|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
rina napsal(a):
Dody napsal(a):
A druha vec je krome zubu impotence a nemoznost pohybu pri sexu- nezvlada dech. Kdyz nechodi, furt sedi, nesportuje, vecer uzeniny, rano uzeniny. Je cely opuchly, nohy opuchle. Jako kdyby sel k lekari a neco s tim delal. Ale to ne. Takze zmenit by to mohl, ale nechce... Nehnusi se mi zuby a obezita, ale to pocinani, kaslani na sve zdravi, na sebe.
A mně se hnusís ty!
Kdo mu to nezdravé jídlo dává, kupuje? Kdo mu to všecko x let toleruje?
Nepíšeš nic o dcerce, o tom, co děláš ty...
Jen co "se ti hnusí"
No fuj? Proč nezdrhneš?!?
Ja teda uzeniny nekupuji ani nejim. Nejak mi nechutnaji. Prosim tak si tu nevymyslej, ze mu je kupuji.
Není tady
Ja tu prece nejsem povinna psat svuj zivotopis, jeho a me dcery. Pisu tu o problemu s manzelem.
Není tady
Jinak proc nezdrhnu? No budu muset, kdyz nezacne zit trochu zdraveji. Divat se na nej, jak se nici pred ocima a on se tomu smeje.
Není tady
Dody napsal(a):
A druha vec je krome zubu impotence a nemoznost pohybu pri sexu- nezvlada dech. Kdyz nechodi, furt sedi, nesportuje, vecer uzeniny, rano uzeniny. Je cely opuchly, nohy opuchle. Jako kdyby sel k lekari a neco s tim delal. Ale to ne. Takze zmenit by to mohl, ale nechce... Nehnusi se mi zuby a obezita, ale to pocinani, kaslani na sve zdravi, na sebe.
Kdyby ses mu hnusila tím, jak jsi akční, sexuchtivá a zdravím posedlá a neustále ti to připomínal, změníš se? Když můžeš? Abys ho přiměla se alespoň zamyslet nad případnou změnou, musíš na to jít jeho argumenty a ne tvými. Protože máte evidentně každý úplně jinou představu o společném soužití.
Zubař je jedno velké téma, ani u nás doma nechtěl muž chodit pravidelně a řešit drobné problémy. Jednoduše jsem mu řekla, že bych uvítala, kdybychom chodili jako rodina k jednomu zubaři, abych i já, když jdu s dětmi, měla prostor na řádnou péči a nemusela se při zákroku starat ještě o děti a že mu jako bonus budu hlídat termíny, aby nic neprošvihl
Nyní chodíme všichni v jeden čas. Zubař vždy udělá všechny potřebné zákroky muži přímo a já se s dětmi objednávám na další termíny. Možná proto se tu všechny ptáme na to, jestli vůbec máte nějaký "vztah", protože bez toho se nic budovat a vlastně ani měnit nedá.
Kdybych měla chlapa šetřílka, co řeší jen peníze, klidně bych před ním řešila výši sirotčího důchodu, až tu nebude. Protože život přeje připraveným a on už evidentně připravený je, ale na něco úplně jiného.. Ale to bys měla vědět ty jako partnerka, co ho zajímá a co by ho mohlo ponouknout ke změně, protože ty a sex s tebou to asi není, přestala bych úplně tyto argumenty používat.
Dále mě překvapilo, že si uzeniny kupuje sám, že ty to nenakupuješ. Muž sní všechno, když mu chutná. Vař tak, aby mu chutnalo a postupně upravuj jeho chutě. Je to běh na dlouhou trať a ano, je to práce navíc pro tebe. Ale můžeš to změnit, když budeš chtít. Stejně jako on. Nebo si můžete dát výzvu - týden pouze uzeniny a týden pouze saláty.. Aby se vidělo, kdo z vás to vydrží a vzít situaci trošku s humorem
Nikdy nemůžeš přeřadit z jedničky na pětku, chce to čas a ústupky na obou stranách.
Není tady
Palomito,
!
Dody, držím palce i pěsti! 
Není tady
Muž sní všechno, když mu chutná. Vař tak, aby mu chutnalo a postupně upravuj jeho chutě. Je to běh na dlouhou trať a ano, je to práce navíc pro tebe. Ale můžeš to změnit, když budeš chtít
Palomito myslíš to dobře, ale výše uvedené neplatí. Jestli on chce jíst uzeniny apod., tak je jíst bude, kupuje si je sám. I kdyby se Dody na hlavu postavila a vařila jak pámbu.
Na celém popsaném příběhu jsou patrné dvě věci: On nic měnit nechce a Dody už se podle mě rozhodla.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Palomito myslíš to dobře, ale výše uvedené neplatí. Jestli on chce jíst uzeniny apod., tak je jíst bude, kupuje si je sám. I kdyby se Dody na hlavu postavila a vařila jak pámbu.
Na celém popsaném příběhu jsou patrné dvě věci: On nic měnit nechce a Dody už se podle mě rozhodla.
Taky si myslím, že se už rozhodla. Zřejmě tam budou i jiné aspekty, které nehovoří v mužův prospěch. "Vařit, aby mu chutnalo" jsem myslela tak, aby zařadila do jídel i jím požadované uzeniny. Pak by nemusel mít takovou potřebu si je kupovat ve velkém samostatně. Ale to jsou jen takové výstřely na slepo. Neznám ani jednoho z nich. Oni si to vyřeší i bez nás 
Není tady
No rozhodla. Pro me uz absence sexu je velky problem. Nedokazu a nechci byt bez sexu. On ani nemuze a ani ho to nebavi. Tak to nedelame vubec. Takto bych to nevydrzela ani psychicky ani fyzicky. Jako celibat dokonce zivota drzet nechci a nejde to. Potrebuji k tomu chlapa a ten jakoby neni..
Není tady
Dody napsal(a):
No rozhodla. Pro me uz absence sexu je velky problem. Nedokazu a nechci byt bez sexu. On ani nemuze a ani ho to nebavi. Tak to nedelame vubec. Takto bych to nevydrzela ani psychicky ani fyzicky. Jako celibat dokonce zivota drzet nechci a nejde to. Potrebuji k tomu chlapa a ten jakoby neni..
To je síla
Je to takové smutné. Ale holt jsme na světě lidé různí a navíc do toho nevidíme....
Dody, proč jsi vlastně psala dotaz, když už jsi rozhodlá?
Není tady
LENNNA napsal(a):
Dody napsal(a):
To je síla
Je to takové smutné. Ale holt jsme na světě lidé různí a navíc do toho nevidíme....
Co je pro Tebe smutne?
Ze potrebuji sex?
Chtela bych videt chlapy, jak by to vydrzeli, kdyby jim zenska treba rok nedala a vyhlidky by nebyly lepsi.
Nasli by si milenky..
Pro me je spokojeny sex. zivot dulezity... A to hodne...
Ten zbytek- zuby, obezita to uz radeji neresim.
Upravil(a) Dody (10. 2. 2022 12:52)
Není tady
LENNNA napsal(a):
Dody napsal(a):
To je síla
Proc jsem sem psala?
No prece abych se dozvedela, zda je to normalni u Vas, ze chlap na sve zdravi kasle jako ten muj..
Není tady
Dody napsal(a):
Já tě úplně chápu. Sex je důležitou stránkou vztahu a ženská kolem 40 si ho užívá snad nejvíce. Byla by škoda upsat se k celibátu na celou půlku života. A jako další podstatný důvod bych viděla to, že on se nechce ani pokoušet o nějakou změnu v jakékoli oblasti.
Je asi na čase zvážit i ostatní aspekty života odděleně, jeho praktické části. Máš kde s dcerkou bydlet? Utáhneš účty sama jen z mateřské a alimentů? Je taky potřeba vzít v potaz, že vhodný chlap nestojí na každém rohu (tedy pokud tohle už nemáš vyřešené). Samota je dost zlá prakticky i psychicky, zvládneš to než si najdeš odpovídajícího partnera najdeš ? Můžou to být i roky, nevybíráš jen pro sebe, ale i pro dcerku, aby ji měl rád.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Dody napsal(a):
Já tě úplně chápu. Sex je důležitou stránkou vztahu a ženská kolem 40 si ho užívá snad nejvíce. Byla by škoda upsat se k celibátu na celou půlku života. A jako další podstatný důvod bych viděla to, že on se nechce ani pokoušet o nějakou změnu v jakékoli oblasti.
Je asi na čase zvážit i ostatní aspekty života odděleně, jeho praktické části. Máš kde s dcerkou bydlet? Utáhneš účty sama jen z mateřské a alimentů? Je taky potřeba vzít v potaz, že vhodný chlap nestojí na každém rohu (tedy pokud tohle už nemáš vyřešené). Samota je dost zlá prakticky i psychicky, zvládneš to než si najdeš odpovídajícího partnera najdeš ? Můžou to být i roky, nevybíráš jen pro sebe, ale i pro dcerku, aby ji měl rád.
Konecne nekdo, kdo chape, ze sex je pro nekoho dulezity. Ano kolem 40 pro me je sex nej. Mnohem lepsi nez ve 20... Proste to mam rada a uzivam si to, pokud k tomu je partner o to lepsi.
Jenze on rekne, ja chut nemam.. Nebo cokoliv jineho. To mohu rict tak, hele me se nechce varit, ani uklizet. Jestli chces si uklid, ja nebudu a nepotrebuji to.
Není tady
Dody, stejně jako Niky, ptala jsem se i já na začátku - máš to promyšlené, co dál? Uživíš se sama s dvouletou dcerou? Asi jsi mateřské. Řekla jsi manželovi na rovinu, že už takhle nemůžeš a přemýšlíš o rozvodu? (A další možnost - třeba by mu nevadilo, kdyby sis našla milence, pokud jinak se k Tobě i dcerce manžel chová hezky)
Není tady

Není tady
Judyna napsal(a):
Dody, stejně jako Niky, ptala jsem se i já na začátku - máš to promyšlené, co dál? Uživíš se sama s dvouletou dcerou? Asi jsi mateřské. Řekla jsi manželovi na rovinu, že už takhle nemůžeš a přemýšlíš o rozvodu? (A další možnost - třeba by mu nevadilo, kdyby sis našla milence, pokud jinak se k Tobě i dcerce manžel chová hezky)
Rekla jsem mu o rozvodu a mu je to jedno...
Takze to dal nema cenu resit. Milence taky nechtel dovolit, majetnicky chlap.
Sami to zvladnout budeme muset, bydleni mame, tak urcite to zvladneme... Jen me to mrzi... Ale asi to nezmenim...
Není tady
Aha, no tak to vypadá, že si je "chlapec" nějak moc jistý.... Ve vztahu se musí snažit oba dva. je pravda, že kdyby mu na Tobě záleželo, aspoń trochu by se snažil. Teď nemyslím jen ten sex, ale tak nějak všechno dohromady.
Hele a nemůže mít jinou?
Není tady
Judyna napsal(a):
Aha, no tak to vypadá, že si je "chlapec" nějak moc jistý.... Ve vztahu se musí snažit oba dva. je pravda, že kdyby mu na Tobě záleželo, aspoń trochu by se snažil. Teď nemyslím jen ten sex, ale tak nějak všechno dohromady.
Hele a nemůže mít jinou?
Myslim si, ze jinou nema. Spis byl zvykly byt sam. Takze mu je to jedno, byl pres 10 let sam a asi mu to vyhovuje vice...
Jinou ani ne..
Není tady
Judyna napsal(a):
Hele a nemůže mít jinou?
