Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 15. 2. 2022 20:58

Serigala
♥♥♥♥---

Re: Manipulace s lidmi

Test PCR zmanipuloval data. Tento test byl zneužit k manipulaci čísel pozitivních. Vynálezce testu řekl že test nemůže byt použit pro detekci pouze tohoto viru. Proto i mnozí pozitivně  testovaní neměli covidové příznaky žádné . Nebo měli příznaky nachlazení a test to označil za covid nákazu. Přišlo se také na to že virus herpes simplex byl PCR testem zmapován jako Covid pozitivní.
Statistiky úmrtí na Covid a zprávy v hlavních mediálních proudech a také lži o obsažení hospitalizovaných s Covidem byla manipulace k utvoření pandemie.
Jenom ta skutečnost že lide umírali na své dlouhodobé nemoci, na rakovinu protože jim nikdo nevěnoval pozornost kvůli
Covidu a zároveň byli pozitivní na Covid neznamená že umřeli kvůli nákaze virem. Ale statistiky to tak označily.
Léky které spolehlivě dokáží pomoc byly hodně potlačeny, nedostupné a nedoporučované . To naznačuje také dost o tom jak chtěli prosadit “ vakcínu “  jako jedinou záchranu která ale jednoznačně neochrání před infekcí a ani  před těžkým průběhem.
Kdežto včasná léčba pomáhá. 
Covid existuje.

Nikomu prosím pěkne nic nevnucuju. Dávám stále jen podněty k zamyšleni, wink

Není tady

#27 16. 2. 2022 5:40

rina
♥♥♥♥♥♥♥

vera napsal(a):

A jsem nesmírně zvědavá na ty důkazy.

Dukazy dávno jsou, jen jejich autoři a šiřitelé jsou označováni jako dezinformátoři a blázni.
Kdo očekává jednoznačný důkaz, očekává přiznání autora víru a vynálezce TZV. ochranných pomůcek, prostředků, opatření a i vakcíny. Je to člověk, hrající si na boha. Akorát neodstraňuje hříšníky, ale oslabené, nemocné a staré. Jasně. Ti se o jeho blaho starat nebudou.
S tím si lidstvo neporadí.
grater

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#28 16. 2. 2022 6:12

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Serigala napsal(a):

Test PCR zmanipuloval data. Tento test byl zneužit k manipulaci čísel pozitivních. Vynálezce testu řekl že test nemůže byt použit pro detekci pouze tohoto viru. Proto i mnozí pozitivně  testovaní neměli covidové příznaky žádné . Nebo měli příznaky nachlazení a test to označil za covid nákazu. Přišlo se také na to že virus herpes simplex byl PCR testem zmapován jako Covid pozitivní.
Statistiky úmrtí na Covid a zprávy v hlavních mediálních proudech a také lži o obsažení hospitalizovaných s Covidem byla manipulace k utvoření pandemie.
Jenom ta skutečnost že lide umírali na své dlouhodobé nemoci, na rakovinu protože jim nikdo nevěnoval pozornost kvůli
Covidu a zároveň byli pozitivní na Covid neznamená že umřeli kvůli nákaze virem. Ale statistiky to tak označily.
Léky které spolehlivě dokáží pomoc byly hodně potlačeny, nedostupné a nedoporučované . To naznačuje také dost o tom jak chtěli prosadit “ vakcínu “  jako jedinou záchranu která ale jednoznačně neochrání před infekcí a ani  před těžkým průběhem.
Kdežto včasná léčba pomáhá. 
Covid existuje.

Nikomu prosím pěkne nic nevnucuju. Dávám stále jen podněty k zamyšleni, wink

Jo, takhle! Tak tomu docela věřím, že testy ukázaly i nachlazení, chřipku apod. jako že je člověk covid+. Tomu dost dobře věřím.
A statistiky v hlavních médiích - no to no coment! Stačilo mi sledovat statistiky na stránkách ministerstva zdravotnictví a to, co se říkalo v hlavních zprávách. Jak se strašilo v hlavních zprávách, že hlavně neočkovaní jsou v nemocnicích a ono to tak nebylo... apod.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#29 16. 2. 2022 11:07

Serigala
♥♥♥♥---

LENNNA napsal(a):

Jo, takhle! Tak tomu docela věřím, že testy ukázaly i nachlazení, chřipku apod. jako že je člověk covid+. Tomu dost dobře věřím.
A statistiky v hlavních médiích - no to no coment! Stačilo mi sledovat statistiky na stránkách ministerstva zdravotnictví a to, co se říkalo v hlavních zprávách. Jak se strašilo v hlavních zprávách, že hlavně neočkovaní jsou v nemocnicích a ono to tak nebylo... apod.

Ano ,nebylo to to tak, stejně tak jako především úplně prvotní vyvolávání záměrného strachu o smrtelné nákaze šířící se světem. A další jiná strašidla.

A s tou uměle vytvořenou pandemii velmi úzce souvisí hlavně to co už jsem zmínila ohledně záměrně nedostupných a nedoporučených existujících léků. Ujišťování mnoha lékařů že na to nic není a mazejte domů ,nasaďte si Paralen. ( Nemohu tvrdit že mezi nimi nebyli výjimky.) A pak : “Musíme počkat na zachraňující “ vakcínu “ ta jediná to napraví a mezitím vás budeme izolovat.  Psychicky tím deptat společnost a především opuštěné a nemocné seniory a i umírající a jejich rodiny , ke kterým nebyli blízcí puštěni.

Abych nemusela použít má vlastní slova cituji z www.pandemie.cz

“Z epidemie tedy vzniká pandemie v té době, kdy se epidemie rozšíří do okolních států či kontinentů. Epidemie je zvýšený výskyt infekčního onemocnění, která ovšem ještě může reagovat na léčbu, u pandemie toto bohužel není. Preventivní opatření mohou vést ke snížení rizika vzniku epidemie i pandemie, ovšem patogeny často mutují a objevují se nové kmeny dosud neznámých infekčních chorob, které jsou rezistentní na ATB i na ostatní léky, které známe. Včasné zareágování státu a lékařů může pandemii zabránit. Izolace, léky a výjimečný stav jsou zde klíčové. “

Není tady

#30 16. 2. 2022 21:36

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, nevím jak u jiných, ale já byla před Vánocemi silně nachlazená, proběhla i horečka, ale ani antigen, ani PCR kovid neukázal. Takže u mě žádná falešná pozitivita.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#31 17. 2. 2022 9:56

Serigala
♥♥♥♥---

Judyna napsal(a):

Holky, nevím jak u jiných, ale já byla před Vánocemi silně nachlazená, proběhla i horečka, ale ani antigen, ani PCR kovid neukázal. Takže u mě žádná falešná pozitivita.

Záleží na různých faktorech. Jako třeba na tom v jaké fázi onemocnění byl PCR test proveden.

Není tady

#32 17. 2. 2022 11:22

vera
♥♥♥♥♥♥-

Judyna napsal(a):

já už byla 4x na pcr testu................začátek byl vždy stejný, rýma, bolest hlavy, únava..................šla jsem vždy ve stejný den...........vždy do laboratoře Elisabet Farmacon..........................3x negativní...............tentokrát pozitivní
a musím říct, že po 8 dnech mám příznaky jiné než u běžného nachlazení, přetrvávají
3x to bylo nachlazení a teď............omikron

Není tady

#33 17. 2. 2022 12:15

Serigala
♥♥♥♥---

Vzdy ve stejny den.....  va

No dovolim si dodat ,ze tyto vypovedi presto nevyvrati vypovedi jinych pripadu o nichz byla rec.

Není tady

#34 18. 2. 2022 12:20

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Serigala napsal(a):

Judyna napsal(a):

Záleží na různých faktorech. Jako třeba na tom v jaké fázi onemocnění byl PCR test proveden.

Ano, a právě proto se spíš než o falešné pozitivitě, teď mluví o falešné negativitě PCR testů.
Já se ale testovala v té nejakutnější fázi a vyšlo mi to negativní. Takže jsem kovid neměla, měla jsem jinou virózu

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#35 11. 3. 2022 10:56

Serigala
♥♥♥♥---

https://nastub.cz/w/iURJtHofUugAnjx3mcv3wc

Je to jen pár minut. Prosím podívejte se na to.

To o čem jsem tady na webu v jiném psychologickém chlívku mluvila je především o této hrozbě.
A bohužel odebírání základních lidských práv a svobod , svobodu slova jako bezprecedentní útok na demokracií ,je celosvětový plán který se netýká jen naší vlastní země.

Covid 19 byl plánem jak odebrat lidem základní práva. Naše budoucnost bude pekelná dokud neotevřeme oči.

To co se stalo v Kanadě je jasnou ukázkou toho co se nám také může stát do budoucna ,když nebudeme dělat to co chtějí ti co mají své záměry.
Zmrazení peněz na účtu pro neposlušnost je pouze začátek.
Do budoucna hrozí že si nezaplatíme lístek do divadla, restaurace atd. a nekoupíme si co chceme ,protože transakce bude pozastavena ,ať už z jakéhokoliv důvodu . Protože práva a svobody budou odebrány mocí těch kdo po tom touží.
To není představa o je realizovatelná skutečnost.

Bděte.

Není tady

#36 13. 3. 2022 12:23

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Já si to poslechla. Pro mě jsou oba pánové další přiživovači na koronaviru. Jeden rozesílal výhružné dopisy do škol, další je bývalý fotbalový funkcionář a ředitel nějaké společnosti přes hazardní hry.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#37 14. 3. 2022 7:55

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Serigala napsal(a):

https://nastub.cz/w/iURJtHofUugAnjx3mcv3wc

Je to jen pár minut. Prosím podívejte se na to.

To o čem jsem tady na webu v jiném psychologickém chlívku mluvila je především o této hrozbě.
A bohužel odebírání základních lidských práv a svobod , svobodu slova jako bezprecedentní útok na demokracií ,je celosvětový plán který se netýká jen naší vlastní země.

Covid 19 byl plánem jak odebrat lidem základní práva. Naše budoucnost bude pekelná dokud neotevřeme oči.

To co se stalo v Kanadě je jasnou ukázkou toho co se nám také může stát do budoucna ,když nebudeme dělat to co chtějí ti co mají své záměry.
Zmrazení peněz na účtu pro neposlušnost je pouze začátek.
Do budoucna hrozí že si nezaplatíme lístek do divadla, restaurace atd. a nekoupíme si co chceme ,protože transakce bude pozastavena ,ať už z jakéhokoliv důvodu . Protože práva a svobody budou odebrány mocí těch kdo po tom touží.
To není představa o je realizovatelná skutečnost.

Bděte.

Video mi teda nic moc neřeklo. Pravda, nejsem teď asi moc v kondici big_smile  A možná jsem také trochu zaujatá, protože ve videu je Charta 22 a tu sdílí má známá na fejsu.... jenže ona sdílí takové fantasymagorie (naposledy, že nás vládá už chce povolat do branné zálohy).... takže i Chartu 22 mám spojenou s ní big_smile
Víš, že se mi během covidu také x věcí nelíbilo a stále nelíbí, pokud by se to znovu dělo. Ale zmrazení peněz a vzít nám úplně práva? Není to už moc přitažené za vlasy? Nevím, těžko to budu hodnotit, protože o tom nic nevím...

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#38 14. 3. 2022 9:33

vera
♥♥♥♥♥♥-

Judyna napsal(a):

Já si to poslechla. Pro mě jsou oba pánové další přiživovači na koronaviru. Jeden rozesílal výhružné dopisy do škol, další je bývalý fotbalový funkcionář a ředitel nějaké společnosti přes hazardní hry.

ano, souhlasím

kdo tomu věří ?

Není tady

#39 14. 3. 2022 11:07

Serigala
♥♥♥♥---

LENNNA napsal(a):

Víš, že se mi během covidu také x věcí nelíbilo a stále nelíbí, pokud by se to znovu dělo. Ale zmrazení peněz a vzít nám úplně práva? Není to už moc přitažené za vlasy? Nevím, těžko to budu hodnotit, protože o tom nic nevím...

Leno
Jak trefně píšeš, těžko to lze hodnotit když o tom nic nevíš.  A kdo neví se buď chce a nebo odmítne dovádět.  To je celé.

Zmrazení peněz není přitažené za vlasy ,ačkoli se to tak může jevit. Jinými slovy že se to zdá být příliš,neznamená že to není reálnou hrozbou. V Kanadě se to stalo. A jak je to vůbec možné?
Stejně tak jako to že naše práva nám už během Covidu byly odebrány.  A lidi si to ani neuvědomovali. Proč?  Protoźe psychologický trik nemůže prohlédnout každý.

Ráda bych zopakovala jednu důležitou věc!

Nikomu nic nevnucuji.  smile

Leno jsem ráda ,že se usmíváš.  Co se Tvé zaujatosti týká tak je fajn že to umíš pojmenovat a být si toho vědoma wink

Není tady

#40 14. 3. 2022 11:33

Serigala
♥♥♥♥---

https://www.infovojna.bz/article/video- … ikl-online

Mozek očkovaných přirozeně odmítne tyhle informace.
Není to ani pro slabší povahy.

Není tady

#41 14. 3. 2022 19:00

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Stejně tak jako to že naše práva nám už během Covidu byly odebrány.  A lidi si to ani neuvědomovali. Proč?  Protoźe psychologický trik nemůže prohlédnout každý.

Ale uvědomovali. Já myslím, že většině lidí byla opatření srozumitelná. Při každé nakažlivé nemoci se musí příjmout nějaké opatření. A když nemoc odchází, opatření odchází s ní.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#42 14. 3. 2022 19:01

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Serigala napsal(a):

https://www.infovojna.bz/article/video-prisne-tajny-dokument-pfizeru-unikl-online

big_smile nejen očkovaných. Lidé, kteří prodělali kovid, mají prý často nervové problémy.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#43 15. 3. 2022 11:24

Serigala
♥♥♥♥---

Judyna napsal(a):

Serigala napsal(a):

https://www.infovojna.bz/article/video-prisne-tajny-dokument-pfizeru-unikl-online

big_smile nejen očkovaných. Lidé, kteří prodělali kovid, mají prý často nervové problémy.

Hele kotě ,přiznej se. Že nevíš co ve videu je ( nepustila sis ani kousek ) a nebo jsi nepochopila ,že právě s tímto co video sděluje ( a teď nechme stranou pravdy a nepravdy ) že s tím nemají mozky NEOčkovaní nic společného. ?

Viš co znamená připustit si (pro očkované ) že tzv: “ vakcína “ v uvozovkách , “je” zdraví škodlivá?

Není tady

#44 15. 3. 2022 14:34

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

Jsme tu na vlákně Manipulace s lidmi. Založilas ho ty,Serigalo. Zřejmě pro sebe. Protože největší manipulaci tady předvádíš ty sama, hele kotě. wink

Není tady

#45 15. 3. 2022 15:04

Serigala
♥♥♥♥---

Niky123 napsal(a):

Jsme tu na vlákně Manipulace s lidmi. Založilas ho ty,Serigalo. Zřejmě pro sebe. Protože největší manipulaci tady předvádíš ty sama, hele kotě. wink

To je nesmysl volající do nebe. Má mě myslíš Tvá chorá myšlenka zajímat kotě. ?!
Ne. smile

Na okraj: Ve svém zájmu si můžeš i nemusíš nastudovat co je a co není manipulace a kdo je a kdo není manipulátor.
Ono je něco jiného plést si pojmy s dojmy a něco jiného jsou definice. Abys nebyla někdy někde za hlupáka.
stolt

Není tady

#46 15. 3. 2022 15:44

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

Mezi znaky manipulátora mj. patří, že:
- obvykle odpovídá neurčitě
- mění své názory podle situace
- zpochybňuje kvality, schopnosti a osobnost druhých, nenápadně kritizuje druhé
- druhé často vůbec neposlouchá
- neomaleně mění téma uprostřed hovoru
- zaměřuje se na neznalosti a drobné chyby druhých a snaží se vyvolat dojem, že má navrch
- lže a překrucuje výroky druhých
- říká, že kritiku vítá, ale pokud míří na jeho manipulátorství, reaguje dotčeně, podrážděně, ukřivděně
- drze vám neustále mluví do života, podává rady, vysvětluje vaše chování

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Není tady

#47 15. 3. 2022 16:06

Serigala
♥♥♥♥---

A taky tohle :   Manipulace nebo emocionální manipulace je použití nevyzpytatelných prostředků k využívání, ovládání nebo jinému ovlivňování druhých ve svůj prospěch. V krajním případě jde o lest podvodníků, podvodníků a podvodníků, :-)  kteří nerespektují morální zásady, klamou a využívají křehkosti a důvěřivosti druhých.Manipulace je přinejmenším vynucený vliv používaný k získání kontroly, výhod a/nebo privilegií na úkor ostatních.

Manipulace se liší od obecného ovlivňování a přesvědčování. Vliv je obecně vnímán jako neškodný, protože respektuje právo ovlivněného jej přijmout nebo odmítnout a není nepřiměřeně donucovací.
smile

Upravil(a) Serigala (15. 3. 2022 16:09)

Není tady

#48 15. 3. 2022 18:01

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Serigala napsal(a):

Judyna napsal(a):

Serigala napsal(a):

Hele kotě ,přiznej se. Že nevíš co ve videu je ( nepustila sis ani kousek ) a nebo jsi nepochopila ,že právě s tímto co video sděluje ( a teď nechme stranou pravdy a nepravdy ) že s tím nemají mozky NEOčkovaní nic společného. ?

Viš co znamená připustit si (pro očkované ) že tzv: “ vakcína “ v uvozovkách , “je” zdraví škodlivá?

Serigalo, přijde ti normální to oslovení? usch

- Gary Smith

Není tady

#49 15. 3. 2022 18:58

Serigala
♥♥♥♥---

Leno
A příjde ti teď normální že se nad tím vtipným a trochu přátelským oslovením nějak nafukuješ k prasknutí ? Nebo comje to za blba ten smajlík?
Dnes mám takovou náladu viš?
Co chceš posuzovat podle té své?

Není tady

#50 15. 3. 2022 19:15

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

jo, tenhle jsem vynechala, pardon..
- Když se rozzlobeně ohradíte, okamžitě obrátí a začne tvrdit, že si jenom dělá srandu. A vy vypadáte jako vztahovačná nervóza.

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí