Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 10. 5. 2006 21:22

Jožka
Host

prsa

Ahojte chtěla jsem se zeptat co dělat se striemi na prsou a za jak dlouho zmizní, kdy dostanou moje prsa tvar který mají dospělý ženský a ještě co ám dělat, když mám jedno prso větší a druhé menší??sadgodlikeDěkuju

#2 10. 5. 2006 22:36

Majla
♥♥♥♥---

Re: prsa

Bohužel ti musím říct, že strie na prsou úplně nezmizí, existují krémy, které je zjemní, ale úplně je neodstraníš. Je to normální reakce kůže na růst prsou, hlavně pokud vyrostou rychle a mají je i kluci, třeba když rychle vyrostou do výšky. Nesouměrnost prsou je úplně normální, vetšina žen má každé prso trochu jiné, není to nic zvláštního. Na otázku kdy dostanou tvoje prsa ženský tvar nemůžu odpovědět, protože nevím kolik ti je a taky je to u každé holka jiné, takže se na to dost dobře odpovědět nedá.

Není tady

#3 26. 5. 2006 17:39

Mara Jade
♥------

s tim se netrap, můžeš používat krémy a nosit pevný podprsenky. většinou se pak velikost srovná, takže to skoro není vidět;-)

Není tady

#4 2. 6. 2006 10:57

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Dr.manema napsal(a):

logicky mas na leve strane srdce tak mas vetsi prso to je bezne lol

TO JE HEZKY VTIP
tak já mám asi srdíčko na pravo:-(((

Upravil(a) adra (2. 6. 2006 10:57)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#5 2. 6. 2006 11:03

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

Dr.manema napsal(a):

logicky mas na leve strane srdce tak mas vetsi prso to je bezne lol

TO JE HEZKY VTIP
tak já mám asi srdíčko na pravo:-(((

Tak já asi nemám srdíčko, nebo mám dvě... lol  lol

Není tady

#6 2. 6. 2006 11:15

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

fakt dobrý že jo???  smile smile smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#7 2. 6. 2006 11:20

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

fakt dobrý že jo???  smile smile smile

To ti povím. Aspon, že mi si notujem. Nejdem radši na sex.?
To je zkratka, prosímtě, jo?  lol

Není tady

#8 4. 7. 2006 12:37

ponožka
♥♥♥----

Rozhodně není vtip mít větší levý prso oproti pravýmu díky srdci. Je mnohem větší pravděpodobnost mít právě to levý větší, i když samozřejmě všude existují výjimky.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí