29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
EFG napsal(a):
Plnou parou. Správně chlapče. Kázeň musí být.
Element. Jste nějak mimo mísu. Téma bylo pes v bytě. Už Vám z té Vaší samoživitelské pohádky asi hráblo, a tak to vyprávíte všude. Až pochopíte část svojí viny na rozpadu manželství a úlohu rodiče, hodně se Vám uleví. Hlavně to však přinese zlepšení pro Vaše děti. Nemůžete stále dokola všechno stavět jen na jednom blbečkovi (třeba nebyl a je to jen Váš zaujatý názor).
EFG:proč napadáte Elementgirl,téma samoživitelky jste v debatě "pes v bytě"začal první Vy.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
EFG napsal(a):
Plnou parou. Správně chlapče. Kázeň musí být.
Element. Jste nějak mimo mísu. Téma bylo pes v bytě. Už Vám z té Vaší samoživitelské pohádky asi hráblo, a tak to vyprávíte všude. Až pochopíte část svojí viny na rozpadu manželství a úlohu rodiče, hodně se Vám uleví. Hlavně to však přinese zlepšení pro Vaše děti. Nemůžete stále dokola všechno stavět jen na jednom blbečkovi (třeba nebyl a je to jen Váš zaujatý názor).EFG:proč napadáte Elementgirl,téma samoživitelky jste v debatě "pes v bytě"začal první Vy.
Ivčo kašli na to asi jsem ho proste nastvala ,a pravda holt nekdy bolí a navzteká
Není tady
Element, Vám oprvadu hrabe. Co to tady vykládáte? A čím jste mě jako měla naštvat? O jaké pravdě mluvíte? Že je vština pejskřů dobytek? Co mě má bolet? Nezlobte se, ale jste opravdu úchylná.
K lidským prasatům s pejskem na procházce už memám co říct. Končím tuto debatu.
Není tady
EFG SKONCIL, MOZME ZACAT DEBATOVAT.
Upravil(a) Buba (22. 5. 2006 17:44)
Není tady
Hm, tak to je ta poslední, co tady všem celu dobu strašně moc chyběla. Čechy čechům.
Není tady
Ještě já tu chyběla...
Není tady
Ale Vy už přeci nejste Jeliman. Jen Jelimanka by raději šlapala na každém kroku do psích výkalů, jen aby jako ukřivděná samoživitelka nepřiznala, že i EFG může mít správný názor.
Není tady
EFG, slovo robi chlapa, co tu este robite? Posielam
aj ked ste Cech.
Upravil(a) Buba (23. 5. 2006 0:43)
Není tady
EFG napsal(a):
Element, Vám oprvadu hrabe. Co to tady vykládáte? A čím jste mě jako měla naštvat? O jaké pravdě mluvíte? Že je vština pejskřů dobytek? Co mě má bolet? Nezlobte se, ale jste opravdu úchylná.
K lidským prasatům s pejskem na procházce už memám co říct. Končím tuto debatu.
Vis asi te muselo neco nastvat kdyz ihned utocis:)Hele kdybys chtel mam cislo na moooc dobreho psychologa(nebo by to chtelo spise psychiatra?).!A jestli jsem uchylna?To si pis ze jsem uchylna a hrabe mi jinak bych se nebavila s clovekem jako si ty.MOc by me zajimalo jestli to co tu pises bys lidem dokazal rict do oci:reta: zdarec
Upravil(a) elementgirl (23. 5. 2006 10:49)
Není tady
Tiina napsal(a):
Ach jo, už to zase začíná. Místo debaty na dané téma už to tady zase kdosi plevelí jakýmsi útoky...sakra tyhle diskuse mají přeci moderátora ne ? Tak proč s tím sakra něco neudělá ???
Moderátoři tu jsou na dvě věci a opakuje se historie starého babinetu,kdy právní ovládl zlý a nenávistný LubošM,tady jako EFG.
Není tady
Já si myslím, že každý má právo svobodně vyjádřit svůj názor, ať se mi líbí nebo ne. Moderátor může sice zasáhnout, ale pokud bude příspěvky cenzurovat, tak víme, o co jde. Pokud se mi něčí příspěvek nelíbí, tak na něj prostě nereaguji, ať si píše co chce.
Není tady
Ájinka napsal(a):
Já si myslím, že každý má právo svobodně vyjádřit svůj názor, ať se mi líbí nebo ne. Moderátor může sice zasáhnout, ale pokud bude příspěvky cenzurovat, tak víme, o co jde. Pokud se mi něčí příspěvek nelíbí, tak na něj prostě nereaguji, ať si píše co chce.
Ano,pokud se jedná o názor a ne o urážky a napadání.
Není tady
Ájinko, žijete v hlubokém omylu. Zde není prostor pro jiný názor. Za jiný názor, než jsou schválené povolené názory ukřivděvných samoživitelek se tady upaluje na hranici. Přívrženci jiných názorů jsou pak mrskáni holí přes chodidla. Pokud tedy nejste na sado-maso, tak se mě raději nezastávejte.
Není tady
No - někde se odreagovat musí... A nejlepší je to "anonymně" tady, že...
Není tady
EFG napsal(a):
Ájinko, žijete v hlubokém omylu. Zde není prostor pro jiný názor. Za jiný názor, než jsou schválené povolené názory ukřivděvných samoživitelek se tady upaluje na hranici. Přívrženci jiných názorů jsou pak mrskáni holí přes chodidla. Pokud tedy nejste na sado-maso, tak se mě raději nezastávejte.
Už se těším na Vaše názory.Bez urážek typu,hrabe Vám,jste lemra,socka,debil,úchylná.Zkuste se chovat jako dospělý muž a nenapadejte ženy.Nechovejte se jako hulvát.Pokud to umíte.(tak a teď se na sebe zas něco dozvím od našeho chytráka z Vodňan )
Není tady
To Dana, moderátor: Dano, navrhuju skutečně neskutečné výpady všech, kteří se tu urážejí a vzájemně napadají, vymazat. Takhle diskuze pozbývá smyslu a značně se odchýlila od tématu. Díky, že to zvážíš.
helena: přesně tak, nejlepší je tu pod nějakým nickem urážet, než si vyřizovat věci přímo. Ráda bych věděla, jestli pan EFG zvládne slušnou formou např. pejskaře, jehož pes se mu právě vykálel před dům, usměrnit, nebo jestli si nechá připomínku pro sebe a pak tu svůj přetlak ventiluje anonymně. Jinak mi hodně připomíná Jacka Nicholsona z filmu Lepší už to nebude - neustálý prudič přesvědčený o své pravdě, uvnitř však nejistá duše zmítaná chorobou....(ale Nicholson aspoň byl takový chlap, že neprudil anonymně, ale v reálu).
Není tady
Já se fakt nezastávám nikoho, jen píšu svůj názor. Když mě někdo osočí, tak ho jednoduše ignoruju. Že by tu místo psa v bytě byl někde ten pes zakopaný?
Není tady
Ájinka napsal(a):
Já se fakt nezastávám nikoho, jen píšu svůj názor. Když mě někdo osočí, tak ho jednoduše ignoruju. Že by tu místo psa v bytě byl někde ten pes zakopaný?
Ájinko,Ty opravdu nevíš,kde je zakopaný pes,ale někteří z nás to ví.Jak dlouho chodíš na babinet?
Není tady
Někteří z nás vědí naprosto všechno. Třeba já.
Není tady
Dávám hlasovat. Já jsem také pro IvčuK.
Není tady
Eva36, nerad se opakuji, ale mám dostatek fyzických argumentů, že se nemusím bát nějaké prase doprovázející psa na vycházce umravnit. Ale od toho tady nejsem! Na to si všichni platíme ochránce pořádku. Ježiš. Co jsem to napsal za blbinu? Tak teď se musím sám opravit. No všichni si je neplatíme. Jsou i tací, kteří jakživo do systému nedají ani korunu a ještě z něj tvrdě odsávají ("vyčůrané" samoživitelky). Ochránci pořádku? Hm, leda tak "", kteří měří rychlost na přehledném úseku silnice bez chodců, kde dozajista "naměří", na místo hlídání rychlosti okolo škol a pod., kde je pravděpodobnost naměření nepatrná, ale o to více potřebná.
Není tady
Ježiš a to se mi také líbí. Když zde napíšu slovo, které se hovorově používá pro muže s příslušností k 4 % měnšině, ale všeobecně se používá pro jednání jinak nazvané jako nesmyslné šikanování, tak se tam objeví smajlík. Hele. .
Uhodne někdo co je to za slovo?
Rozluštění tajenky: Bu.ze.Ran.Ti
Není tady
Jen aby ste ve finále necukli.Anděl,Mikuláš a čert pohromadě.Že Vy si tu dáváte rande.Ale je to hnusná představa,ti dva a ještě EFG k nim.To už bysme byli v totální řiti.
Není tady