6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den hledám kamarádku co se cítí nekdy sama a ráda by si občas napsala.Me zajímá příroda,zvířata ,vaření a tak nějak od každého něco.Jsem Jindřiška je mi 52 let a jsem z Karlovarska.
Není tady
Ahoj, a co děti, vnoučata, mě je 65, mám ráda přírodu, zahradničím, ráda les - houby i procházky a jsem z Chebu.
Není tady
Ano
Ahoj děti mám,syny,vnoučata ještě ne.
Není tady
Taky bylo u vás teď tak krásně - mně se podařilo ostřihat jabloně, mám radost z úspěšně splněného úkolu Já mám 3 dcery a už 6 vnoučat. od 2 let do 22 let - dobrý - ně?
Není tady
Ahoj včera byl tady jarní den ,ať už je ,zimu nemusím.Dnes tu je naledi,tak musím do města opatrně,Opatruj se i ty
Není tady
Předpověď říká, že do poloviny března bude jaro, co bude potom? Možná přijde zima. Pamatuji sníh i na 1. máje. Nebylo by to dobré, už mi vylezly narcisky, sněženek je plná zahrada a na keřích už raší lístky. Problém je, že vůbec nemrzlo, takže ty hnědý kluzký a hnusný slimáci budou mít žně, protože nestačili vymrznout a myší, jak jsem koukala je taky dost. No včera jsem se byla projít , zvládla jsem téměř 8 km, dneska to na vycházku nevypadá -chvílema prší.
Není tady
Únor bude ještě sněhový,příroda si musí odpočinout.Jaro ať přijde jak má,těším se až vše rozkvete a bude víc sluníčka,tohle počasí je depresivní.
Není tady
Pěkný den ti přeji,dnes tu rádi vichřice ,vypadava elektřina.
Není tady
Ahoj, tady taky lítalo všechno (i občas popelnice), mně vypadl i internet, musela jsem ráno volat zeťáka (ajťák) na pomoc. Už vše funguje a už nic nelítá, jen musíme dojet zkontrolovat chalupu, jestli stojí a jak vypadá skleník (pokud tam ještě je). Sousedovi uletěla na zahradním domku střecha, tak to dneska jdeme zaplachtovávat.
Není tady
Pěkný den,tak ať je vše v pořádku.Dnes je to jarní ,teplo a prší.
Není tady
Pořád fouká a prší, ani ven se nechce. Ale sněženky už kývají hlavičkama na pozdrav, čápi se usídlili na komíně, takže to vypadá na jaro. Včera mi jeden bezdomovec u Kauflandu říkal, že je krásný duben. Jak se tak vyhříval na sluníčku, tak prý už mu na hlavu sněžilo, pršelo, vítr mu přinesl i pár nějakých pytlíků, teď ho hřeje sluníčko - no dubnové počasí
Není tady
Pěkný den dnes vítr,sluníčko,puči stromy,už ať jaro přijde.🌹🌹
Není tady
U nás po ránu skočila 11 letá holčina z okna. Je to hrozné-zemřela, to nemělo takové dítě okolo sebe nikoho, kdo by si všimnul, že není něco v pořádku? Celý život před sebou a ona ho zahodí
Není tady
marvika napsal(a):
U nás po ránu skočila 11 letá holčina z okna. Je to hrozné-zemřela, to nemělo takové dítě okolo sebe nikoho, kdo by si všimnul, že není něco v pořádku? Celý život před sebou a ona ho zahodí
To je strašné, absolutně pro mě nepochopitelné Musela být naprosto zoufalá, kde byli všichni???
Není tady
Je to šílené..........
Na Seznamu něco takového čtu teď snad každý den. Spadl z x - tého patra, pod vlak atd.
Není tady
Zvláštní je, že její "milující" otec tuto událost sdílel na faceboku i s fotkou dívenky sotva hodinu po události Už tohle o něčem svědčí
Není tady
Můžete vyzkoušet různé sociální platformy, fóra nebo skupiny zaměřené na vaše konkrétní zájmy, kde byste mohla potkat lidi se stejnými zájmy a navázat nová přátelství.
Není tady