Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 6. 11. 2022 21:15

demonikan
♥♥-----

Re: Jaké se vám zdají sny?

Osobně si myslím, že sny jsou mišmaš věcí, které jsem zažil těsně před spaním, promítá se mi tam často děj  knížek, televize, z počítače. Ale Jsou tam i věci, které jsem zažil jak nedávno, tak věci z mého dětství.

Není tady

#27 4. 10. 2024 21:56

demonikan
♥♥-----

Zkoušely jste někdy kreslit svoje sny? Známá mi říkala, že ve škole kreslily děcky svoje sny ve výtvarce. Sice jsem žádné jejich výtvory neviděl, ale přijde mi to jako zajímavý nápad. Možná to zkusím, jestli budu mít čas.

Není tady

#28 24. 3. 2025 19:29

siaenko
♥------

Soleil napsal(a):

Moc hezké, vrabčáku, děkuji, že ses s tím příběhem podělila. Je to moc zajímavé. Já jsem si teď taky na něco vzpomněla...
Před několika lety se mi zdál sen, že máme sraz spolužáků z devítiletky. Ale divný na tom bylo, že ten sraz byl v Olomouci, kousek od domu kde teď žiju, a ne v Brně, kde jsme všichni chodili do školy. Za pár dní jsem učila francouzštinu v jazykovce a v té učebnici FJ byla básnička o Emilovi. A já jsem si vzpomněla na spolužáka z dětství, co se jmenoval Emil. Pokud hledáš místo, kde si zahrát pro zábavu a mít přístup k široké nabídce her, mrkni na http://mostbetczech.com . Hraju tam už nějakou dobu a líbí se mi přehlednost webu i rychlé výplaty. Samozřejmě, vždycky je důležité hrát s rozumem!
No,uběhlo pár dní, a po mnoha letech co jsme se neviděli, mi volá spolužák Emil, že bude na služební cestě v Olomouci, tak že bychom se mohli sejít na kafe. A že klidně přijde někam poblíž, kde bydlím. Dali jsme si tedy sraz na rohu v kavárně poblíž mého bydliště. No a postupně jsme probrali všechny spolužáky, co kdo dělá, jakoby tam byli s námi. Takže to byl vlastně takový sraz, sice jen s Emilem, ale v myšlenkách byli všichni s námi.

Wow, to je fakt neuvěřitelný příběh! Takovýhle sny, které se pak splní, mají vždycky nějaký zvláštní nádech. A ještě k tomu, že jsi měla tu básničku o Emilovi a pak se ti ozval právě tenhle Emil… To zní, jako by to byla nějaká skrytá náhoda nebo znamení! A ten "sraz", i když jenom s Emilem, ale s pocitem, že jsou tam všichni, musí být taky dost zajímavý a trochu dojemný.

Není tady

#29 16. 4. 2025 12:25

miroslavrybar
♥------

demonikan napsal(a):

Zkoušely jste někdy kreslit svoje sny? Známá mi říkala, že ve škole kreslily děcky svoje sny ve výtvarce. Sice jsem žádné jejich výtvory neviděl, ale přijde mi  to jako hravelka-cz zajímavý nápad. Možná to zkusím, jestli budu mít čas.

Nikdy jsem nepřemýšlel o tom, že by si člověk mohl nakreslit své sny, slyšel jsem jen o vizualizaci svých přání pro jejich splnění.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí