Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 1. 2022 19:12

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

Dugi Rat u Omiše, byli jste tam někdo?

Ahoj, chci poprosit o zkušenosti z dovolené z těchto míst. Díky.
A co stojí za to navštívit v Omiši a Splitu? (Na netu jsem si to našla, ale zajímala by mě osobní zkušenost.)

Upravil(a) Niky123 (30. 1. 2022 19:13)

Není tady

#2 22. 6. 2023 10:12

tonyadams
♥------

Re: Dugi Rat u Omiše, byli jste tam někdo?

Niky123 napsal(a):

Ahoj, chci poprosit o zkušenosti z dovolené z těchto míst. Díky. io games
A co stojí za to navštívit v Omiši a Splitu? (Na netu jsem si to našla, ale zajímala by mě osobní zkušenost.)

Ahoj,
V Omiši by návštěvníci měli prozkoumat malebnou Omišskou riviéru, užít si pláže a navštívit historické památky, jako je pevnost Mirabella a kostel sv. Michaela. Mezi atrakce ve Splitu, které musíte vidět, patří Diokleciánův palác, pobřežní promenáda, krásné pláže a pulzující trhy.

Není tady

#3 26. 6. 2023 3:58

Miranda34
♥------

Niky123 napsal(a):

Ahoj, chci poprosit o zkušenosti z dovolené z uno online těchto míst. Díky.

Omiš je známý svou bohatou kulturou, krásnou historií, tradicemi a úchvatnými výhledy, které vám vyrazí dech! V tomto městečku najdete některé z nejdelších chorvatských zipových linek. Omiš má návštěvníkům co nabídnout. To je důvod, proč by měl být na seznamu každého cestovatele.

Není tady

#4 26. 6. 2023 7:45

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

Děkuji za příspěvky a tipy. Otázku jsem pokládala loni, než jsme tam jeli. Takže už jsme to tam procestovali, Omiš, plavbu lodí po řece, vámi zmíněné památky i ten Split. Taky jeden den do hor a jeden den výlet po moři.
Bylo to tam pěkné, tuto oblast můžu jen doporučit. smile

Není tady

#5 17. 12. 2023 6:57

Keniva
♥------

Vzdělání by mělo být kombinací tří rysů – orientace na život, na práci nebo povolání a lidských kvalit – vzdělání Jaganiya. Vzdělávání zaměřené na život učí lidi, jak trávit svůj život, učí se rozumět prostředí, učí se poznávat klady a zápory života, učí se pohybovat ve společnosti atd. Přečtěte si více o všech oblíbených zprávách

Není tady

#6 17. 12. 2023 16:06

denisahorska
♥------

Niky123 napsal(a):

Děkuji za příspěvky a tipy. Otázku jsem pokládala loni, než jsme tam jeli. Takže už jsme to tam procestovali, Omiš, plavbu lodí po řece, vámi zmíněné památky i 1212 andělská čísla a ten Split. Taky jeden den do hor a jeden den výlet po moři. Bylo to tam pěkné, tuto oblast můžu jen doporučit. smile

Také jsem byla v Chorvatsku, a nádherna..nad mé očekávání!
Zajímalo by mě, do jakých hor jste jeli? Nebo jste přejeli vedle do Bosny?
Mně nejvíce nadchnula Makarska a Dubrovnik.

Není tady

#7 8. 1. 2024 11:50

gatemiaow
♥------

denisahorska napsal(a):

Niky123 napsal(a):

Děkuji za příspěvky a tipy. Otázku jsem pokládala loni, než jsme tam jeli. Takže už jsme to tam procestovali, Omiš, plavbu lodí po řece, vámi zmíněné památky i 1212 andělská čísla drive mad a ten Split. Taky jeden den do hor a jeden den výlet po moři. Bylo to tam pěkné, tuto oblast můžu jen doporučit. smile

Také jsem byla v Chorvatsku, a nádherna..nad mé očekávání!
Zajímalo by mě, do jakých hor jste jeli? Nebo jste přejeli vedle do Bosny?
Mně nejvíce nadchnula Makarska a Dubrovnik.

Kaňon řeky Cetiny jsem prozkoumal loni na výletě lodí s přáteli, bylo to skvělé a přejel jsem Bosnu.

Není tady

#8 31. 1. 2024 10:00

betterwound
♥------

suzume napsal(a):

Omiš je skvělou základnou pro objevování kaňonu řeky Cetiny. Můžete si udělat výlet lodí, fnf geometry dash scratch rafting na divoké vodě nebo zkusit ziplining.

Omiš je vynikajícím místem pro návštěvu kaňonu řeky Cetiny.

Upravil(a) betterwound (31. 1. 2024 10:01)

Není tady

#9 20. 7. 2024 8:26

somerat
♥------

get out movie release date usa is February 24, 2017.Written and directed by Jordan Peele, the movie tells the story of Chris, a young Black man who visits his white girlfriend's family for the weekend. As the visit progresses, Chris experiences a series of increasingly disturbing events, leading him to uncover a sinister truth.

"Get Out" was a breakout success, praised for its originality, social commentary, and stellar performances. It became a major box office hit, grossing over $255 million worldwide.

Není tady

#10 21. 11. 2024 9:06

issablle21
♥------

Niky123 napsal(a):

Děkuji za příspěvky a tipy. Otázku jsem pokládala loni, než jsme tam jeli. Takže už jsme to tam procestovali, Omiš, plavbu lodí po řece, vámi zmíněné památky i ten Split. Taky jeden den do hor a jeden den výlet po moři. Snow Rider
Bylo to tam pěkné, tuto oblast můžu jen doporučit. smile

To je skvělé, že jste si cestování užili a že doporučujete tuto oblast! Omiš a okolí mají opravdu co nabídnout, a vaše zkušenosti určitě pomohou ostatním při plánování dovolené.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí