Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 12. 5. 2006 9:59

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Re: Pes v byte.

Vážení - jedno je jisté - kdo nemá rád zvířata - nemá rád ani lidi a to si pamatujte. Pes je vychován pánem, pokud jsou lidé nespokojení s něčím, léčí si své mindráky na někom slabším...a pokud má psa - je to on. Měla jsem 15 let psa v bytě, vychovala jsem si ho tak, že ne na povel, ale na pokyn ruky věděl, že  ted jdu na nákup a musí čekat doma a pak půjdeme ven se vyřádit. Jezdila jsem s ním za město, abych nikoho nedráždila, ale než jsme prošli chodbu domu, nadalo mi několik spolubydlících, přesto, že nikdy nikoho neohrožoval, neštakal,nečůral po domě ...ale už jen to, že BYL lidi dráždilo a to je špatné.....

Není tady

#27 12. 5. 2006 10:04

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Aneb "kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde", že?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#28 12. 5. 2006 11:43

nasemami
♥♥-----

EFG -bravo, Vaše příspěvky, to je nádhera, co slovo, to perla. Psi a jejich paníčci mě taky někdy štvou, se psími  exkrementy je to jistě částečně pravda ( pro Vás přeložím ,,**** mě tím, že všude ****"), ale Vy  jistě proti tomu bojujete ve Vašem městě,  osobně upozorňujete majitele psů (především mladé namakané muže s rotwajlery), že se to nemá, viďte.  Nebo jenom vypouštíte jedovatou slinu tam, kde Vám nic nehrozí, tzn. anonymně na internetu, popř. seřvete důchodkyni s holí a sotva se valícím jezevčíkem?

Není tady

#29 12. 5. 2006 11:55

helena
♥♥♥♥♥♥♥

nasemami napsal(a):

EFG -bravo, Vaše příspěvky, to je nádhera, co slovo, to perla. Psi a jejich paníčci mě taky někdy štvou, se psími  exkrementy je to jistě částečně pravda ( pro Vás přeložím ,,serou mě tím, že všude chčijou"), ale Vy  jistě proti tomu bojujete ve Vašem městě,  osobně upozorňujete majitele psů (především mladé namakané muže s rotwajlery), že se to nemá, viďte.  Nebo jenom vypouštíte jedovatou slinu tam, kde Vám nic nehrozí, tzn. anonymně na internetu, popř. seřvete důchodkyni s holí a sotva se valícím jezevčíkem?

Jéééé, nasemami, to krásná představa, jak EFG cválá ulicemi v děsu před nadupaným hochem, v hýždích zakousnutého rotvíka či pitbula big_smile
Ale možná i ta důchodkyně by ho tou holí srovnala big_smile, ony jsou babky netýkavé, když jim někdo zvostouzí chlupatýho miláčka. Taky by to stačilo.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#30 12. 5. 2006 12:18

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nasemami :-))))))) jo! To bylo dobrý. Ta představa jak se EFG kácí k zemi ať už po tom co dostal od mladíka S RTW pěstí nebo od babky s jezevčíkem holí nemá chybu.

Není tady

#31 12. 5. 2006 19:22

plnou parou bek
♥♥♥♥---

Ano pane kolego. Já myslím, že si po volbách nám to společně půjde báječně. Co nestihnou *** psi, to ***** společně. Už nebudem úložiště odpadů, ale latrína plná ****.

Není tady

#32 12. 5. 2006 19:29

EFG
♥♥♥----

Milé rádoby chovatelky psů. Právě jste ukázaly, že psům vůbec nerozumíte. Žádné zvíře Vás bezdůvodně do zadnice nekousne, pokud k tomu není přímo vychováváno. Ujišťji Vás, že mám dostatek fyzických argumentů i proti "tlustému zátylku" s dobrmanem. Ale to si zase pletete pojmy. Nejsem od toho, abych na ulici umravňoval prasata se psem na vycházce. Od toho je zde Městská policie placená z mých daní.

Není tady

#33 12. 5. 2006 19:32

nasemami
♥♥-----

Zdravím Rudou hvězdu (ten princ mi přijde trochu nadnesený smile. Problém nebyl v tom, že psi močí všude kolem, o tom žádná a myslím, že to fakt štve kdekoho. Takže  problém nebyl s obsahem  přispěvku  EFG, ale  s formou, kterou  svůj názor podal. Protože tím, ať už chtěl nebo ne, spadl až na úrověň těch, proti kterým tu oprávněně brojí. Ono hulvátství a neohleduplnost se projevují v různých formách, ať už jako hysterické téměř fekální výlevy na netu, tak i jako fekální pozůstatky miláčků těch druhých.

Není tady

#34 12. 5. 2006 21:44

EFG
♥♥♥----

našemami, myslím, že nemáte pravdu. Když chcete dítěti vysvětlit, že varná konvice s vroucí vodou ho může zle popálit, tak mu určitě nebudete říkat, že H2O při 100 " C mění skupenství,které může poškodit buňky lidské tkáně, ale řeknete mu to srozumitelně a jasně. Když chcete něco vysvětlit lidskému praseti, musíte jít na jeho úroveň, jinak to nepochopí.

Není tady

#35 13. 5. 2006 17:05

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

EFG napsal(a):

našemami, myslím, že nemáte pravdu. Když chcete dítěti vysvětlit, že varná konvice s vroucí vodou ho může zle popálit, tak mu určitě nebudete říkat, že H2O při 100 " C mění skupenství,které může poškodit buňky lidské tkáně, ale řeknete mu to srozumitelně a jasně. Když chcete něco vysvětlit lidskému praseti, musíte jít na jeho úroveň, jinak to nepochopí.

Já to vidím spíš tak,že na dítě stačí zakřičet "Pozor,spálíš se!!"a nebo po Vašem"*******,spálíš si tu Tvoji nevymáchanou ****!"

Není tady

#36 14. 5. 2006 12:44

EFG
♥♥♥----

Podle sebe soudím Tebe. reta
Že jste sprostá jak dlaždič jsem si všiml již dříve a nikdy jsem nepochyboval, že tak mluvíte i na Veše děti.

Není tady

#37 14. 5. 2006 14:19

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

EFG napsal(a):

Podle sebe soudím Tebe. reta
Že jste sprostá jak dlaždič jsem si všiml již dříve a nikdy jsem nepochyboval, že tak mluvíte i na Veše děti.

V té první větě máte naprostou pravdu.Podle sebe soudíte ostatní.Ale většina Vás už zná,tak už asi ničím nepřekvapíte.dumbom

Upravil(a) Ivča K. (14. 5. 2006 14:43)

Není tady

#38 17. 5. 2006 1:36

EFG
♥♥♥----

Máte naprostou pravdu. Jste prototypem ukřivděné samoživitelky líné jak vandrák v červenci. Podle Vás lze soudit i většinu samoživitelek. Čest a sláva skutečně ojedinělým případům samoživitelek jako třeba Irenka. No vídíte také Vás už  všichni známe.

Není tady

#39 18. 5. 2006 18:22

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

EFG napsal(a):

Máte naprostou pravdu. Jste prototypem ukřivděné samoživitelky líné jak vandrák v červenci. Podle Vás lze soudit i většinu samoživitelek. Čest a sláva skutečně ojedinělým případům samoživitelek jako třeba Irenka. No vídíte také Vás už  všichni známe.

Dejme tomu,že jsem líná jak vandrák v červenci.Dělám za slušné peníze,alimenty beru celkem 3.000,- na dospělého syna a skoro dospělou dceru.Jsem spokojená a po soudech nechodím a s bývalým vycházím dobře.A co ta Vaše?Už jste ji nechal zavřít do toho vězení jak jste sliboval?Nebo s Váma pořád ******?lol

Není tady

#40 19. 5. 2006 0:58

EFG
♥♥♥----

Jeje. Vy se tak krásně škodolibě tlemíte. No. Včera jsem ***, dnes večer také a celou sobotu a neděli nebudu dělat nic jiného. Ano.  ***** se mnou o sto šest. My tomu však na rozdíl od Vás říkáme milování. reta

Není tady

#41 19. 5. 2006 10:29

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

Vážení , buďte tak hodní a začněte se umírňovat ve svých příspěvcách, nebo vás začnu jednoho po druhém mazat, jasné?

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#42 19. 5. 2006 14:02

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

EFG:hej ja jsem taky samozivitelka...to mame pochcipat ci co?Nemuzu za to ze jsem v zivote natrefila na blbce.Samozivitelkou jsem se nestala sama ale s pomoci nekoho muzskeho pohlavi:( Rekla bych ze Tve vecne urazky samozivitelek jsou ubohe!!!

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#43 19. 5. 2006 14:04

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

EFG:Ty ses vlastne taky samozivitel...akorat ze zivis jen sve bricho...ty prave samozivitelky musi zvladnout uzivit a zabezpecit i sve dite!!!

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#44 19. 5. 2006 14:55

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

ale Dano, přeci bys nebyla tak zlá a mazala to tady...

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#45 19. 5. 2006 16:36

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Dano,to věčné urážení,napadání a ponižování od Luboše Metznera alias EFG se někdy nedá přejít bez ostřejšího výrazu.Navíc ještě lže a píše nesmysly o lidech,o kterých nic neví.Já jsem podle něj prototyp líné ukřivděné samoživitelky a při tom to není pravda.Kdysi mi bylo redakcí Babinetu slíbeno,že toto napadání nebude na novém Babinetu možné,ale jak vidím,není tomu tak.Luboš M se v pohodě změnil na EFG a dál rejpe a ponižuje a zesměšňuje.Za chvíli to bude stejné jako před tím a žádná matka si sem nebude moct přijít pro radu,protože se jí hned dostane urážek do ukřivděnek atd.

Není tady

#46 19. 5. 2006 23:37

Ájinka
♥♥♥----

Myslím si, že tato diskuse je bezpředmětná - nemá jednoduše konce. Dokud "pejskaři" nebudou ukáznění a nebudou pečlivě uklízet po svých miláčcích, budou  se ti, které to obtěžuje, právem zlobit. A nejde jen o exkrementy, ale i o výchvu. No, jaký pán - takový pes.
Není podstatné, jestli jsou k dispozici pytlíky a koše, pes "to" stejně neudělá jen v jejich blízkosti. Já sama jsem milovnice psů, měla jsem postupně dvě dogy. Vždy jsem měla  u vodítka připravené pytlíky a igelitovou tašku, bez nich jsem vůbec navyšla ven.  Použitý pytlík jsem hodila do popelnice a pro strýčka příhodu jsem měla ještě připravenou igelitku, kterou jsem do popelnice vždy donesla.
Jsem ale i na straně těch lidí, kteří jsou obtěžováni. Máme pěkný udržovaný dům, ale jeho rohy jsou doslova promočené psí močí. Před  domem máme poměrně velký  travnatý pozemek, vysázené květiny a keře. Keře jsou doslova spálené od moči a květiny zase vyhrabané. Právě dnes tam byla doslova spoušť, zbytky plazivých rostlinek byly rozhrabané a roztahané všude. Trávnk udržujeme, ale přála bych vám tu chuťovku, když na každém metru vjedete sekačkou do lejna. Ne do malého lejníčka, ale opravdu lejna od velkých a dobře živených psů, které nerozmočí ani pořádný slejvák. Pozemek je soukromý a  dobře označený, což ovšem "pejskařům vůbec nevadí. Denně se tam pohybují samotní psi a pán je v nedohlednu.
Obě moje dogy byly vychované, poslechly i beze slov - na pokyn ruky. Venku mě stále sledovaly očima a i když na ně dorážel "mrňous", stály jak přikované. Pravda, srtst měly naježenou jako kartáč, přesto se chovaly vzorně. Na rozdíl od těch malých roztomilých psíčků, kteří neposlouchají vůbec, dělají si co chtějí a klidně, s pánem za zády, se pouštějí do boje. Pán, místo aby pejsánka  ukáznil, ještě se smál a měl  radost jak je jeho "mrňous" odvážný a ničeho se nebojí.
Když něco voňavého nesu domů, obtěžují mě psi také. Velcí, zvláště vlčáci mě drží v šachu, dokud se neobjeví jejich udýchaný pán (paní) , který na mne z dálky volá ať se nebojím, že mi nic neudělá. Malí psi přímo útočí, skáčou na mne , takže jsem celá od prachu nebo bláta a plná chlupů. Obtěžují. Už jsem to napsala, jaký pán - takový pes.

Není tady

#47 22. 5. 2006 1:39

EFG
♥♥♥----

Drahá IvčoK. Nejste samoživitelka. Nejste socka. Pro rady sem nechodíte. Nejste právník a stále do všeho kibicujete. Tak voco Vám GO? Docela chápu, že Vás tady štvu. Lidi co sem chodí pro radu však zajímají všechny názory, nikoliv pouze Ty Vaše.

Není tady

#48 22. 5. 2006 1:50

plnou parou bek
♥♥♥♥---

Já myslím, tedy naše strana si myslí, že je nutné demokraticky hlasovat o účasti EFG v této debatě, no já tady, tedy naše strana, tady o takové lidi nestojí, proto ho vyhodím, tedy naše strana ho vyhodí. Rozvracet Babinet si nenáchme.

Není tady

#49 22. 5. 2006 2:05

EFG
♥♥♥----

Plnou parou. Správně chlapče. Kázeň musí být.

Element. Jste nějak mimo mísu. Téma bylo pes v bytě. Už Vám z té Vaší samoživitelské pohádky asi hráblo, a tak to vyprávíte všude. Až pochopíte část svojí  viny na rozpadu manželství a úlohu rodiče, hodně se Vám uleví. Hlavně to však přinese zlepšení pro Vaše děti. Nemůžete stále dokola všechno stavět jen na jednom blbečkovi (třeba nebyl a je to jen Váš zaujatý názor).

Není tady

#50 22. 5. 2006 8:33

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

EFG napsal(a):

Drahá IvčoK. Nejste samoživitelka. Nejste socka. Pro rady sem nechodíte. Nejste právník a stále do všeho kibicujete. Tak voco Vám GO? Docela chápu, že Vás tady štvu. Lidi co sem chodí pro radu však zajímají všechny názory, nikoliv pouze Ty Vaše.

Náš drahý EFG.Nejste samoživitel.Nejste socák.Pro rady sem nechodíte,protože chodíte pouze popichovat a prudit.Nejste právník a stále do všeho kibicujete.Tak voco Vám GO?Naštěstí většina lidí co sem chodí Vás už dobře zná a ví,voco Vám GO.Ale je dobré se naučit,že existují i takoví lidé jako jste Vy.Aspoň si každý vytvoří protilátky.Jste taková očkovací vakcína.

Upravil(a) Ivča K. (22. 5. 2006 8:41)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí