Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 29. 1. 2022 12:02

Serigala
♥♥♥♥---

Manipulace s lidmi

https://nastub.cz/w/43sjWyX2xDK9a6YA4QWLUd

Novinářka která potvrzuje manipulativní praktiky mainstreamových médií.

Moc bych si přála aby si všichni už uvědomili že jsme byli klamání.
Kdokoliv z Vás kdo si to pustíte, kdo budete čist má slova, zamyslete se prosím , protože když to neuděláte ztratíte nakonec  i Vy svou svobodu, podříznete sami sobě větev a naším dětem , sobě i druhým připravíte strastiplnou budoucnost.
Celosvětově jde ve skutečnosti ( za oponou lží ) o snahu úplné kontroly nad svými občany a jejich ovládání.

O technikách ovládání toho vím natolik dost že si tohle dovolím tvrdit.
Nakonec už je to naštěstí i mnohým zřetelný.

Mám velký zájem na tom aby naše budoucnost nebyla zbavena našich práv a svobody. Proto i sem stále vstupuji a vyzývám k hlubokému zamyšlení.

Není tady

#2 29. 1. 2022 13:59

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Manipulace s lidmi

Serigala napsal(a):

Mám velký zájem na tom aby naše budoucnost nebyla zbavena našich práv a svobody. Proto i sem stále vstupuji a vyzývám k hlubokému zamyšlení.

Není to poněkud troufalé?

Upravil(a) rina (29. 1. 2022 14:00)

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#3 29. 1. 2022 14:37

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Serigala napsal(a):

https://nastub.cz/w/43sjWyX2xDK9a6YA4QWLUd

Novinářka která potvrzuje manipulativní praktiky mainstreamových médií.

Moc bych si přála aby si všichni už uvědomili že jsme byli klamání.
Kdokoliv z Vás kdo si to pustíte, kdo budete čist má slova, zamyslete se prosím , protože když to neuděláte ztratíte nakonec  i Vy svou svobodu, podříznete sami sobě větev a naším dětem , sobě i druhým připravíte strastiplnou budoucnost.
Celosvětově jde ve skutečnosti ( za oponou lží ) o snahu úplné kontroly nad svými občany a jejich ovládání.

Dospělost je mimo jiné také o tom, že je člověk odpovědný sám za sebe, za své chování, rozhoduje o sobě. Dnešní svět je složitý, a je nutné, aby si každý našel v něm ten svůj kousek štěstí a radosti. Odkazuješ na manipulaci, nicméně já sama osobně  ve tvém příspěvku manipulaci jako takovou vidím (viz zvýrazněné).

Není tady

#4 29. 1. 2022 15:09

vera
♥♥♥♥♥♥-

Přesně jsi to vystihla, AndreaP.
To není jen manipulace, to je už fanatismus.

Je to ztráta času...........diskutovat takto, proto sem už nechodím..............nestojí mi to zato, jsou zajímavější věci

Není tady

#5 29. 1. 2022 15:46

Serigala
♥♥♥♥---

vera napsal(a):

Je to ztráta času...........diskutovat takto, proto sem už nechodím..............nestojí mi to zato, jsou zajímavější věci

Jdes si jista ze vid co je fanatismus?
Nemyslim ze v tom mas jasno.  Pletes si dojmy s pojmy.

Nevim Vero ale diskutovat se mnou nebo o tematu o ktery nemas zajem preci nemusis. Nekdo te nuti?

Není tady

#6 29. 1. 2022 16:06

Serigala
♥♥♥♥---

Andreo ahoj,citis se lepe?

Je nekolik druhu manipulace a to je podle meho nazoru potreba rozlisovat.

Manipulace,nebo pusobeni na mysl cloveka ( nejaka jeji podoba a zamereni ) je nekdy a nekde dokonce zadana, Nebo dokonce i nutna.

Pokud Te bude chtit napriklad nekdo znasilnit,mas moznost ho zmanipulovat ve svuj prospech. Nebo toho nevyuzit,nebyt schopna a jako takove to pro Tebe ponese i nasledky.
Pokud  napriklad clovek vyuzije sluzby psychologu aby my pomohl,  tak i ten pouziva techniky,pusobeni na vedomi cloveka.

Na nejakou manipulaci existuji  i protichudne manipulace, protichudne sily a to treba i ve prospech i cele spolecnosti.

Zbytek Tveho sdeleni v souvislosti zadaneho tematu mi jasny neni,promin.

Není tady

#7 29. 1. 2022 18:07

vera
♥♥♥♥♥♥-

Serigala napsal(a):

Andreo ahoj,citis se lepe?

Je nekolik druhu manipulace a to je podle meho nazoru potreba rozlisovat.

Manipulace,nebo pusobeni na mysl cloveka ( nejaka jeji podoba a zamereni ) je nekdy a nekde dokonce zadana, Nebo dokonce i nutna.

Pokud Te bude chtit napriklad nekdo znasilnit,mas moznost ho zmanipulovat ve svuj prospech. Nebo toho nevyuzit,nebyt schopna a jako takove to pro Tebe ponese i nasledky.
Pokud  napriklad clovek vyuzije sluzby psychologu aby my pomohl,  tak i ten pouziva techniky,pusobeni na vedomi cloveka.

Na nejakou manipulaci existuji  i protichudne manipulace, protichudne sily a to treba i ve prospech i cele spolecnosti.

Zbytek Tveho sdeleni v souvislosti zadaneho tematu mi jasny neni,promin.

otřesné

Není tady

#8 29. 1. 2022 19:59

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Serigalo, díky za optání, ano už se cítím lépe, jen přetrvává únava.

Ke zbytku se ani moc vyjadřovat nechci, nesouhlasím s Tebou a k celému textu snad jediné - byla jsi někdy u psychologa, když už ho ve svém textu zmiňuješ? Protože správný psycholog nemanipuluje.

Není tady

#9 29. 1. 2022 20:15

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

vera napsal(a):

A toto je přesný příklad toho, jak někdo neumí být tolerantní k jiným názorům, neumí diskutovat s lidmi s jinými názory a ještě si to bere osobně.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#10 29. 1. 2022 20:19

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Serigala napsal(a):

vera napsal(a):

Nevim Vero ale diskutovat se mnou nebo o tematu o ktery nemas zajem preci nemusis. Nekdo te nuti?

Nenutí! Člověk automaticky jde tam, kde ho to zajímá, každý si může vybrat diskusi třeba o kytičkách a ptáčkách, úplně o čemkoliv..... a přesto jde zase za tebou a pak si stěžuje.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#11 29. 1. 2022 21:48

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Serigalo, když ses tu na vlákně o očkování objevila, byla jsem ráda, líbilo se mi tvoje psaní a i docela zajímalo. Do té doby, než jsi naznačila, že máš problém i s 5G a ještě s něčím, už nevím s čím a než jsi začala zakládat nová vlákna o těch všech desinformacích a manipulacích. Teď už Tě vnímám jinak (bez urážky). Ono asi i hodně záleží na tom,v jakém prostředí se člověk pohybuje a na jeho celkovém nastavení. Pokud bych se pohybovala mezi věčně nespokojenými lidmi, kteří by všude viděli jen samé nebezpečí, lži a manipulaci, možná bych si také řekla, že na tom, co říkají, něco bude....
Jinak manipulace samozřejmě existuje, co je svět světem a teď se jí díky sociálním sítím převelice daří. Uznávám, že je velice těžké posoudiit, která zpráva je pravdivá a která ne. Vlastně to ani nejde. Takže opravdu záleží na nás, jestli se budem cítit neustále obelháváni a ohroženi nebo ne.

Upravil(a) Judyna (29. 1. 2022 21:49)

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#12 30. 1. 2022 12:19

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

Serigalo, když ses tu na vlákně o očkování objevila, byla jsem ráda, líbilo se mi tvoje psaní a i docela zajímalo. Do té doby, než jsi naznačila, že máš problém i s 5G a ještě s něčím, už nevím s čím a než jsi začala zakládat nová vlákna o těch všech desinformacích a manipulacích. Teď už Tě vnímám jinak (bez urážky). Ono asi i hodně záleží na tom,v jakém prostředí se člověk pohybuje a na jeho celkovém nastavení. Pokud bych se pohybovala mezi věčně nespokojenými lidmi, kteří by všude viděli jen samé nebezpečí, lži a manipulaci, možná bych si také řekla, že na tom, co říkají, něco bude....
Jinak manipulace samozřejmě existuje, co je svět světem a teď se jí díky sociálním sítím převelice daří. Uznávám, že je velice těžké posoudiit, která zpráva je pravdivá a která ne. Vlastně to ani nejde. Takže opravdu záleží na nás, jestli se budem cítit neustále obelháváni a ohroženi nebo ne.

