27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Zdravím. Chci se vás zeptat, jestli jste se někdy setkali s UFO (tajemná světla, podivné létající předměty a tak podobně), kruhy v obilí, nebo skulovým bleskem. ptám se proto, e si o tom občas něco přečtu a zjiuju, etakových pozorování je spousta, ale neznám osobně nikoho, kdo se s něčím takovým setkal. Ani já sám jsem nic podobného neviděl. Tak mě zajímá, jestli někdo z vás něco takového viděl.
Není tady
Nedávno jsem se bavil s kámoema o vem moném a nějak jsme se dostali k UFO. Jeden z nich tvrdil, e byl kdysi na chatě a kdy seděl v noci u táboráku, tak prý spatřil UFO. Prý se najednou vznesl nad les nějaký zářící disk, který vzápětí zmizel na obloze. Kdoví, co to bylo.
Není tady