29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
EFG napsal(a):
Eva36, nerad se opakuji, ale mám dostatek fyzických argumentů, že se nemusím bát nějaké prase doprovázející psa na vycházce umravnit. Ale od toho tady nejsem! Na to si všichni platíme ochránce pořádku. Ježiš. Co jsem to napsal za blbinu? Tak teď se musím sám opravit. No všichni si je neplatíme. Jsou i tací, kteří jakživo do systému nedají ani korunu a ještě z něj tvrdě odsávají ("vyčůrané" samoživitelky). Ochránci pořádku? Hm, leda tak "
", kteří měří rychlost na přehledném úseku silnice bez chodců, kde dozajista "naměří", na místo hlídání rychlosti okolo škol a pod., kde je pravděpodobnost naměření nepatrná, ale o to více potřebná.
??? Fyzických argumentů??? Myslela jsem, že už nežijeme v době, kdy bychom svoje soupeře (myšleno nevychované pejskaře) umravňovali kyjem po hlavě...myslela jsem, že dnes používáme hlavně argumenty slovní....spíš jsem se ptala tedy na to, jestli byste měl dostatek těchto slovních argumentů, kterými byste uměl v mezích slušnosti pejskaře přimět k uklizení výtvoru jeho psa...
Není tady
EFG napsal(a):
Proto zde IvčaK. může smajlíkovat až se usmajlíkuje.
Ale pro co?K věci!
Není tady
Eva36. Bohužel jste asi nečetla celou debatu, pak by Vám bylo jasné, proč jsem tak odpověděl. Dovolím si to připomenout. Zdejší dámy se velice bavily myšlenkou, že jsem nějaký skřet, který si tu vyskakuje, a ve skutečnosti bych si po... strachy z "tlustého zátylku" s dobrmanem.
Ano. Mám i dostatek slušných slovních argumentů, ale i Vám musí být zcela jasné, že si z nich takové prase na procházce ze psem nebude nic dělat. V opačném případě by se totiž nikdy jako prase nechoval. Je tedy nutné, aby věc řešil někdo, kdo má pravomoc udělat z prasete kulturního člověka.
Není tady
Nemohli bychom diskusi, prosím, posunout o trošililinku jinam? Máte doma psa nebo jiného domácího mazlíčka? Jak jste k němu přišli? Co má rád? Je to "osobnost"?
Není tady
Máme doma 2 jezevčíky - dlouhosrstou jezevčici Cecilku a drsnosrstého trpasličího jezevčíka Jožku. Ještě jsme měli Olinku, ale ta už nám umřela. Ještě máme kocoura Mourka, ale dnes se doma neukázal, tak jsem z toho trošku nervózní, protože o jeho bratra Sylvestra jsme přišli před rokem.
Podotýkám, že žádnému pejskovi ani kocourovi jsem nedávala jméno já:-)
Oba jezevčíci i kocour mají děsnou radost, když přijdu domů.
Měli jsme i kanárka a andulku, ale s kocoury to nejde dohromady...
Naše zvířátka bydlí "venku" - v kotci, na seníku, v zimě v kotelně. Nespí s námi v posteli. Ale jsou součástí rodiny a děti jejich přítomnost jenom obohacuje.
Není tady
Jo, a přišla jsem k nim tak, že jsem si vzala hajného a bydlím na hájovně. Do 18 let jsem bydlela v paneláku, tam jsem měla povolenou jen rybičku, ale ta mi chcípla... nebo pošla... odešla na lepší :-)
Není tady
magie,nepůjdem s našima mazlíkama radši do zvěřince?Tady se musí vyvětrat,je tu nasmraděno,někomu táhlo z huby jak mlel kravince.
Není tady
Ivčo, ani mně to nenapadlo. Už jsem u drsnosrstých jezevčíků.
Není tady
Pokud se nepletu, tak se zde probírala otázka pes v pronajatém bytě a to je hodně velký rozdíl od "zvěřince" ve vlastní hájovně.
Není tady
plnou parou bek napsal(a):
Pokud se nepletu, tak se zde probírala otázka pes v pronajatém bytě a to je hodně velký rozdíl od "zvěřince" ve vlastní hájovně.
Tady zas někdo přišel s křížkem po funuse.
Není tady
plnou parou bek napsal(a):
Ano, ano, máte úžasný postřeh. Až na to, že vlastní hájovna je pronajatá. Přeji Vám klidnou mysl a pozitivní myšlenky pro příštích 10 let.
Není tady
Taky pro ten úžasný postřeh jsem jasný kandidát na vítěze. Pokud Vám ke "zvěřinci" v nevlastní hájovně dal souhlas majitel, pak je vše naprosto OK. Zde šlo o problém zda může majitel bytu "zvěřinec" neopovolit.
Není tady