|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Dobry den,
Jsem s pritelem 5 let a mame 2 letou dceru. Pritel se prestal o sebe starat.
A tim se mi zacina hnusit. Kdyz mu to reknu, tak to neresi a vypada to, ze je to muj problem a ne jeho 🙁.
Pritel je o 10 let starsi. Je mu 50, ale fyzicky je tak 75.
Prestal se hybat a ma velke bricho. Ano to ma v techto letech vetsina chlapu. Jenze je na to fyzicky tak spatne, ze prestava fungovat i tam dole. Pri sexu do neudycha nebo mu i nestoji. Vsimam si, ze pritel sedne do auta, v praci sedi a pal zase zpet a doma sedi. Vubec se nepohne ani zadny sport ci prochazka. Ji jen nezdrave, uzeniny, zadne ovoce ci zelenina. Je obtloustly a podle me mu to diky tomu i dole prestava fungovat. Zacinam si vsimat, ze se radeji udela sam- je to pohodlnejsi a bez pohybu.
Dale mam problem s jeho zuby. Zubare nenavstivil uz tak 10 let. Zuby si cisti jen rano. Vecer si misto cisteni da cocacolu.
Zuby se mu viditelne kazi. Cernaji a jdou videt kazy. Spousta jich je uz pryc. Je to jeho vina, kdyz si na noc da sladke a pak necisti.
Problem mam ja a on ne. Zacina se mi hnusit.. Jako kdyby byl nemocny a nemohl za to. Tohle co popisuji, za to vse si muze sam.
Muze to zmenit, ale nechce.
Nejaka rada?
Nebo to je normalni?
Co byste delali ? Rozchod?
Taky si rikam, jsem pouze precitlivela?
Upravil(a) Dody (5. 2. 2022 18:36)
Není tady
Dody, normální to rozhodně není a přecitlivělá se mi tedy nezdáš.
Na zdravé jídlo bys snad mohla dohlédnout, ne? Máte malou dcerku, se kterou určitě chodíš denně na procházky, tak se snaž ho taky zapojit. Můžete jít přece všichni nebo by taky mohl někdy vzít dcerku ven jen on.
O nedostatečné hygieně by sis s ním měla určitě co nejdříve promluvit.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Dody, normální to rozhodně není a přecitlivělá se mi tedy nezdáš.
Na zdravé jídlo bys snad mohla dohlédnout, ne? Máte malou dcerku, se kterou určitě chodíš denně na procházky, tak se snaž ho taky zapojit. Můžete jít přece všichni nebo by taky mohl někdy vzít dcerku ven jen on.
O nedostatečné hygieně by sis s ním měla určitě co nejdříve promluvit.
No jeho snidane zacina pareckama.. zeleninu neji, ovoce taky ne, obed ma ode me. Behem dne pije sladke napoje. Vecer chce zase uzeninu. Chodit nechce. Ani s kocarkem. Sedne do auta, vsude jezdi. Kdyz je nucen nekde chodit sedne si na lavku a sedi.
Tema zuby jsme uz mluvili. Rekl, ze to vi. Pak si dela srandu, ze vecer pouziva ustni vodu a to jsou sladke napoje. Menit se nehodla.
Asi zdedkovatel.
Není tady
Problem je, ze s tim nechce nic delat. Vyhovuje mu to takto.
Není tady
Byl takovýto už před 5 lety, odkdy jste splu a nebo se v průběhu těch 5 let změnil?
Není tady
Zuby uz nemel hezke, ale sliboval, ze zajde k zubari ... Predtim i lyzoval, ted ne...
Nebylo to tak hrozne... Ted se to zhorsuje, predtim nebyl problem se sexem, ted mu ani nestoji 🙁
Není tady
Jestli s tím vším nehodlá nic dělat, chtělo by to poslat ho k šípku. Řekla bych mu, co si o tom myslím, a trvala bych na radikální změně. Pokud by se tomu bránil a znevažoval by to, nemělo by smysl s ním pokračovat, protože by se to jen a jen zhoršovalo. Držím ti palce, aby se sebou ještě dokázal něco udělat.
Není tady
Zvládneš to jen sama s dcerou?
Není tady
Se zeptám jinak, miluješ ho? Má váš vztah základy i na něčem jiném, než na břišácích, potenci a lyžování? Chápu, že každý má hodnoty někde jinde, ale představ si, jak v padesáti zvládáš malé dítě, rodinu, přechod a mladšího milence. Ty to možná dáš, ale ne každý má dán do vínku takový elán. Proto je dobré si říct, jestli máte na čem stavět. Například: miluje tě, je dobrý otec, umí se postarat o rodinu, je ti oporou, máte se společně čemu zasmát, atp. Každý potřebuje ke šťastnému vztahu něco jiného. Jen podotýkám, že pupek může narůst každému a o zuby lze přijít dřív, než řekneš chrup. 
