Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 29. 8. 2022 19:54

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

Re: Moc bych si přála lásku

Selima napsal(a):

ide o to, kto má aké priority pri zoznamovaní

Ano a taky proč je má. S mužem jsme se shodli, že kdybychom se hledali, tak se nikdy nepotkáme. Byli jsme každý úplně jiný a hlavně jsme se snad v ničem neshodovali, co se koníčků a životního stylu týče. On by na seznamce v žádném případě nevyhovoval mě a já jemu. Nebyli jsme tzv. kompatibilní lol A při představě, že si nechám ujít někoho takového, jen proto, že nevyhovuje mým požadavkům, to je na dumbom

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Není tady

#27 29. 8. 2022 21:27

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

vera napsal(a):

najít skupinu lidí...spolek.....oddíl ....či co........kteří mají stejné záliby a chodit tam, stýkat se s nimi.........
moje zkušenost............v oddílu jsou samé ženské-akční, zajímavé..........a 3 chlapi-nemožní, umrčení

No, ono to závisí aj od druhu koníčka a spolku wink - ja so záľubou v tanci (aj aktívnom), opere a balete som beznádejná big_smile Ale uvažujem o prehĺbení záujmu o fotenie a tam je snáď zopár chlapov, aj "možných" neumrčených.

tummenupp  godlike

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#28 29. 8. 2022 21:29

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Palomita napsal(a):

Selima napsal(a):

Ano a taky proč je má. S mužem jsme se shodli, že kdybychom se hledali, tak se nikdy nepotkáme. Byli jsme každý úplně jiný a hlavně jsme se snad v ničem neshodovali, co se koníčků a životního stylu týče. On by na seznamce v žádném případě nevyhovoval mě a já jemu. Nebyli jsme tzv. kompatibilní lol A při představě, že si nechám ujít někoho takového, jen proto, že nevyhovuje mým požadavkům, to je na dumbom

big_smile  storstark

Seneca

Není tady

#29 29. 8. 2022 23:18

vera
♥♥♥♥♥♥-

vrabčák napsal(a):

Palomita napsal(a):

Selima napsal(a):

big_smile  storstark

jo, jo................a můžu se zeptat..............jak dlouho tento vztah trvá?

Není tady

#30 30. 8. 2022 7:09

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

vera napsal(a):

jo, jo................a můžu se zeptat..............jak dlouho tento vztah trvá?

Z hlediska života či věčnosti pouhý oka mžik wink cca 25 let a jak dlouho bude ještě trvat, netuší nikdo z nás stolt

Není tady

#31 30. 8. 2022 8:52

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

Palomita napsal(a):

vera napsal(a):

Z hlediska života či věčnosti pouhý oka mžik wink cca 25 let a jak dlouho bude ještě trvat, netuší nikdo z nás stolt

Gratuluji. storstark godlike To je velká životní výhra, opora a kotva. tummenupp

Není tady

#32 30. 8. 2022 10:14

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

Niky123 napsal(a):

Gratuluji. storstark godlike To je velká životní výhra, opora a kotva. tummenupp

Díky pussa Je to naše vzájemné dílo hjarta

Není tady

#33 30. 8. 2022 11:03

vera
♥♥♥♥♥♥-

a  inspirující...................

Není tady

#34 30. 8. 2022 15:42

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

vera napsal(a):

storstark třeba aspoň pro někoho smile

Není tady

#35 30. 8. 2022 19:05

vera
♥♥♥♥♥♥-

Palomita napsal(a):

vera napsal(a):

storstark třeba aspoň pro někoho smile

a to je důležité....moc

Není tady

#36 31. 8. 2022 13:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Amen. (BI) godlike

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#37 31. 8. 2022 15:02

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Palomito, kéž by i jiné dvojice dokázaly pracovat na vztahu tak jako vy! godlike  storstark

Seneca

Není tady

#38 31. 8. 2022 19:51

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

vrabčák napsal(a):

Palomito, kéž by i jiné dvojice dokázaly pracovat na vztahu tak jako vy! godlike  storstark

vrabčáku, teď jsi na to kápla tummenupp Zrovna tento týden mi kamarádka, dlouhodobě nezadaná, sdělila, že až najde toho pravého, bude všechno úžasný. Vyrazila mi tím dech. Myslím, že bude hodně překvapená lol

Není tady

#39 1. 9. 2022 8:21

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

Souhlasím s obsahem, leč forma mi nesedí: Pracovat na vztahu je jak pracovat na miminku - obojí pro mě neskousnutelný termín.hmm

Není tady

#40 1. 9. 2022 11:12

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

Niky123 napsal(a):

Souhlasím s obsahem, leč forma mi nesedí: Pracovat na vztahu je jak pracovat na miminku - obojí pro mě neskousnutelný termín.hmm

Máš pravdu, taky jsem nad tím dumala, jestli je to vlastně práce a i sama pro sebe jsem si hledala jiný vhodnější ekvivalent, protože "práce" zní tak trošku pejorativně. A pak jsem se rozhodla, že přesto přese všechno je to práce. Práce, která obsahuje péči, radost, starost, povinnost, kompromis, komunikaci, ego, vývoj, řešení dobrého i zlého a mnoho dalšího. Je to soustavná činnost, která nikdy nekončí a nikdy není hotová. Ty sis to připodobnila na "pracujeme na miminku", já zase viděla kolegu, který je vášnivý zahradník nadšený a šťastný z každé sklizně a zároveň každý rok prožívá období sucha/deště/krup/slunka/zimy/plevele.. a zas a znova. Důležité je, že člověk dělá co chce a co miluje a díky tomu získává co potřebuje a co ho činí šťastným. Někdo úrodu v podobě ovoce/zeleniny a jiný zase úrodu v podobě lásky/rodiny smile Termín pracovat na miminku moc kolem sebe neslýchám a nebo jej nevnímám, takže tuhle asociaci jsem neměla. Možná i proto, že u miminka je to proces dokonavý - jednou to skončí a miminko je na světě, když se zadaří. U vztahu je cíl přesně opačný, tam se veškeré činnosti dělají proto, aby vztah nikdy neskončil, teda aspoň většinou rodna Zároveň zde platí, že za svou iniciativu je člověk "odměněn". Jaký termín bys použila ty? smile

Není tady

#41 1. 9. 2022 11:30

vera
♥♥♥♥♥♥-

Palomita napsal(a):

Niky123 napsal(a):

Máš pravdu, taky jsem nad tím dumala, jestli je to vlastně práce a i sama pro sebe jsem si hledala jiný vhodnější ekvivalent, protože "práce" zní tak trošku pejorativně. A pak jsem se rozhodla, že přesto přese všechno je to práce. Práce, která obsahuje péči, radost, starost, povinnost, kompromis, komunikaci, ego, vývoj, řešení dobrého i zlého a mnoho dalšího. Je to soustavná činnost, která nikdy nekončí a nikdy není hotová. Ty sis to připodobnila na "pracujeme na miminku", já zase viděla kolegu, který je vášnivý zahradník nadšený a šťastný z každé sklizně a zároveň každý rok prožívá období sucha/deště/krup/slunka/zimy/plevele.. a zas a znova. Důležité je, že člověk dělá co chce a co miluje a díky tomu získává co potřebuje a co ho činí šťastným. Někdo úrodu v podobě ovoce/zeleniny a jiný zase úrodu v podobě lásky/rodiny smile Termín pracovat na miminku moc kolem sebe neslýchám a nebo jej nevnímám, takže tuhle asociaci jsem neměla. Možná i proto, že u miminka je to proces dokonavý - jednou to skončí a miminko je na světě, když se zadaří. U vztahu je cíl přesně opačný, tam se veškeré činnosti dělají proto, aby vztah nikdy neskončil, teda aspoň většinou rodna Zároveň zde platí, že za svou iniciativu je člověk "odměněn". Jaký termín bys použila ty? smile

hezky to píšete..................vztah i přátelství se musí pěstovat, opečovávat...........učit se přijímat