No, neřekla bych, že si je jistý. Spíše to vypadá, že je mu to jedno nebo to možná i uvítá. Tady to čteme jen z jedné strany, těžko říct jak to je. Ale jestli se k němu chová tak, jak o něm píše, možná bude i rád. Těžko říct, jak to bylo, vždy mají podíl oba dva, když něco nefunguje.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Judyna napsal(a):
Hele a nemůže mít jinou?No, neřekla bych, že si je jistý. Spíše to vypadá, že je mu to jedno nebo to možná i uvítá. Tady to čteme jen z jedné strany, těžko říct jak to je. Ale jestli se k němu chová tak, jak o něm píše, možná bude i rád. Těžko říct, jak to bylo, vždy mají podíl oba dva, když něco nefunguje.
Nikde nepisu, ze on by se choval hezky. Ano ze zacatku jsme se chovali k sobe hezky oba. Ale pak zacal lhat a tajit mi veci, znicehonic rvat a me zacala vadit absence sexu a doteku. Ted uz vymizelo mit rad asi u obou. Jsme uplne jini, v nicem zadna shoda...
Není tady
Dody napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Judyna napsal(a):
Hele a nemůže mít jinou?No, neřekla bych, že si je jistý. Spíše to vypadá, že je mu to jedno nebo to možná i uvítá. Tady to čteme jen z jedné strany, těžko říct jak to je. Ale jestli se k němu chová tak, jak o něm píše, možná bude i rád. Těžko říct, jak to bylo, vždy mají podíl oba dva, když něco nefunguje.
Nikde nepisu, ze on by se choval hezky. Ano ze zacatku jsme se chovali k sobe hezky oba. Ale pak zacal lhat a tajit mi veci, znicehonic rvat a me zacala vadit absence sexu a doteku. Ted uz vymizelo mit rad asi u obou. Jsme uplne jini, v nicem zadna shoda...
Dody, jj chyba je vždy na obou stranách. Asi vám oboum bude za stávající situace lépe, když půjdete každý svou cestou, pokud už není domluva možná a není ani zájem. Každopádně přeji, ať vše dobře dopadne a najdeš k sobě někoho, kdo tě bude mít rád! A i tvému muži.
Není tady
Taky to tak vidím. Není zřejmě zájem ani z jedné strany. Jen se ještě zeptám, jak dlouho to trvá? Pokud jen krátce, třeba by ještě byla naděje? I když, co je to "krátce", že....
Není tady
Judyna napsal(a):
Taky to tak vidím. Není zřejmě zájem ani z jedné strany. Jen se ještě zeptám, jak dlouho to trvá? Pokud jen krátce, třeba by ještě byla naděje? I když, co je to "krátce", že....
Ja bych to spravit chtela, bohuzel nevim jak...
No zajem jeho stridal nezajem- da se rict vzdy... Ted je nezajem uz dlouho a nedokazu to zmenit nijak... Zkousim to, ale zbytecne...
Není tady
Dody napsal(a):
Judyna napsal(a):
No zajem jeho stridal nezajem- da se rict vzdy... Ted je nezajem uz dlouho a nedokazu to zmenit nijak... Zkousim to, ale zbytecne...
Tak to asi na sex moc není.... Ale pokud to bylo vždy, tak jsi to věděla?
Není tady
Judyna napsal(a):
Dody napsal(a):
Judyna napsal(a):
No zajem jeho stridal nezajem- da se rict vzdy... Ted je nezajem uz dlouho a nedokazu to zmenit nijak... Zkousim to, ale zbytecne...Tak to asi na sex moc není.... Ale pokud to bylo vždy, tak jsi to věděla?
Tak vedela, ale predtim to s nim bylo lepsi- sex byl alespon 1x tydne i 2x. Nebyl na sex jako ja- takze vzdy nejaka rychlovka, ale obcas sex byl a hlavne mohl. Ted to nejde da se rict, bez prasku vubec.. Sex neni proste vubec... Coz je rozdil aspon neco a nic..
Upravil(a) Dody (17. 2. 2022 12:04)
Není tady