Není tady
Dody napsal(a):
Zuby uz nemel hezke, ale sliboval, ze zajde k zubari ... Predtim i lyzoval, ted ne...
Nebylo to tak hrozne... Ted se to zhorsuje, predtim nebyl problem se sexem, ted mu ani nestoji 🙁
Dody, ty ses za ty roky nezměnila? Nic mu na tobě nevadí? Co ty mu nabízíš? Jak on je s tebou spokojený? Jsi na sex, ale našla sis staršího muže, musela jsi počítat, že už to nemusí být jako za mlada.... Ne nehci to zlehčovat, vůbec! Pokud o sebe nepečuje alespoň základně, tak chápu, že to je problém. Na druhou stranu píšeš hlavně o samých povrchních věcech.... milujete se? Je tam láska? Je tam partnerství a přátelství, pevné pouto, něco víc než jen vzhled a sex? Píšeš o něm tak ošklivě...
Není tady
LENNNA napsal(a):
Dody napsal(a):
Nebylo to tak hrozne... Ted se to zhorsuje, predtim nebyl problem se sexem, ted mu ani nestoji 🙁Dody, ty ses za ty roky nezměnila? Nic mu na tobě nevadí? Co ty mu nabízíš? Jak on je s tebou spokojený? Jsi na sex, ale našla sis staršího muže, musela jsi počítat, že už to nemusí být jako za mlada.... Ne nehci to zlehčovat, vůbec! Pokud o sebe nepečuje alespoň základně, tak chápu, že to je problém. Na druhou stranu píšeš hlavně o samých povrchních věcech.... milujete se? Je tam láska? Je tam partnerství a přátelství, pevné pouto, něco víc než jen vzhled a sex? Píšeš o něm tak ošklivě...
Ja to chapu, ze to jsou povrchni veci pro nekoho..Me je 40 a sex neni, nestoji mu... Povrchni si necistit zuby a mit je cerne, vypadane, kazy viditelne? Me je to po*n...
Kdyby je cistil a mel zuby kazive... Sex mi rekne, ze na to neni a dal to neresi... No nevim byt dalsich x let bez sexu.
Reknu Vam je to velky psychicky napor pro zenu, kdyz muz nechce, nemuze ... Pro me to povrchni neni...Zit nezdrave a ucit to deti... ?
Není tady
Dody napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Dody napsal(a):
Nebylo to tak hrozne... Ted se to zhorsuje, predtim nebyl problem se sexem, ted mu ani nestoji 🙁Dody, ty ses za ty roky nezměnila? Nic mu na tobě nevadí? Co ty mu nabízíš? Jak on je s tebou spokojený? Jsi na sex, ale našla sis staršího muže, musela jsi počítat, že už to nemusí být jako za mlada.... Ne nehci to zlehčovat, vůbec! Pokud o sebe nepečuje alespoň základně, tak chápu, že to je problém. Na druhou stranu píšeš hlavně o samých povrchních věcech.... milujete se? Je tam láska? Je tam partnerství a přátelství, pevné pouto, něco víc než jen vzhled a sex? Píšeš o něm tak ošklivě...
Ja to chapu, ze to jsou povrchni veci pro nekoho..Me je 40 a sex neni, nestoji mu... Povrchni si necistit zuby a mit je cerne, vypadane, kazy viditelne? Me je to po*n...
Kdyby je cistil a mel zuby kazive... Sex mi rekne, ze na to neni a dal to neresi... No nevim byt dalsich x let bez sexu.
Reknu Vam je to velky psychicky napor pro zenu, kdyz muz nechce, nemuze ... Pro me to povrchni neni...Zit nezdrave a ucit to deti... ?
Ale já to chápu, že ti jeho nedostatečná hygiena vadí, to opravdu chápu! Ale mám z tvého psaní jinak takový nepěkný pocit.... neumím si představit, že o svém muži někde veřejně píšu, že mu nestojí - to zní prostě tak ošklivě, popisuje to tvůj vztah k němu tak ošklivě. Mohu se plést, ale tak to na mě působí. Proto jen nahlas přemýšlím, že nic není černobílé, přemýšlím, co si asi tak myslí on, jak se k sobě chováte navzájem? Jak moc se změnil za těch 5 let? Anebo byl takový (či víceměné takový) stále, jen jsi to dřív neviděla? A znovu říkám, že ve vztahu jsou důležitější věci než sex a jeho břicho. A našla sis staršího chlapa, šli jste v tomto věku do miminka, to musí být šíleně náročné a má toho jistě plné kecky. Ale byla to volba určitě obou, tak ho nechci omlouvat ve všem. Ale ten sex třeba - to jsi přece mohla čekat. Pokud jsi na sex, tak proč sis nehledala mladšího? Já jen přemýšlím nahlas, chápu tebe (s tou hygienou určitě), ale chápu i jeho asi...
Není tady
Sex podle me neni o veku. Mela jsem starsi muze a fungovali lip nez mladsi. Jenze ti muzi sportovali a jedli zdrave. Dbali o sve zdravi. Pritel o sve zdravi nedba. To je mi po*n. To ze je impotentni, neni pomluva. Si nechal i napsat prasky. Ale nebere je. Proste a vazne mu nestoji. Protoze se nehybe a vypada strasne nezdrave. Tedy se i chova nezdrave. Fyzicka a sex neni o veku. Chapes jeho? Ze ma pahyl v puse? A smeje se tomu? Misto pasty si da coca colu.. Me to prijde nechutne. To chovani predevsim. O to bricho nejde, jde o to, ze ji same nezdrave veci a nechce ani chodit. Chlapi s brichem normalne sportuji nebo chodi. Ten muj si pocina nezdrave a fyzicky je na tom jako 80 lety chlap. Tohle je nechutne, ze si vsechno pusobi svym pocinanim a jeste se tomu smeje...
Upravil(a) Dody (7. 2. 2022 8:59)
Není tady
Jaky asi muzeme mit vztah, kdyz sex neprobiha... Rekne, ze na to neni a udela se max rukou. Jak se asi citim ja, kdyz nechce a nedela pro to nic. Sex neni nejdulezitejsi, ale ve 40 zkoncit se sexem? Me to proste nejde...a tim padem k nemu ztracim cit, lasku a zacinam koukat jinde... Citim se jako nechtena... Jake je to spat vedle muze treba rok, ktery se otoci zady v posteli a spi... Hrozne. Jako bratr, ale ne pritel.
Upravil(a) Dody (7. 2. 2022 9:04)
Není tady

Dody napsal(a):
Dobry den,
Jsem s pritelem 5 let a mame 2 letou dceru. Pritel se prestal o sebe starat.
A tim se mi zacina hnusit. Kdyz mu to reknu, tak to neresi a vypada to, ze je to muj problem a ne jeho 🙁.
Pritel je o 10 let starsi. Je mu 50, ale fyzicky je tak 75.
Prestal se hybat a ma velke bricho. Ano to ma v techto letech vetsina chlapu. Jenze je na to fyzicky tak spatne, ze prestava fungovat i tam dole. Pri sexu do neudycha nebo mu i nestoji. Vsimam si, ze pritel sedne do auta, v praci sedi a pal zase zpet a doma sedi. Vubec se nepohne ani zadny sport ci prochazka. Ji jen nezdrave, uzeniny, zadne ovoce ci zelenina. Je obtloustly a podle me mu to diky tomu i dole prestava fungovat. Zacinam si vsimat, ze se radeji udela sam- je to pohodlnejsi a bez pohybu.
Dale mam problem s jeho zuby. Zubare nenavstivil uz tak 10 let. Zuby si cisti jen rano. Vecer si misto cisteni da cocacolu.
Zuby se mu viditelne kazi. Cernaji a jdou videt kazy. Spousta jich je uz pryc. Je to jeho vina, kdyz si na noc da sladke a pak necisti.
Problem mam ja a on ne. Zacina se mi hnusit.. Jako kdyby byl nemocny a nemohl za to. Tohle co popisuji, za to vse si muze sam.
Muze to zmenit, ale nechce.
Nejaka rada?
Nebo to je normalni?
Co byste delali ? Rozchod?
Taky si rikam, jsem pouze precitlivela?
Diskutovať, či je to normálne, nemá cenu... Tebe to vadí, takže to je podstatné. Zaujímalo by ma, či bol pasívny a lenivý aj pred tými 5 rokmi (aj keď v tom veku môže byť päť rokov obrovský rozdiel), alebo je to len v poslednom čase. Inak - nemá aj nejakú depresiu? Tá býva spojená s apatiou, a tam by som začala práve tou depresiou... Inak nemám inú radu, ako odhodlať sa na úprimný rozhovor a objasniť si, čo sa deje. (Nie útočne, ale čo najkľudnejšie a skôr sa pýtať - či- alebo čo sa deje - ako kričať výčitky...
Není tady

Dody napsal(a):
Ale jo videla jsem dedu plesnivce, mam mu neco vzkazat?
Dedu plesnivce ti asi nepridelili na miestnom úrade - ani reverend Moon ti ho nepridelil, sama si si ho vybrala. Alebo sa mýlim? Vieš, mňa dosť šokuje, že si o ňom nenapísala ani jedinú pozitívnu vec - prečo si sa s ním vôbec dala dokopy a prečo s ním máš dieťa? Starnutie je neodvratné (aj tvoje, len počkaj) a všetko, čo opisuješ, patrí ku starnutiu... plus teda ja neviem, či ten hormonálny pokles nespôsobil aj nejaký druh depresie alebo duševnej krízy. Tam by som začala rozplietať problémy, ak ti teda na ňom záleží. Ale ja mám pocit, že si len potrebuješ napísať dôvody, prečo si nájsť iného a odísť od neho... (rada sa budem v tomto mýliť
)
Není tady
Selima napsal(a):
Dody napsal(a):
![]()
Dedu plesnivce ti asi nepridelili na miestnom úrade - ani reverend Moon ti ho nepridelil, sama si si ho vybrala. Alebo sa mýlim? Vieš, mňa dosť šokuje, že si o ňom nenapísala ani jedinú pozitívnu vec - prečo si sa s ním vôbec dala dokopy a prečo s ním máš dieťa? Starnutie je neodvratné (aj tvoje, len počkaj) a všetko, čo opisuješ, patrí ku starnutiu... plus teda ja neviem, či ten hormonálny pokles nespôsobil aj nejaký druh depresie alebo duševnej krízy. Tam by som začala rozplietať problémy, ak ti teda na ňom záleží. Ale ja mám pocit, že si len potrebuješ napísať dôvody, prečo si nájsť iného a odísť od neho... (rada sa budem v tomto mýliť
)
Jako promin, podle me clovek ve 49 neni stary a tam dole by mel fungovat. Psala jsem, ze si to zpusobuje sam. Nechodi k doktorum a spatne zije. I prasky na potenci mu pise muj doktor, nebot on k doktorovi nepujde. Proc asi nepujde? Protoze by mu doktor rekl, co ja. Starneme vsichni. On, ale v 49 ma vykon 85 muze. Nechodi, zadychava se. Ja teda se o sve zdravi staram, tak ve svych 39 normalne beham, cvicim, jim zdrave a jako zdravy clovek mam i chut na sex. Nebo zeny kolem 40 uz nesexuji, chut nemaji? Ja tedy ano... Pointa je v tom, ze dela vse nezdraveho a tedy je nezdravy s telo mu prestava fungovat. K doktorovi nechodi.
Není tady
Já to napíšu natvrdu, rozveď se. A víš proč? Protože Tobě na něm vadí úplně vše, píšeš o něm s opovržením a za celou dobu jsi vlastně neřekla jediné hezké slovo o něm. Takový vztah nemá cenu. Chápu, že ti to vadí, to nijak nezlehčuju, ale na druhou stranu, nechtěla bych být ani na straně manžela. Promiň.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Já to napíšu natvrdu, rozveď se. A víš proč? Protože Tobě na něm vadí úplně vše, píšeš o něm s opovržením a za celou dobu jsi vlastně neřekla jediné hezké slovo o něm. Takový vztah nemá cenu. Chápu, že ti to vadí, to nijak nezlehčuju, ale na druhou stranu, nechtěla bych být ani na straně manžela. Promiň.
Tak pisu sem o radu, proto nepisu hezke veci, tam nepotrebuji radit. Ano vadi mi na nem pouze, ze se p sebe nestara a chatra. Ji nezdrave, nehybe se, vsichni mu to rikaji! Ze by mel zhubnout, otekaji mu nohy, nechodi vubec k doktorovi, necisti si zuby a stal se impotentnim- uplne. Proste mi to vadi. Ale nejvic mi vadi, ze s tim nic nedela a ani nechce.
Co byste delali vy? Kdyby to Vas partner nechtel resit?
Jasne ze se asi rozvedu. Protoze jako jeptiska dokonce zivota nebudu. Sex uz nemuze a ani nechce..
Upravil(a) Dody (8. 2. 2022 12:10)
Není tady
Selima napsal(a):
Dody napsal(a):
![]()
)
Ad. tučné.... jo, o tom jsem přesně psala také. Když o něm takto píše, jak se k němu chová ve skutečnosti?
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Naprosto přesně napsáno, jak to vidím i já! 
Není tady
Proste nedba o sebe a o sve zdravi a neni to vekem. Chlap ve 49. To i chlapi o 10 let starsi jsou vpohode, akorat zijou trochu lepe.
Není tady
A jak by Vam bylo, kdyby chlap rekl tak sex uz nechci?
Není tady
Jsem pouze nastvana.
Není tady
Před 5 lety jste se potkali, vypadal dobře, byl zdravý, pečoval o sebe, sex chtěl často.... a kdy se to tohle vše změnilo v opak? Že se úplně otočil a je úplně jiný? Kdy nastal ten obrat?
Není tady