21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Je mi 18 let a ziju ve zvlastni rodine.
Muj otec ma dlouhou dobu milenku. Uz nekolik let. Mama je sestra v nemocnici a kdyz jde na nocni, tak otec odejde na noc pryc. A mama ani ja se ho neptame, kde v noci byl. Zakladem je neptat se a nic nerikat. Otec se tomuhle tematu venuje velice vyjimecne a obvykle jen prede mnou. Milenku nazyva "pritelkyne". Nikdy jsem ji nevidela, nevim jeji jmeno. Jednou davno, kdyz byla mama pryc a otec odesel, tak se pak s ni za hluboke noci vratil k nam domu. Myslel si, ze ja uz spim. Stravili noc v manzelske loznici a pak odjeli. Nikdy jsem to mame nerekla. Proc taky.
Zajimave je, ze mama s otcem porad spi. Asi tak jednou za mesic. Slysim je z jejich loznice. Spi spolu asi mnohem mene, nez otec s milenkou. Nemam pravo mamu soudit, ale ma asi male sebevedomi a nevazi si sama sebe, kdyz spi s takovym muzem.
Takhle nejak to vypadalo nekolik let. Jenze pak se staly dve veci, ktere vse narusily. Otcova milenka neplanovane otehotnela. Otec to s ni vyresil tak, ze ji poslal na potrat. Takhle se spolu domluvili. A kratce na to otehotnela take mama. Nevim, jak se to mohlo stat. Je ji 43 let, podle jejich vlastnich slov vzdycky pouziva s tatou ochranu a navic to delaji tak jednou za mesic. A taky se rozhodla, ze pujde na potrat.
Takze jsem vlastne v 18 letech prisla o dva sourozence. Je to takovy zvlastni pocit.
Co citi mama, to nevim, treba to bylo jeji rozhodnuti, treba ji donutil otec. Ten je naprosto spokojen.
Takze takhle nejak se veci deji.
Není tady
Keď to tak čítam, tak mi napadá jediné - vzia nohy na ramená a osamostatni sa.... O dôvod-dva viac vypadnú a zaloi si vlastnú rodinu, resp. vlastný ivot.
Není tady
Jsem tého názoru.
Evelyn, drím ti palce!
Není tady
Je mi divné, Evelyn, e zná tolik detailů z intimního ivota rodičů (e rodiče pouívají ochranu atd.). I to, e milenka neplánovaně otěhotněla a la na potrat. To to s tebou rodiče fakt probírají?? Pokud ano, myslím si o nich své - zatahovat své dítě ,( by osmnáctileté) do detailů své intimity.
Jinak si myslím, e je to jejich hra, jejich kae. Vím, e tě asi jako jedináčka mrzí, es mohla mít sourozence, ale jak píu - je to rozhodnutí rodičů a milenky. Nech rodiče hrát jejich podivné hry a pokus se od toho odříznout - říci jim, a tě z toho vynechají.
A stejně jako je výe psáno - snaila bych se co nejdřív osamostatnit. Drím palce.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Je mi divné, Evelyn, e zná tolik detailů z intimního ivota rodičů (e rodiče pouívají ochranu atd.). I to, e milenka neplánovaně otěhotněla a la na potrat. To to s tebou rodiče fakt probírají?? Pokud ano, myslím si o nich své - zatahovat své dítě ,( by osmnáctileté) do detailů své intimity.
Jinak si myslím, e je to jejich hra, jejich kae. Vím, e tě asi jako jedináčka mrzí, es mohla mít sourozence, ale jak píu - je to rozhodnutí rodičů a milenky. Nech rodiče hrát jejich podivné hry a pokus se od toho odříznout - říci jim, a tě z toho vynechají.
A stejně jako je výe psáno - snaila bych se co nejdřív osamostatnit. Drím palce.
Viz zvýrazněné - přesně todle mě napadlo hned jako první u čtení. Sama jako matka ji velkých dětí si neumím představit s nimi toto řeit, přijde mi to divné, ba skoro úchylné. Takové dost nereálné.
No a rada? I kdy ty vlastně ani ádnou neádá. Nicméně je jednoduchá. Jsi dospělá. Pokud ti tento ivot nevyhovuje, začni si budovat svůj vlastní, nezávislý na rodičích.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Ono čas od času se tu takové podobné téma (příběh je vdy jiný) objeví a vdy se to zdá jako dotaz, ale vdy tam jde o sex, o který jde asi ve finále pisateli nejvíc. Ono kdy mne bude trápit něco s rodiči, tak nebudu psát podrobněji o sexu do detailů.
Omlouvám se, pokud se pletu. Ale tyto témata jsou tu pravidelně a jsou si vdy podobná.
Není tady
Ano. Na radu se nečeká, jenom na oivení skomírajících vláken
Není tady
vrabčák napsal(a):
Jsem tého názoru.
Evelyn, drím ti palce!
ít si vlastní ivot. Ale se zakládáním vlastní rodiny bych nepospíchala, je ti teprve 18.
Není tady
vrabčák napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Jsem tého názoru.
Evelyn, drím ti palce!ít si vlastní ivot. Ale se zakládáním vlastní rodiny bych nepospíchala, je ti teprve 18.
vrabčáku, to v dnení době asi moc nehrozí. Leda e by to byla nehoda
Není tady
No jo, Lennno, doba je jiná...
Evelyn si můe vydělávat na bydlení a studium, věnovat se svým zálibám, poznávat lidi...
Není tady
Proč nepíe?
Není tady
No právě, to byl účel, akorát je to trapný, e po tom, co se to stalo zjevným, jetě někdo lituje, přeje, radí...
Není tady
Moc nevěřím, e by někomu stálo za námahu napsat sem ten úvodní dopis, kdyby to z větí části nebylo pravdivé. Jo, jsem naivní, přiznávám.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Moc nevěřím, e by někomu stálo za námahu napsat sem ten úvodní dopis, kdyby to z větí části nebylo pravdivé. Jo, jsem naivní, přiznávám.
To jsme dvě I bych věřila tomu, e si někdo vymýlí příběhy, ale nevidím důvod, proč to hrotit. Primárně to beru jako zdroj k diskuzi. Vak nejde o ivot. Zároveň k těm pochybnostem, e se o něčem nemluví, neznamená, e děti nevidí, neslyí nebo neví. V paneláku bylo za mých dětských let slyet ÚPLNĚ vechno. A nejvíc řádili sousedi pod námi
Není tady
vrabčák napsal(a):
Ano, stojí. Neříkám, e to poznám vdy, mohu se plést, potom se autorovi omlouvám. Ale tyto příspěvky se tu čas od času objeví, vdy je to zaobalené, ale VDY jde o sex. A čeká, a lidé o sexu začnou psát. Téma samotné se maličko vytrácí, ale v kadé odpovědi je o sexu. A to autorovi za to stojí Bylo to tu u víckrát, moná proto jsou lidi pak ostraití.
Není tady
Palomita napsal(a):
vrabčák napsal(a):
To jsme dvě
I bych věřila tomu, e si někdo vymýlí příběhy, ale nevidím důvod, proč to hrotit. Primárně to beru jako zdroj k diskuzi. Vak nejde o ivot. Zároveň k těm pochybnostem, e se o něčem nemluví, neznamená, e děti nevidí, neslyí nebo neví. V paneláku bylo za mých dětských let slyet ÚPLNĚ vechno. A nejvíc řádili sousedi pod námi
Tak buď od dětství trpím hluchotou, velmi tvrdým spánkem nebo jsem byla teda v dětství mimo , protoe já nikdy nepamatuji, e bych něco takového slyela.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Tak buď od dětství trpím hluchotou, velmi tvrdým spánkem nebo jsem byla teda v dětství mimo
, protoe já nikdy nepamatuji, e bych něco takového slyela.
Nebo moná kvalitnějí výstavba paneláku? Netvrdím, e je to tak v kadém. V těch nejnovějích je izolace velmi dobrá, alespoň v těch, kde jsem byla. Ale ve starím typech slyím, kdy jdou lidé z pokoje do pokoje, odsunou idli, chystají stůl, atp. Nebo kdy si říhnou či prdnou.. Slyím, e probíhá hovor a kdy zvýí hlas, tak člověk ani nepotřebuje titulky.. Mám velmi citlivý sluch, ale nemyslím si, e je to jen tím.
Není tady
No vidíte, jak se hezky polemizuje o kvalitě paneláku vzhledem k tomu, e "někdo přiel o dva sourozence",
Není tady
Palomita napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Tak buď od dětství trpím hluchotou, velmi tvrdým spánkem nebo jsem byla teda v dětství mimo
, protoe já nikdy nepamatuji, e bych něco takového slyela.
Nebo moná kvalitnějí výstavba paneláku? Netvrdím, e je to tak v kadém. V těch nejnovějích je izolace velmi dobrá, alespoň v těch, kde jsem byla. Ale ve starím typech slyím, kdy jdou lidé z pokoje do pokoje, odsunou idli, chystají stůl, atp. Nebo kdy si říhnou či prdnou.. Slyím, e probíhá hovor a kdy zvýí hlas, tak člověk ani nepotřebuje titulky.. Mám velmi citlivý sluch, ale nemyslím si, e je to jen tím.
Nevím, jestli lepí výstavba... takový ten běný panelák ze 70. let. Ale já fakt nic neslyela. Obecně zvuky.... jediné co pamatuji, e lo slyet vrtání vrtačkou, to jsme nadávali, e zase vrtají Nikdy jsem nechápala, co vichni mají, e jde ve slyet. Já naopak více slyela a v rodinném baráku, kde jsem bydlela později
Ale čert ví, můe to být z více příčin...
Není tady
rina napsal(a):
No vidíte, jak se hezky polemizuje o kvalitě paneláku vzhledem k tomu, e "někdo přiel o dva sourozence",
![]()
Nepi nesmysly!
Není tady
Nápodobně
Není tady
Rýno těí se a tě Andrea vykopne? Ji to několikrát bylo.
Není tady
Napsala jsem snad něco nepravdivého?
Není tady
Niky123 napsal(a):
Slovo "probiraji" neni ten nejlepsi vyraz. Ale to, ze je milenka tehotna, to jsem slysela, kdyz se mama hadala s otcem na toto tema. Jak se to mamae dozvedela, to netusim. Mama si pak uvedomila, ze jsem to slysela, takze nebylo co tajit.
CO se tyce jejiho tehotenstvi, to mi rekla ona sama.
Není tady