|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
susan a co Ty? před chvilkou jsem zase byla na WC a bylo malé špinění, takže spíš ji v noci nebo zítra čekám...
Není tady
jak jsem ti včera psala taky mám malé špinění,ale hodně málo.Nevím co si mám o tom myslet takhle jsem to jěště neměla.Bolí mě šíleně záda-kříž a i podbřišek.Občas mě tam píchně jsem děsně unavená a každou chvilku se musím natáhnout.Už mě to nebaví ,jěště jsem netestovala cyklus mám 28-29 dní a tak zatím čekám a čekám zda se mršina spustí.No zkrátka hnus.
Není tady
hm, tak to si s námi pěkně mrška zahrává...
no, ale uvidíme zítra ráno - buď uvidme rudě nebo dvojitě....
Není tady
Čauky holky, tak vám budu držet pěstičky jak jen to půjde. My jsme teď měli s manželem velké snaženíčko, takže testíkovat budu až 1.6. Určitě se ke mně někdo přidá. Den dětí je přece taky krásný.
Doufám, že to do té doby nedostanu 
Není tady
no, tak to je super - Hofmanko, vy si na den matek zasijete a sklidíte na den dětí, jo? tak tos vymyslela mooooc hezky 
Není tady
joooo to je supr plánování. :
lenulko mám pocit že já budu vidět rudě.:
Není tady
Jé kéž by to tak vyšlo!
Nevím jestli jsem vůbec ovulovala. Hleníku bylo jen trošku, teplotka mi zatím stoupla jen o 0.2°C a od včera trošičku špiním.Ale konečně mě přestalo bolet bříško.
Není tady
no, uvidíme - hlavně se snaž myslet pozitivně a snad budeš ráno mile překvapená
já tu mou mršku mám stejně dostat až zítra, takže je možné, že přijde na čas - ale lepší včas, než se zpožděním a zničenou nadějí....
Není tady
moc jsem na tebe myslela a proto jsem sedla k netu , začala jsem předělávat obyvák a tak jsem ráda že pořád neco dělám a nemám čas se tak hlídat,ale lítám každou chvilku na wc mám takový ten táhlý hleník(promin za popis) a tak jdu opět pokračovat.Zítra se ozvu drž se myslím na tebe:

Není tady
Hofmanko, hlavní je že ti teplotka nijak neklesá, to by bylo
. Ale takhle to vypadá spíš nadějně.
Hofmanka napsal(a):
Jé kéž by to tak vyšlo!
Nevím jestli jsem vůbec ovulovala. Hleníku bylo jen trošku, teplotka mi zatím stoupla jen o 0.2°C a od včera trošičku špiním.Ale konečně mě přestalo bolet bříško.

Není tady
Susan, tak to jsme na tom úplněstejně - jak s tím lítánm, tak hleníkem....
Není tady
Úplně tě chápu, ale řekla bych vzhledem k zítřejšímu slavnému dni že bude SLAVNÝ DEN:rock:
lenulka napsal(a):
no, uvidíme - hlavně se snaž myslet pozitivně a snad budeš ráno mile překvapená
já tu mou mršku mám stejně dostat až zítra, takže je možné, že přijde na čas - ale lepší včas, než se zpožděním a zničenou nadějí....

Není tady
Camelia tak to jsi mě moc potěšila. Musím na to stále myslet, já se toho 1.6. snad nedočkám. Nééééééé musím být v poho! Ono to přeci nějak dopadne.
Lenulko a Susan to opravdu vypadá moc nadějně. V nějaké diskuzi jsem četla, že dost holek mělo tenhle hleník a byly těhu!!!!!
Upravil(a) Hofmanka (13. 5. 2006 18:48)
Není tady
Heleď vždycky to nějak dopadne, i takřka nulová šance se může změnit v obrovskou šanci, dnes se do těhulek zazegistrovala paní, co se snažila 6 let a tomu já říkám kádr, jak se znám, asi bych to já už vzdala. A jsem si jistá, že ten řetěz nezdarů se konečeně začíná přetrhávat...
Však zítra uvidíme, jesti na nás konečně sedne štěstí a já věřím!!!
Hofmanka napsal(a):
Camelia tak to jsi mě moc potěšila. Musím na to stále myslet, já se toho 1.6. snad nedočkám. Nééééééé musím být v poho! Ono to přeci nějak dopadne.
Lenulko a Susan to opravdu vypadá moc nadějně. V nějaké diskuzi jsem četla, že dost holek mělo tenhle hleník a byly těhu!!!!!

Není tady
Lenulko tak jak se cítíš, neláká tě vytáhnout testík? mě šíleně, ještě k tomu mám dva ale držím se držím, abych to nějak svou netrpělivostí nepokazila:godlike: Jsem z toho zítřku tak děsně nervózní, že mám úplnou klepavku:lol:

Není tady
camelio, já jsem dneska už podlehla, ale bylo to kolem poledne, takže to nepočítám za řádné testování a brala jsem to jako nácvik na zítřejší ráno - abych náhodou test naostro nepokazila
máš nějaké příznaky?
Není tady
Lenulko, asi jo, ale nevím jestli jsou těhotenské, od včerejška mám průjem, a dneska jsem měla trošku křeče v břiše, normálně to před ms nemívám, někdy ani nevím že jsem to dostala azjistím to až na wc. Nechci si nic vsugerovávat a tak jen doufám a doufám a věřím a pak zas ne,jsou to vše takový prapodivný pocity,sama nevím co si o tom mám myslet.

Není tady
no, já jsem si říkala, jestli má cenu zítra testovat - zase jsem měla slabounkou druhou čárku (přitom už bych čekala i silnější, když bych byla těhu - vzhledem k tomu, že první test byl v úterý)... ale přece jenom to byl test dělaný odpoledne... přemýšlela jsem, že bych si to možná nechala až na pondělí... protože je možné, že to zítra dostanu odpoledne... jedu na celý den pryč, tak ani nevím, jestli si s sebou mám brát vložky... ale asi raděj jo - třeba rudošku aspoň zastraším tím, že jsem na ni připravená 
já těch příznaků ani asi moc nemám - nějak moc se nesleduju (teda krom toho, že co chvilku se mi chce čurat, tak kontroluju, jestli už není MS....). Je mi nějak divně (motá se mi hlava a tak), ale to mívám někdy i před MS
a narozdíl od Tebe mě břicho skoro nebolí (což taky není pro mě typické....) - jen občas chvilku takový tlak a pak to přestane... jo a ještě něco - mám strašnou žízeň a to pořád.... dneska už jsem vypila asi 3l vody 
Není tady
To já s tím pití to mám zas obráceně, skoro vůbec nepiju, jen když jdu okolo nějaký vody, tak mě napadne že bych měla, jo a dneska jsem si dala kousek kuřátka a pak jsem ho málem vyklopila, to se mi taky nestává, u tebe to ale vypadá fakt nadějně, ale určitě buď radši připravená na ms a ta se na sto pro lekne a zdrhne:supr: a stou slabou čárkou, to bude asi tím jak jsi moc pila, protože to se dost naředí hcg a pak to dělá koniny, uvidíš, hned ráno, nic nepij a nejdřív testni. A bude tam //

Není tady
dobře, tak já už se nenapiju

no, jsem moc zvědavá, kolikati z nás se to zítra povede, ale doufám v co největší číslo 
Není tady
Však v to pevně doufám
. Už jsem holkám v těhulkách říkala a´t se trošku smrsknou, aby jsme se tam všechny vešli.

Není tady
holky na zitrek vam drzim pestiky kdo bude testovat
ja se bohuzel nezucastnim,budu testovat az v pondeli,jinak priznaky mam porad stejne,jen ta bolest bricha uz povoluje...mam jen hrozne nadymani jakoby zarazene prdiky
)az mi z toho tlaci v brise,prsa neboli jen jsou natekle a hlenik porad je,litam porad na malou s pocitem ze uz mrcha je a nic ani to spineni,dneska se mi udelalo spatne z masa a kamoska mi rekla ze mam porad spatnou naladu
coz me nepripada ale ona me tak vidi.
Není tady
Terinko, jsi též na dobré cestě, hlavně nám nezapomeň pak dát vědět, ať můžem gratulovat:supr:
Terinka napsal(a):
holky na zitrek vam drzim pestiky kdo bude testovat
ja se bohuzel nezucastnim,budu testovat az v pondeli,jinak priznaky mam porad stejne,jen ta bolest bricha uz povoluje...mam jen hrozne nadymani jakoby zarazene prdiky
)az mi z toho tlaci v brise,prsa neboli jen jsou natekle a hlenik porad je,litam porad na malou s pocitem ze uz mrcha je a nic ani to spineni,dneska se mi udelalo spatne z masa a kamoska mi rekla ze mam porad spatnou naladu
coz me nepripada ale ona me tak vidi.

Není tady
Dobré ráno - jsem tady dneska hodně brzo, ale to jen proto, že jsem byla včera hrozně unavená a usla jsem před 9.hod 
tak se přiznávám, že jsem nakonec dneska netestovala - nějak jsem nenašla odvahu po tom včerejším slabě pozitivním testu
chtěla bych pořádné //, takže pokud nedojde MS, tak testuju zítra nebo v úterý...
pouze dneska nahlašuji svůj stav - zatím to na MS opravdu nevypadá - břicho nebolí, jen občas cítím takový tlak a to je dobré znamení... ráno jsem se probudila, vstala z postele a myslela, že padnu - motala se mi hlava a pěkně houpal žaludek... taky se mi do rána zvětšily prsa - včera už trošku sice byly, ale dneska jsou úplně nateklé a mnohem citlivější...
takže si začínám myslet, že by to
snad i mohlo být.... ale ještě uvidíme - MS může přijít i odpoledne...
moc držím pěsti všem ostatním testovatelkám!!!!! 
Není tady
Holkýýý, já mám //. To snad ani není možný, že takhle brzy. Dělala jsem 2 různé testy a jsou tam ještě v termínu.
Moc Vám držím palečky , at je tam máte taky. Zatím pa.
Není tady