Ano

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#13 30. 1. 2022 12:22

rina
♥♥♥♥♥♥♥

LENNNA napsal(a):

Serigala napsal(a):

vera napsal(a):

Nenutí! Člověk automaticky jde tam, kde ho to zajímá, každý si může vybrat diskusi třeba o kytičkách a ptáčkách, úplně o čemkoliv... a přesto jde zase za tebou ...a pak si stěžuje...

Upravil(a) rina (30. 1. 2022 12:28)

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#14 30. 1. 2022 22:35

Serigala
♥♥♥♥---

Andreo
Děkuju za odpověď. Ráda slyším že se cítíš lépe.
Co se psychologů týká, znám je ,ale jinak než klient.
Je v pořádku když nesouhlasíš ,v pořádku je dle mého názoru že respektuješ na tomto poli i to s čím nesouzníš.

Mnoho z nás někdy v životě použil manipulací, někdy, někde, s někým, s něčím a to si dokonce toho nemusí byt ani vědom.
Celé hodiny bych Ti o tom mohla vyprávět konkrétní příběhy.
I rodiče používají manipulaci k výchově svých potomků podle jejich názoru ve prospěch dětí. A i když si toho mnozí třeba nebudou vědomi na faktu to nic nezmění.

Opatruj se a přeju ať Tě únava příliš dlouho nesvazuje.

Není tady

#15 30. 1. 2022 22:36

Serigala
♥♥♥♥---

Judy díky za vyjádřeni svých pocitů.

Není tady

#16 1. 2. 2022 13:13

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Serigala napsal(a):

Andreo
...

I rodiče používají manipulaci k výchově svých potomků podle jejich názoru ve prospěch dětí.
A i když si toho mnozí třeba nebudou vědomi na faktu to nic nezmění.

OMYL!!!Výchova, učení se čehokoliv, předpisy, pravidla ani zákony nejsou manipulace.
Jsou to dohodnuté postupy, nedodržením nebo porušováním kterých vznikne chaos, anarchie a následně zánik.

Tvá slova o výchově dětí svědčí pouze o tom, že o ní nemáš ani šajnu 🤡

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#17 1. 2. 2022 15:28

vera
♥♥♥♥♥♥-

rina napsal(a):

Serigala napsal(a):

Andreo
...

I rodiče používají manipulaci k výchově svých potomků podle jejich názoru ve prospěch dětí.

OMYL!!!Výchova, učení se čehokoliv, předpisy, pravidla ani zákony nejsou manipulace.
Jsou to dohodnuté postupy, nedodržením nebo porušováním kterých vznikne chaos, anarchie a následně zánik.

souhlasím

..............ani šajnu

opět musím říct..........................FANATISMUS

Není tady

#18 2. 2. 2022 15:19

Serigala
♥♥♥♥---

rina napsal(a):

Serigala napsal(a):

Andreo
...

Ale ale ale.
To ty mě utvrzujeś v tom ,že o tom ty nemáš ani šajnu.

Není tady

#19 2. 2. 2022 19:10

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Mám v práci dvě kolegyně - manipulátorky. Obzvlášť ta jedna je skutečně vydatná... usch

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#20 2. 2. 2022 19:53

rina
♥♥♥♥♥♥♥

Serigala napsal(a):

Ale ale ale.
To ty mě utvrzujeś v tom ,že o tom ty nemáš ani šajnu.

No jasně. Bacha, abys nepraskla 🤡

Klid v duši přeji všem.

Není tady

#21 14. 2. 2022 14:29

Serigala
♥♥♥♥---

https://nastub.cz/w/29jqPEa7sKbXk4gCmsfrwN

Doporučují si to poslechnout.

Pandemie nikdy neexistovala. Důkazy o tom co se celosvětově naplánovalo a zmanipulovalo ,budou předloženy.
Jak už jsem psala, byli jsme oklamáni.

Není tady

#22 14. 2. 2022 20:51

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to já si počkám na ty důkazy gloria

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#23 15. 2. 2022 12:19

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Já to samé. hmm

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#24 15. 2. 2022 14:56

vera
♥♥♥♥♥♥-

A jsem nesmírně zvědavá na ty důkazy.

Není tady

#25 15. 2. 2022 16:44

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

I já. Neměla jsem tedy čas si to zatím poslechnout, ale jen podle textu níže.... to si nemyslím, že pandemie neexistovala.

- Gary Smith

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí