|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ahojky testovatelky. tak jak to svámi před zítřkem vypadá?
já jsem si včera udělala takovou "menší" vycházku (asi 10km
) a říkala jsem si, že pokud by MS měla přijít, tak ji snad pohybem uspíším... ke konci mě začalo pobolívat břicho a večer jsem na toaletním papíře našla jakoby špinění (ale načervenalou barvu mělo jen na malém kousíčku, jinak nic...). Tak jsem si teda myslela, že už se to rozjede.... ale do rána mě ani břicho nebolelo a teď už nic - žádné špinění.... co si o tom mám myslet? začalas jsem se trošku bát, jestli tím "pochodem"
jsem náhodou něco ještě nepokazila.... no uvidíme... pokud to nedostanu do 10:00, tak si valím koupit testík (pak mi zavřou lékárnu
) a když bych to nedostala, tak zítra ráno testuju... ale spíš to vidím na tu MS...
Susan, a jak jsi na tom Ty?
Není tady
lenulka napsal(a):
já jsem si včera udělala takovou "menší" vycházku (asi 10km) a říkala jsem si, že pokud by MS měla přijít, tak ji snad pohybem uspíším... ke konci mě začalo pobolívat břicho a večer jsem na toaletním papíře našla jakoby špinění (ale načervenalou barvu mělo jen na malém kousíčku, jinak nic...). Tak jsem si teda myslela, že už se to rozjede.... ale do rána mě ani břicho nebolelo a teď už nic - žádné špinění.... co si o tom mám myslet? začalas jsem se trošku bát, jestli tím "pochodem"
jsem náhodou něco ještě nepokazila.... no uvidíme... pokud to nedostanu do 10:00, tak si valím koupit testík (pak mi zavřou lékárnu
) a když bych to nedostala, tak zítra ráno testuju... ale spíš to vidím na tu MS...
Lenulko pochodem nic neskazis,pokad je mimi zavrtane tak bude drzet i pres deset km
Ja jezdim kazdy den na kole a ne jenom na rovne a mrcha nikde ani spineni,dneska jsem se rano probudila a zas nic..uz to zacina byt podezrele
tak uvidime jestli se neco do pondeli vyvine....drzime si 
Není tady
Teri, tak to vypadá dobře 
Není tady
Ahojky Lenulko, já taky pořád nic, akorád mám už dva dny průjem, a je mi pořád zima a nemám na nic chuť, taky mě bolí bříško, ale tak nějak jinak, než před ms. Zítra budu určitě testovat. Tak jsem na tebe zvědavá a moc držím palečky, Tobě, Andrejce i Terince. Vypadá to fakt nadějně.
lenulka napsal(a):
já jsem si včera udělala takovou "menší" vycházku (asi 10km) a říkala jsem si, že pokud by MS měla přijít, tak ji snad pohybem uspíším... ke konci mě začalo pobolívat břicho a večer jsem na toaletním papíře našla jakoby špinění (ale načervenalou barvu mělo jen na malém kousíčku, jinak nic...). Tak jsem si teda myslela, že už se to rozjede.... ale do rána mě ani břicho nebolelo a teď už nic - žádné špinění.... co si o tom mám myslet? začalas jsem se trošku bát, jestli tím "pochodem"

Není tady
Camelio,jak dlouhý míváš cyklus?
já myslím, že tentokrát to aspoň někomu vyjít musí - nejlépe všem
testování na den matek a v tak hojném počtu.... to by bylo, aby nebylo

Není tady
Jitko, moc děkujem - s tím průjmem to znám taky - ve druhém těhu jsem to měla taky, ale ze začátku úplně drsně - to jsem se nemohla ani nikam vzdálit, protože jsem minimálně 3x denně potřebovala na WC... 
takže to by mohlo bý, Camelio, u Tebe moc dobré znamení 
Není tady
Holky, můj cyklus byl vždycky 28., ale to kvůli HA, brala jsem ji 10 let, a teď 2 měsíce neberu a zkoušíme,Doufám též že bude vše o.k., i kvůli tomu, že jsem byla předevčírem na operaci kolene. Mám strach, protože mi dali celk. narkosu.
Doufám že se s tím mé tělo popralo a kdybych už náhodou byla těhu, tak že to mimískovi naublíží.

Není tady
Holky, to je krásný datum na testování. Podle mě to určitě některá z vás vyjde. Moc vám držim pěstičky!!!
Upravil(a) Klea (14. 5. 2006 10:53)
Není tady
Moc díky, všichni tady asi potřebujem kousek toho čistého štěstí.
Klea napsal(a):
Holky, to je krásný datum na tetování. Podle mě to určitě některá z vás vyjde. Moc vám držim pěstičky!!!

Není tady
Klei, no my budem testit a Ty podle cyklu budeš miminko "zasívat"? 
Není tady
Ahoj holky, tak zkusím zítra testovat s vámi. Sice bych měla až asi o 2 dny později, ale... Jinak tomu taky moc nevěřím, už 10 dní pobolívá břicho jako na MS, mám mírně citlivá prsa a žaludek chvilkama jak na vodě. Ale krásně si taky ty příznaky umím vsugerovat, jako každý měsíc
Byl by to moc krásný dáreček na takový den. Mějte se všechny moc hezky a budu Vám držet pěsti. Určitě to některé z nás vyjde 
Není tady
Dík Jesi, máme tu takový pocit, že nám to vyjde všem najednou, protože ty nejzbožnější přání se prece musí někdy splnit ne?
Uvidíme uvidíme....
Jesi napsal(a):
Ahoj holky, tak zkusím zítra testovat s vámi. Sice bych měla až asi o 2 dny později, ale... Jinak tomu taky moc nevěřím, už 10 dní pobolívá břicho jako na MS, mám mírně citlivá prsa a žaludek chvilkama jak na vodě. Ale krásně si taky ty příznaky umím vsugerovat, jako každý měsíc
![]()
Byl by to moc krásný dáreček na takový den. Mějte se všechny moc hezky a budu Vám držet pěsti. Určitě to některé z nás vyjde

Není tady
Ahoj holky, strašně držím palečky!!!! Honem honem,ať už je Vám brzo některé stejně špatně jako mě
zítra dejte hned vědět !!!!!
Není tady
Určitě dáme vědět, je nás asi pět, kdo zítra testuje, takže v pondělí, nejdéle v úterý už bude jasno, tak nám tam u vás udělejte pořádné místo, ať se k vám všichni vejdeme:reta:
Petricka80 napsal(a):
Ahoj holky, strašně držím palečky!!!! Honem honem,ať už je Vám brzo některé stejně špatně jako mě
zítra dejte hned vědět !!!!!

Není tady
Lenulko, ahojky, jaký byl obídek?

Není tady
to je super......čím víc testování, tím větší šance na // !!!! Jupí....určitě !!!!
Holky, přesunte se všechny, je tady spousta místa 
Lenulko, tobě vyšel ten slaboulinký testík, ne?? teď podruhé ne?? nebo si to pletu??
Není tady
camelio, ahojky - obídek ještě nebyl - miláček je pryč a budu vařit až než se bude vracet, ať to má hezky čerstvoučké
ale budeme mít kuřecí polévku s nudlemi a něco udělám z kuřecího masa - asi nějak se smetanou (nevařím totiž nikdy podle kuchařky, ale podle toho, co mě napadne
)
Petřičko, no, vyšel už 2x a dneska jsem si byla koupit testík a protože jsem vzala 2v1, tak jsem hned jeden otestovala
no, ale zítra si ho udělám taky 
Není tady
Lenulinko, tak to je super!!!!!! To vypadá stráááááááááásně nadějně ( jinými slovy, myslím, že je to skoro jasné) ale chápu, že máš ještě strach se radovat! Pochodem nic nezkazíš, neboj, v těhotenství se dokonce doporučují delší vycházky
Držím vám všem strasně palce.... !!! 
Není tady
Peti, ale tato vycházka stála zato - celkem náročný terén a celou dobu na slunku - prostě su praštěná, ale říkala jsem si, že tím případn MS můžu aspoň uspíšit... ale zatím nic a jedině jsem si spálila obličej

ale je pravda, že si pořád ještě myslím, že to může být falešná pozitivita jako minulý měsíc.... ale pevně věřím, že aspoň někdo z nás se za vámi onečně přesune, protože už je tam pěkná díra a tuším, že moc holek se po Tobě a Maximě mezi těhulky nepřesouvalo...
Není tady
Lenulko, pořád si říkám, že když se to má udržet,tak se to udrží...navíc, víš jak, kdybys netestovala,ani bys nevěděla,že jsi těhulka,takže si myslím,že to neva, má kámoška celý týden od 24DC až do 33Dc lyžovala v Alpách a mimísek se udržel a je ok
tak neboj!!! Už ti tady držím místečko 
Není tady
děkuju 
Není tady
Holky,držíme vám všechno co máme,takže celkem 4 palečky na rukách a 4 na nohách,domluvila jsem se s tím svým miminkem,že vás taky podpoří.Ať vám to zítra všem vyjde pozitivní,pa Iva.

Není tady
lenulko to vážně vypadá hooodně dobře. Držím pěsti!!!!!!
Není tady