29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
LENNNA napsal(a):
Týden po snížení daně je cena benzínu tam, kde byla. Díky vládo, že pomáháte
Za toto už neviem, či môže vláda... Keď je niekto odhodlaný neznížiť cenu...
Není tady
Náhodou "nasrdený" vůbec není špatné slovo!
Není tady
Není. Ale nasraných je lepší... 🤡
Není tady
Pro mě ne. Vulgarismy mi vadí.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Týden po snížení daně je cena benzínu tam, kde byla. Díky vládo, že pomáháte
Tohle bych spíš něž na vládu a na benzínky, sváděla na nenažrané rafinérie, a na ty vláda jaksi nemůže...
Ale je zvláštní, že na silnicích to vypadá, jako by benzín zlevňoval...
Není tady
No a?
Není tady
rina napsal(a):
No a?
Tak jaké máš auto? Mercedes nebo Trabanta?
Není tady
Nemám auto, proč?
Není tady
Jezdím na kole, to ještě nevíš, když mě tak miluješ?
Není tady
Chýba tu - čo ma dnes/včera odrovnalo... Mňa osobne 3, slovom tri, pracovné listy na chrumkavý predmet Manažment a legislatíva školstva... Celý jeden bol o povinnej školskej dochádzke, ktorá nás prakticky nemusí zaujímať (keďže máme alebo budeme mať kvalifikáciu len na 2. stupeň ZŠ a na SŠ....). Všetky tri dohromady dosť výživné, niektoré časti sú výslovné a doslovné citácie definícií, fráz apod. zo zákonov, nariadení, skrípt. Poväčšine absolútne krá... blbiny, ktoré si proste vyhľadám, keď ich budeme potrebovať... Nehľadiac na to, že sa dovtedy x-krát zmenia (ako sa budú meniť školskí ministri - a tí sa menia ako figúrky na orloji
). Som nasratá, unavená, bolí ma hlava a navyše mám pocit úplne zbytočne zabitého krásneho nedeľného dňa...
Není tady
Seli, to tě úplně chápu.
Není tady
Selimo, máš můj obdiv.
Není tady