovou buchtu - a protože jsem doma nenašla merunky - , tak jsem tam dala celý kompot jahod a ještě trochu marmelády jahodové, pocákala bílou čokoládou - a je to SUPER !!! Myslím, že se tam může dát jakékoliv ovoce /uvažovala jsem o borůvkách,ananasu,hruškách.../.Není to sice vysoké, ale je dobré !!!
Není tady
Helčaa napsal(a):
Najdete zde recepty na pečené a nepečené cukroví, řezy, bábovky, koláče, dorty, polévky, nápoje, recepty z masa, ryb, hub, ovoce a zeleniny, pomazánky, recepty na zavařování a konzervování a další.
http://www.cukrovi.kvalitne.cz/
Helca, mate Vase stranky ve vyhledavaci Babinet... Mnam... ;-) Juraj
Není tady
Juraj napsal(a):
Helčaa napsal(a):
http://www.cukrovi.kvalitne.cz/Helca, mate Vase stranky ve vyhledavaci Babinet... Mnam... ;-) Juraj
Moooc děkuji, mám hroznou radost.
Není tady
Korny a ostatní, které jste navštívily moje stránky a kdo se na ně teprve chcete podívat - jak jsem se dneska dozvěděla, všechny osobní stránky na webgardenu byly napadeny hackerem, takže to, co se Vám dnes ukáže po odkliknutí odkazu, jsou pouhé trosky toho, co tam bylo......Jestli ještě seberu sílu, tak ty recepty snad postupně dám dohromady...Je mi z toho těžko.
Není tady
Benjo, včera jsem se tam nemohla dostat,psalo se tam o rekonstrukci stránek.Tak a teď se dozvídám tohle. Je to moc velká škoda.Tolik práce,času .Vím jak ti je,hořkost,vztek,zklamání.Držím palce,ať zase najdeš chuť a sílu,abysme se mohli zase potěšit z dobrých receptů a krásných dílek.
Není tady
Stránky: 1 2