Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 3. 9. 2022 10:05

Teri17
♥------
Registrovaný: 11. 7. 2022
Příspěvky: 13

Moje sestra

Dobrý den, moje sestra chodila do tanečních. Je jí 16 let. Od mala je taky hodně maličká, měří pod 160 cm. Ptala se jednoho kluka ze školy jestli chodí do tanečních, kdyz seděla naproti němu na obědě. On jí řekl: "Já tancuju s někým, kdo dělá velké kroky" a ještě na rukou ukázal rozpětí. Sestra nevěděla co na to říct, nečekala takovou odpověď...často se jí stává, že někam jde a lidi ji říkají jé ty jsi malá, kolik meris....vůbec jí to není příjemné.
Kdyz jí to ten chlapec řekl, tak prostě na to nic neřekla. Jak seděla naproti němu u stolu tak pak vzala talíř a odešla. Já taky kdybych byla ve stejné situaci tak vůbec nevím co bych na to řekla...
Pak proběhla prodloužená. Tancovala s jedním tanečníkem. Ke konci večera šla s mamkou do šatny a oblékala si oblečení k odchodu.
Ten kluk tam pak najednou přišel a řekl: Ahoj, ja jsem tě tady sháněl.

Tak ho s mamkou pozdravili Ahoj a oblečené odešly.

Zajímalo by mě, jak byste reagovaly?

Není tady

 

#2 3. 9. 2022 19:40

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 12313

Re: Moje sestra

Reagovaly na co? Já to z dotazu moc nechápu. Mám takto starou dceru a té vždy říkám, že na nesmysly druhých nemá cenu reagovat, a že jako holka je mít lepší cca 160 cm než 180 cm.

Není tady

 

#3 5. 9. 2022 12:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Moje sestra

Ja by som sa spýtala "Prečo si ma zháňal?" a skúsila rozvinú dialóg - ale to som ja. Tvoja ségra je zjavne iný typ a teraz je tp už aj tak jedno. Inak, s výškou nech sa radšej vyrovná sama v sebe, aby ju neboleli nielen otvorené nejapnosti, ale aj nevinné poznámky neempatických žudí. hmm


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů