Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 15. 3. 2022 19:47

Serigala
♥♥♥♥---

Re: Manipulace s lidmi

Palomita napsal(a):

jo, tenhle jsem vynechala, pardon..
- Když se rozzlobeně ohradíte, okamžitě obrátí a začne tvrdit, že si jenom dělá srandu. A vy vypadáte jako vztahovačná nervóza.

A podle čeho posuzuješ že je to “ jedině “ (? ) a  nebo snad “neomylně “ (?) podle tohohle cos vynechala a tady teď předkládáś a nemůže to být i jinak a upřimné?

Něco ti povím. Jedině svědomí je dobrý nástroj. . Mám ho čisté a to mi stačí.
Tobě a nejen tobě já naopak předkládám svůj první odstavec,protože se dopouštíš z neznalosti něčeho co se mi nelíbi.

Není tady

#52 15. 3. 2022 20:05

Serigala
♥♥♥♥---

A dále bychom tady mohli zaznamenat tohle:

“ Pomluva je trestným činem, který spáchá ten, kdo o jiném uvede takový nepravdivý údaj, který může značně ohrozit jeho vážnost před druhými osobami.”

Není tady

#53 15. 3. 2022 20:24

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Manipulátoři jsou podle mně jen dvojí: Ti, co to o sobě nevědí, nebo si to aspoň vehementně nepřiznávají; anebo ti, co to mají sakra promyšlené...
Buď dokonale (s těmi těžko bojovat), anebo hloupě, z pozice síly, nebo nadměrné nafoukanosti (mohou být dostatečně silným protivníkem odhaleni a "poraženi").
Ještě je třetí skupina, trapná a neúspěšná, kteří by jimi chtěli být, ale nemají na to.
Tak si vyberte, kam patříte...

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#54 15. 3. 2022 21:06

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Serigalo, podle Tvého oslovení jsem Tě pěkně vytočila. Neplánovaně.

Tvůj odkaz jsem otevřela, ale upřímně, zase rychle zavřela. Pro mě je to plýtvání časem, prostě mám jiný názor, a i stránky samotné jsou (pro mě) plné dezinformací, čili nezajímavé. Já na tyhle konspirační teorie prostě nejsem. Což neznamená, že něco z toho může být pravda. Můj postoj ke kospiracím je dlouhodobý, před i po očkování wink

Co se týče účinků očkování na můj i jiné mozky, tak každé očkování má nějaké vedlejší účinky, které se u malé části obyvatel mohou projevit. Nějakému ovládání lidstva pomocí očkování, 5G apod. já nevěřím. To, že onemocnění kovidem může u někoho měnit psychiku (obzvlášď těžký průběh), je také doloženo. Tak si vyber. Protož mě tvůj výraz "očkovaný mozek" rozesmál.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#55 15. 3. 2022 21:29

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

(Pro Rinu) Já teda neznám moc definice, ale myslím si, že manipulátor manipuluje vždy vědomě. Protože chceš někoho zmanipulovat, tedy to vědomě děláš.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#56 16. 3. 2022 6:59

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Serigala napsal(a):

Leno
A příjde ti teď normální že se nad tím vtipným a trochu přátelským oslovením nějak nafukuješ k prasknutí ? Nebo comje to za blba ten smajlík?
Dnes mám takovou náladu viš?
Co chceš posuzovat podle té své?

To není vůbec o náladě, to je o vychování a slušném chování. Takto se dospělí lidé, možná starší lidé a hlavně cizí lidé opravdu neoslovují.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#57 16. 3. 2022 8:15

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

Serigala napsal(a):

“ Pomluva je trestným činem, který spáchá ten, kdo o jiném uvede takový nepravdivý údaj, který může značně ohrozit jeho vážnost před druhými osobami.”

tummenupp Tak se podle toho chovej! Není to tak dávno, co ses tu byla v hruď, že bys v životě nikoho jiného nenazvala hloupým. Jak by tě hanba fackovala. Kdo tě fackuje teď? Když tu tím slovíčkem házíš na všechny strany. Měníš názory, jak se ti to hodí. Na ostatní jsi útočná a přetáčíš názory jiných dle svého. A ještě máš tu drzost tu ostatní neustále stavět do latě, ať se nad sebou zamyslí? Neuvěřitelné.

Klidně mě zažaluj v bodech, které jsou, podle tvého, pomluvou. vissla

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Není tady

#58 16. 3. 2022 10:42

Serigala
♥♥♥♥---

Palomita napsal(a):

Serigala napsal(a):

tummenupp Tak se podle toho chovej! Není to tak dávno, co ses tu byla v hruď, že bys v životě nikoho jiného nenazvala hloupým. Jak by tě hanba fackovala. Kdo tě fackuje teď? Když tu tím slovíčkem házíš na všechny strany. Měníš názory, jak se ti to hodí. Na ostatní jsi útočná a přetáčíš názory jiných dle svého. A ještě máš tu drzost tu ostatní neustále stavět do latě, ať se nad sebou zamyslí? Neuvěřitelné.

Klidně mě zažaluj v bodech, které jsou, podle tvého, pomluvou. vissla

Tohle je tenký led. Jsem si jistá že neviś co děláš. !

Není tady

#59 16. 3. 2022 10:49

Serigala
♥♥♥♥---

LENNNA napsal(a):

Serigala napsal(a):

Leno
A příjde ti teď normální že se nad tím vtipným a trochu přátelským oslovením nějak nafukuješ k prasknutí ? Nebo comje to za blba ten smajlík?

To není vůbec o náladě, to je o vychování a slušném chování. Takto se dospělí lidé, možná starší lidé a hlavně cizí lidé opravdu neoslovují.

Co to meleš Leno?   
Našla bych tady na webu nekonečné množství opravdu neslušného chovaní ,které Tebou nebylo napadáno.
Jsi úplně mimo a jěstě napadáš dle svých domněnek.

Já říkam znovu že to bylo přátelské oslovení.  A řikám  to na mou čest!

Není tady

#60 16. 3. 2022 11:13

Serigala
♥♥♥♥---

Judyna napsal(a):

Tvůj odkaz jsem otevřela, ale upřímně, zase rychle zavřela. Pro mě je to plýtvání časem, prostě mám jiný názor, a i stránky samotné jsou (pro mě) plné dezinformací, čili nezajímavé. Já na tyhle konspirační teorie prostě nejsem. Což neznamená, že něco z toho může být pravda. Můj postoj ke kospiracím je dlouhodobý, před i po očkování wink

Co se týče účinků očkování na můj i jiné mozky, tak každé očkování má nějaké vedlejší účinky, které se u malé části obyvatel mohou projevit. Nějakému ovládání lidstva pomocí očkování, 5G apod. já nevěřím. To, že onemocnění kovidem může u někoho měnit psychiku (obzvlášď těžký průběh), je také doloženo. Tak si vyber. Protož mě tvůj výraz "očkovaný mozek" rozesmál.

Judy vůbec jsi mě nevytočila.
Ty jsi se chechtala když jsi mi odepisovala a já se chechtala taky a napsala jsem to “hele kotě” s přátelským tónem který ovšem v psaném textu není slyšet, pak záleží jen na tom jak to zavnímá příjemce.

Dál ,děkuju za odpověd. Věděla jsem žes to neshlédla …. to se pozná. wink

A ano máš plné právo to odmítnout a plné právo mít svůj vlastní názor ! To je v pohodě.
To je celé.

A co víc? Skrze tenhle Tvůj text se mi potvrzuje žes to neshlédla a že proto to bylo nakonec úplně špatně pochopeno s tím odmítavým mozkem a to proto, že když nevíš co je ve videu ( a nemusíś vědět, jak už jsem řekla ) tak si přirozeně nedáš mojí zmínku o mozku do správné souvislosti.
Ta souvislost není a nebyla o účinku očkování na mozek,.Byla o tom že mozek očkovaných odmítne video a informace v něm.
Bude to nakonec přirozeně pokládat za dezinformace. Je to psychická ochrana.
Je to už srozumitelnější?

Není tady

#61 16. 3. 2022 11:23

Serigala
♥♥♥♥---

rina napsal(a):

Manipulátoři jsou podle mně jen dvojí: Ti, co to o sobě nevědí, nebo si to aspoň vehementně nepřiznávají; anebo ti, co to mají sakra promyšlené...
Buď dokonale (s těmi těžko bojovat), anebo hloupě, z pozice síly, nebo nadměrné nafoukanosti (mohou být dostatečně silným protivníkem odhaleni a "poraženi").
Ještě je třetí skupina, trapná a neúspěšná, kteří by jimi chtěli být, ale nemají na to.

Tak si vyberte, kam patříte...

Upravil(a) Serigala (16. 3. 2022 11:23)

Není tady

#62 16. 3. 2022 12:08

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

Serigala napsal(a):

LENNNA napsal(a):

Serigala napsal(a):

Leno

Co to meleš Leno?   
Našla bych tady na webu nekonečné množství opravdu neslušného chovaní ,které Tebou nebylo napadáno.
Jsi úplně mimo a jěstě napadáš dle svých domněnek.

Já říkam znovu že to bylo přátelské oslovení.  A řikám  to na mou čest!

To slušné vychování ti pořád moc nejde.

Není tady

#63 16. 3. 2022 12:39

Serigala
♥♥♥♥---

Niky123 napsal(a):

Protože největší manipulaci tady předvádíš ty sama, wink

Právě tobě Niky zopakuju tohle:  “ Pomluva (v obecném významu také někdy drb, klep či kleveta) je trestným činem, který spáchá ten, kdo o jiném uvede takový nepravdivý údaj, který může značně ohrozit jeho vážnost před druhými osobami. “

Není tady

#64 16. 3. 2022 12:49

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

Serigala napsal(a):

Niky123 napsal(a):

Protože největší manipulaci tady předvádíš ty sama, wink

Právě tobě Niky zopakuju tohle:  “ Pomluva (v obecném významu také někdy drb, klep či kleveta) je trestným činem, který spáchá ten, kdo o jiném uvede takový nepravdivý údaj, který může značně ohrozit jeho vážnost před druhými osobami. “

Stojím si za svým tvrzením. Důkazů pro něj jsi na zdejších vláknech sama napsala dost a dost.
Takže mě klidně zažaluj. lol

Upravil(a) Niky123 (16. 3. 2022 14:01)

Není tady

#65 16. 3. 2022 13:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Judyna napsal(a):

Ja si navyše myslím, že manipulátori a konšpirátori sústredení na očkovanie budú mať čoskoro po ftákách, lebo popri Ukrajine teraz táto téma prirodzene vybledne wink stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#66 16. 3. 2022 15:22

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Byla o tom že mozek očkovaných odmítne video a informace v něm.

...Ale já jsem Ti psala, že můj postoj je dlouhodobý, stejný před očkováním i po něm. Tak já nevím, jak jasněji už to napsat.....

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#67 16. 3. 2022 15:24

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Judyna napsal(a):

Ja si navyše myslím, že manipulátori a konšpirátori sústredení na očkovanie budú mať čoskoro po ftákách, lebo popri Ukrajine teraz táto téma prirodzene vybledne wink stolt

Oni se přesunou jinam. Mrkla jsi na ten odkaz od Serigaly a na titulky ostatních článků na tom dezinformačním webu?

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#68 16. 3. 2022 15:34

Serigala
♥♥♥♥---

Judyna napsal(a):

Byla o tom že mozek očkovaných odmítne video a informace v něm.

...Ale já jsem Ti psala, že můj postoj je dlouhodobý, stejný před očkováním i po něm. Tak já nevím, jak jasněji už to napsat.....

Judy to zase špatně chápeš .
Já tím co kopíruješ tučně ,dovysvětlila souvislost kterou si původně nepochopila.
Ale nic tím neříkam konkrétně o Tobě nebo konkretně k Tobě.
Teď zase já nevím co je na tom nejasného Tobě a jak to mám říct jasněji.

Není tady

#69 16. 3. 2022 15:43

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Tak nic.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#70 17. 3. 2022 13:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

big_smile lol

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#71 23. 3. 2022 9:52

Serigala
♥♥♥♥---

https://www.nespokojeny.cz/omlouvame-se … anty-viru/

“Už se nemohu dočkat.”

Zatímco věnujeme pozornost něčemu jinému, za oponou se připravuje velké divadlo.

Cituji: “ Poslední týden v lednu 2022 se v Ženevě konalo mimořádné zasedání a jednání WHO (Světová zdravotnická organizace) o rozšíření pravomocí, aby WHO mohla převzít kontrolu nad všemi členskými státy v případě pandemie a “jakékoli jiné formy ohrožení nebo katastrofy”.WHO chce, aby členské státy podepsaly novou smlouvu ohledně Covid-19, která rozšiřuje smlouvu z roku 2005.

Jakmile ji podepíší ministři zdravotnictví, má ústava WHO v případě přírodních katastrof nebo pandemií přednost před ústavou dané země. Vzhledem k tomu, že definice pandemie byla před několika lety změněna, mohou si v každé zemi vynutit poslušnost a vnutit veřejnosti pokyny WHO, které budou povinné, nikoli pouze doporučené. Světová zdravotnická organizace by tím pádem měla moc nad danou zemí a světem.

https://www.nespokojeny.cz/evropsky-par … ovid-pasy/

Digitální Covid pasy.
Cituji: “ Svoboda pohybu jednotlivce, která se stala zcela přirozenou normou ve všech demokratických společnostech, bude vázána na podmínku elektronického certifikátu. O možnosti člověka svobodně se pohybovat již nebude rozhodovat jeho vůle a skutečný zdravotní stav, ale úřední certifikát, o jehož platnosti bude rozhodovat libovůle úředníků a zejména do úmoru se opakující (ne)povinné očkování. Volný pohyb osob, jeden z největších výdobytků Evropské unie, se tak do budoucna stane již jen „výsadou“ těch poslušných, kteří se podvolí očkovací mašinérii..”

Kdo se nechce podvolit očkování , tak nebude mít dost možná pak ani práci jak už nám zkušenosti ukázaly.

Není tady

#72 23. 3. 2022 12:20

vera
♥♥♥♥♥♥-

Panebože.............................

Není tady

#73 31. 10. 2023 2:32

kennaanna
♥------

Ano, to je vše. Myslím si tedy, že testy odhalily i přítomnost chřipky, nachlazení atd., jako by byl subjekt covid+. Myslím, že je to docela přesné.
A čísla v celostátních médiích – žádný komentář! Nezbylo mi než věnovat pozornost statistikám webu ministerstva zdravotnictví a hlavním zprávám. Ačkoli bylo nepravdivé – jak se očekávalo v titulcích – že většina neočkovaných pacientů byla přijata do nemocnic atd.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí