|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ale jó , nechám to dojít tak do července - ještě si dávám naději a kdyby to v červenci vyšlo , měla bych i pro muže super dárek k výročí svatby. ( 12.7.2003 ) , ale když ne , tak ouvej , ouvej ...
Cameli , teď jsi na řadě ty , takže držííííííím , a zítra se těšííííííím na // . Slib mi to - jdeš do toho i za mě .
. Hodně štěstíííííííííííííííííííííí 

Není tady
Kleo, tak nějak všeliak, nic co by nasvědčovalo Ms, ale taky nic, co by nasvědčovalu těhu. V neděli jsem si dělala test a nic
, pořád mám bílý hleník, je mi pořád zima, nemám na nic chuť. Já sama už nevím co cítím. Jsem z toho všeho trochu na
. Já si totiž naivně malovala, že vysadím HA, hned do toho vlítnu a zaměsíc už budu mávat těhu průkazkou:vissla: . No, jo, já míním, příroda mění, začínám si pomalu zvykat:vissla:

Není tady
Já bych se ráda na zítřek těšila, ale bojim bojimbojim. Ale kvůli tobě jooooooooooo!

Není tady
Camelie, třeba to tentokrát opravdu vyjde....moc držím pěstičky. Pokud budeš zítra testovat jestli to dobře chápu tak moc přeju aby jsi viděla // !!!!!!!!
Není tady
Móóóc děkuji, tobě i všm za podporu. Už nevěřím ale doufám, tak aspoň něco, díky:gloria:
.

Není tady
Cameli , už jedu z práce domů , takže tě uvidím zítra ráno - a uvidím co ????
Holka drž se !!!!!!!!!!!!!!!!! 

Není tady
Moc díky, taky si podržím nějaký ten palec. Pa zítra, počítám tak kolem 9.30.hod.
Márci napsal(a):
Cameli , už jedu z práce domů , takže tě uvidím zítra ráno - a uvidím co ????
Holka drž se !!!!!!!!!!!!!!!!!

Není tady
Leňulko, tak co..... Už zraněná nebo // ?
Není tady