|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky moje, jelikož nás je tady požehnaně a mám v tom už zmatek kdo bude zkoušet testík :
Není tady
to mě vážně necháte v tom samotnou?:
Není tady
susan, já jsem testovala dneska a nic, ale je pravda, že kdybych to náhodou ještě do neděle nedostala, tak bych taky testla na Den matek... ale myslím, že spíš testovat nebudu ani muset....
Není tady
Jáááááááá se hlásím taky. testovat 14.5.Vím že je to brzo,ale líbí se mi ten den 
Není tady
taky bych chtěla s váma testovat ale je asi ještě moc brzo,že? 
jaňajzku,je to docela brzo,ale pokud máš doma navíc jeden testík,zkusit to můžeš 
Pozná se to klidně i po 10 dnech od spojení tak třeba budeš mile překvapená 
Není tady
Tak se hlásim,žádný testování nebude,ta mrcha červená dneska dorazila 

Upravil(a) Leňulínek (11. 5. 2006 12:51)
Není tady
Leni, to je mi líto... tak tento měsíc nám to asi neklapne... ale já to u sebe vidím na MS v sobotu, takže snad nám to vyjde příště 
Není tady
Já se taky začínám obávat že se tý pondělní návštěvy u Dr ani nedožiju..nějak mě začíná pobolívat bříško a maličko začínaj i prsa
no prostě klasika - PMS 
Není tady
mě to asi taky nedopadne nevydržela jsem a dneska testovala a zase nic 
vypadá to opět na vyvolávačku 
ale už jsem objednaná na 30.5. do Arlety takže bude dohled nad snaženíčkem 
Není tady
Teda holky to nejsou moc dobré zprávy
Moc mě to mrzí, taková naděje a pak zklamání. Já se toho taky strašně bojím. Sice mám ještě 3 dny nadějí, ale už tomu taky nevěřím. Už ani nevím jak se cítím.Myslím si, že jsem si vsugerovala snad všechny příznaky a snad i porodní bolesti 
Možná se na to strašně upínáme, ale já jsem moc ráda, že to můžu někomu říct. Doma už o tom mluvit nemůžu,stejně mě neposlouchá.A sama se tím strašně užírám. Chtělo by to aspoň od jedné veselou zprávu //, ať víme, jaké to je a můžeme se těšit na další... a další ... a další... 
Není tady
Márci napsal(a):
Teda holky to nejsou moc dobré zprávy
Moc mě to mrzí, taková naděje a pak zklamání. Já se toho taky strašně bojím. Sice mám ještě 3 dny nadějí, ale už tomu taky nevěřím. Už ani nevím jak se cítím.Myslím si, že jsem si vsugerovala snad všechny příznaky a snad i porodní bolesti
Možná se na to strašně upínáme, ale já jsem moc ráda, že to můžu někomu říct. Doma už o tom mluvit nemůžu,stejně mě neposlouchá.A sama se tím strašně užírám. Chtělo by to aspoň od jedné veselou zprávu //, ať víme, jaké to je a můžeme se těšit na další... a další ... a další...
já už bych chtěla zažít ten pocit že se na testu objeví // to musí být úplně skvělí pocit ach jooo:rolleyes:
ale zase to zanmená spoustu příjemného snaženíčka..
jen bych se v sobě chtěla vyznat protože už ani nevím kdy mám OVU kdy mám mít MS prostě nic a
Není tady
Květen je měsíc lásky a už bude teplíčko a sluníčko nás bude lákat ven,tak třeba zabere změna počasí i podnebí a čekají nás dovolené - myslím,že teďkon bude ten správný čas na tuleníčko 
Není tady
Jaňule,já jsem ten pocit zažila 2x,ale dlouho jsem se z něho netěšila.
. Můžu říct i to,že se mi někdy do milování ani nechce,pořád dokola a dokola. Pořádnou vášeň jsem zažila naposled - ani nevím a potom to sledování a stresování... Nejraději bych se na to vyprdla.
Teď se v jiný diskusi některý holky-starý babineťačky domluvili na tom, že se na chvíli odmlčí.Taky už toho mají zřejmě nad hlavu. Jak jsem četla to loučení, bylo mi moc smutno
, bylo to zvláštní , jako by odcházelo kousek ze mě. Holky jste moje opora. Držím všem moc a moc pěsti a přeju hodně štěstí,co se do vás vejde 

Možná se opravdu na čas přestat sledovat a užívat si kvetoucí jaro.
Není tady
Márci napsal(a):
Jaňule,já jsem ten pocit zažila 2x,ale dlouho jsem se z něho netěšila.
. Můžu říct i to,že se mi někdy do milování ani nechce,pořád dokola a dokola. Pořádnou vášeň jsem zažila naposled - ani nevím a potom to sledování a stresování... Nejraději bych se na to vyprdla.
Teď se v jiný diskusi některý holky-starý babineťačky domluvili na tom, že se na chvíli odmlčí.Taky už toho mají zřejmě nad hlavu. Jak jsem četla to loučení, bylo mi moc smutno
, bylo to zvláštní , jako by odcházelo kousek ze mě. Holky jste moje opora. Držím všem moc a moc pěsti a přeju hodně štěstí,co se do vás vejde
Možná se opravdu na čas přestat sledovat a užívat si kvetoucí jaro.
moje řeč..
milujme se a množme se

Není tady
Ahoj testovatelky,
já budu testovat asi až 19. (to mám 35.DC) - 21. 5. 2006, pokud tedy nebudu do te doby zraněná. Kéž by se zadařilo malé mrně
.
Jsem teď poslední týden taková nafouklá a trochu mi pobolívá podbříšek, ale není to bolest nepříjemná. Když to napíšu jak to je - je to jako zaražený prdy (promiňte)
. Zácpou netrpím , průjem nemám, jsem masožravec a teď mívám chúť i na sladké. A při očekávání MS mi obvykle břicho nebolí, spíš cítím tlak v kříži, ale jen slabounký, a to teď nemám.
Teplotu odmítám měřit, protože bych se jen stresovala. Tak nevím. Navíc jsem pořád ospalá, pusu bych si vyhodila z pantů, jak pořád zívám.
Upravil(a) Lucka (11. 5. 2006 19:06)
Není tady
Leňulínek napsal(a):
Tak se hlásim,žádný testování nebude,ta mrcha červená dneska dorazila
Je mi to moc líto, ale držím hooodně pěsti do dalšího tuleníčka.
Není tady
susan, jak se cítíš před blížícím se testováním? 
Není tady
lenulko jsem hrozně unavená na prsou se mi udělali drobné žilky a mám hodně citlivé bradavky bříško je v pohodě obcaš slaboučké píchnutí ale to je u mě běžné,teplotu nevím jelikož jsi ji neměřím. Takže :
jenom mě ještě nechytla žravá jako vždy před MS.Jsem z toho docela nervní a taky hooodně unavená jako holky co psali že si dávají pauzičku. Mám z toho depku a je mi smutno.
Není tady
uvidíme v neděli - nejhorší je, že jde opravdu těžko odhadnou, jestli jde o PMS nebo o příznaky těhu... já jsem třeba minulý měsíc měla příznaky, jak když jsem byla těhu - prsa velká, bolestivá, nevolnosti (dokonce jsem i zvracela...), únava, náladovost... skoro všechny příznaky a těhu nebylo... a normálné PMS mám jenom takové, že jsem trochu podrážděná a bolí mě břicho.... no a tento měsíc mě zase trochu bolí prsa (asi 5dnů po OVU začaly bolet jak čert a pak to zeslabovalo a teď jsou jen mírně citlivější...) a jinak asi vůnbec nic... prostě to neřeším a uvidím v neděli...
kdyby to člověk mohl vědět hned... třeba do týdne po ovu, jestli se zadařilo nebo ne... ale ono to stejně tak brzo nejde.... ach jo.
Není tady
já vím to čekání je hnus-k čertu s ním,přesně jak píšeš.Řekla jsem si že si to tam připouštět nebudu ale ono to vážne nejde. Manžel mi zrovna dnes odletel do Finska a ten je taky už jak na jehlách a bude volat každou chvilku.Vůbec to nemáme lehké.Mě navíc hrozně letí čas a toho se děsím:
Není tady
Susan, neboj - myslím, že ty nervy dělají nejvíc... prostě jednou to musí dopadnout 
Není tady
nevím,nevím zda se dožiju testování jelikož jsem byla na toalete a jenom velmi slaboučký mírně růžový hleník(omlouvám se za popis) tak asi mrcha dorazí, ale mě vůbec nebolí bříško a to mívám u MS urputné bolesti.Já ji neeeeechci :

Není tady
Tak holky já se loučím a držím pěsti všem , které už to s tímto// mají nahnutý 

Lenulka , Andrejka, Terinka , doufám že i další z nás - ikdyž o tom ještě ani neví. Já zkusím testnout buď 14 nebo 15 , ale nevěřím tomu.
Moc moc štěstí a dobré zprávičky příští týden 
Budu na vás myslet 
Není tady
susan, špinění ještě nic znamenat nemusí - raděj tu červenou pošli ke mně. Držím Ti pěstičky!!!! já si ale myslím, že já ji můžu čekat zítra - to, jak mě bolí břicho je víc jak nenápadné....
Není tady