Není tady

#42 1. 9. 2022 11:34

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Původně jsem chtěla napsat "pěstovat vztah". Ale právě jsem si představila mrkev, zelí atd. Tedy i hnojení, ale zas aby to člověk nepřehnal a úplně to nepohnojil. wink

Niky, je termín "pěstovat"  skousnutelnější? smile

Věro, předběhlas mě! dumbom

Upravil(a) vrabčák (1. 9. 2022 11:37)

Seneca

Není tady

#43 1. 9. 2022 20:54

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

Možná jsem sem zavlekla slovíčkaření, to se omlouvám, ale já bych to asi nazvala starat se o vztah.

Není tady

#44 1. 9. 2022 21:12

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Niky, vůbec se neomlouvej.
Co jsme daly dohromady synonym! tummenupp

Seneca

Není tady

#45 2. 9. 2022 7:21

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

Niky, kdybys sem zavlekla slovíčkaření, tak mě osočíš. Jen jsi vyjádřila názor, proč obsah ano, forma ne. Z daných alternativ jsem taky spíš pro označení starat se o vztah. Za pečovatelku ani pěstitelku se nepovažuju z žádného úhlu pohledu. Ale hezky to zní, o tom žádná a pro mnohé to může být to správné synonymum. Je to čistě o osobních preferencích tummenupp Osobně zůstanu u té práce, na kterou jsem odjakživa zvyklá a která mě asi nejvíc vystihuje wink

Není tady

#46 5. 9. 2022 12:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Palomita napsal(a):

vrabčák napsal(a):

vrabčáku, teď jsi na to kápla tummenupp Zrovna tento týden mi kamarádka, dlouhodobě nezadaná, sdělila, že až najde toho pravého, bude všechno úžasný. Vyrazila mi tím dech. Myslím, že bude hodně překvapená lol

Niečo ako "S neřádem zle, bez neřáda ještě húř."

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#47 6. 9. 2022 7:11

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Až takhle snad ne big_smile Spíš něco jako "Není nebe bez mráčku" wink Ona to bere tak, že když si najde tu svou ideální polovičku, nebude se muset vůbec měnit (přizpůsobit) a vše zůstane při starém (rozuměj svobodném stylu života) a nebudou žádné třecí plochy. Nevím, možná má pravdu, osobně takovou zkušenost nemám smile

Není tady

#48 6. 9. 2022 7:34

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

Ta kamarádka je idealistka, připadá mi, že neví o vztahu vůbec nic. Ona žádný vztah dosud nezažila?
Pokud v tomto přesvědčení zůstane, nejspíš zůstane sama. Protože ideál nelze najít a pokud by i našla pěkný vztah (i s potřebou vlastního přizpůsobení), tak z něj pro "neideálnost" sama odejde. Nebo to s ní nevydrží ten chlap.

Je to škoda, jak si někteří lidi sami uzavírají cestu k vlastnímu štěstí. Kdo chce moc, nemá nic.

Není tady

#49 6. 9. 2022 8:33

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

Niky123 napsal(a):

Ta kamarádka je idealistka,

Je to škoda, jak si někteří lidi sami uzavírají cestu k vlastnímu štěstí. Kdo chce moc, nemá nic.

No, snažila jsem se jí jemně naznačit, že její požadavky jsou neslučitelné se životem, ale má své ideály. Zkušenosti z předchozích vztahů má, ale víra v dokonalého partnera ji neopouští smile

Není tady

#50 6. 9. 2022 11:25

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Palomita napsal(a):

Selima napsal(a):

Až takhle snad ne big_smile Spíš něco jako "Není nebe bez mráčku" wink Ona to bere tak, že když si najde tu svou ideální polovičku, nebude se muset vůbec měnit (přizpůsobit) a vše zůstane při starém (rozuměj svobodném stylu života) a nebudou žádné třecí plochy. Nevím, možná má pravdu, osobně takovou zkušenost nemám smile

Když to by bylo tááák idální, kdyby člověk mohl žít jako za svobodna! rodnabig_smile

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí