18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
máte nějaké tipy na dárky pro manela k narozeninám? Je to vánivý cyklista a pivař, ale věci na kolo moc vybrat neumím a pivo mu kupovat nechci. Napadlo mě dárek doplnit tématickým tričkem. Nemáte někdo zkuenost s kvalitou triček?
https://www.t-shock.eu/cs/potisky/cyklisticka
Není tady
Holky, sháním nějaký supr parfém pro chlapa. Nemá nějakou nejoblíbenějí vůni a rád zkouí nové a střídá to. A taky má fakt velkou spotřebu, je to taková moje voňavka :-D jaké máte nejoblíbenějí parfémy pro chlapy?
Není tady
Tak to jsme na tom dost podobně :-D Ten můj se vdycky tak vyvoní, e je cítit jenom jeho parfém a já přes tu jeho vůni ani necítím svou voňavku, někdy mě tím fakt tve, ale tak zase lepí, ne abychom měly doma smraďochy, ne? :-) Take já ke kadé příleitosti kupuju parfém na notinu, abych při té jeho spotřebě aspoň nějakou korunku uetřila. Parfémy mu v podstatě vybírám podle toho, co se líbí mně, ale jetě se nikdy nestalo, e by nebyl spokojenej. Teď naposledy jsem kupovala od Yves Saint Lauren Ypsilon. Je to taková kořenitá, dřevitá vůně, moc pěkná. A super je taky Dior Sauvage, ta je u chlapů hodně oblíbená.
Není tady