29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte chtěla jsem se zeptat co dělat se striemi na prsou a za jak dlouho zmizní, kdy dostanou moje prsa tvar který mají dospělý ženský a ještě co ám dělat, když mám jedno prso větší a druhé menší??Děkuju
Bohužel ti musím říct, že strie na prsou úplně nezmizí, existují krémy, které je zjemní, ale úplně je neodstraníš. Je to normální reakce kůže na růst prsou, hlavně pokud vyrostou rychle a mají je i kluci, třeba když rychle vyrostou do výšky. Nesouměrnost prsou je úplně normální, vetšina žen má každé prso trochu jiné, není to nic zvláštního. Na otázku kdy dostanou tvoje prsa ženský tvar nemůžu odpovědět, protože nevím kolik ti je a taky je to u každé holka jiné, takže se na to dost dobře odpovědět nedá.
Není tady
s tim se netrap, můžeš používat krémy a nosit pevný podprsenky. většinou se pak velikost srovná, takže to skoro není vidět;-)
Není tady
Dr.manema napsal(a):
logicky mas na leve strane srdce tak mas vetsi prso to je bezne lol
TO JE HEZKY VTIP
tak já mám asi srdíčko na pravo:-(((
Upravil(a) adra (2. 6. 2006 10:57)
Není tady
adra napsal(a):
Dr.manema napsal(a):
logicky mas na leve strane srdce tak mas vetsi prso to je bezne lol
TO JE HEZKY VTIP
tak já mám asi srdíčko na pravo:-(((
Tak já asi nemám srdíčko, nebo mám dvě...
Není tady
fakt dobrý že jo???
Není tady
adra napsal(a):
fakt dobrý že jo???
![]()
![]()
To ti povím. Aspon, že mi si notujem. Nejdem radši na sex.?
To je zkratka, prosímtě, jo?
Není tady
Rozhodně není vtip mít větší levý prso oproti pravýmu díky srdci. Je mnohem větší pravděpodobnost mít právě to levý větší, i když samozřejmě všude existují výjimky.
Není tady