|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Dobrý den,potřebovala bych radu jak naložit s následujícím problémem. V zaměstnání, kde pracuji jsem se skamaradila o 20 let mladší kolegyní.Vsechno bylo v pořádku, rozumely jsme si.Ona je vdaná,má dvě malé dcery.
Asi po trictvrte roce hledal zaměstnavatel někoho na výpomoc na zkrácený úvazek a můj přítel o toto projevil zájem.Tak jsem mu to tam zajistila.
Ale teď k věci...dozvěděla jsem se,že se sblízili víc než je zdrávo a dělají ze mě oba blbce.Nevim co vše spolu měli,ale rozhodně to bylo neustálé psaní, jak to prasklo,přiznala mi líbání. On zaprel v podstatě vše.
A teď jak s tím naložit? Jedná se práci v sociální oblasti a vždy je služba po dvou.On odtamtud odejít nechce- přece se nic nestalo dle jeho slov a já si nedovedu představit jak budu trnout,pokud opět budou mít spolu službu.Nevim jak se s tím poprat a omlouvám se,pokud píši nejasně.
Není tady

Nepíšeš nejasně.
Není tady

A výsledek je jasný, ty to nevíš?
Není tady

Marthyna napsal(a):
Nevím
Śkoda
Není tady

Tvoje
Není tady
Marthyna napsal(a):
Dobrý den,potřebovala bych radu jak naložit s následujícím problémem. V zaměstnání, kde pracuji jsem se skamaradila o 20 let mladší kolegyní.Vsechno bylo v pořádku, rozumely jsme si.Ona je vdaná,má dvě malé dcery.
Asi po trictvrte roce hledal zaměstnavatel někoho na výpomoc na zkrácený úvazek a můj přítel o toto projevil zájem.Tak jsem mu to tam zajistila.
Ale teď k věci...dozvěděla jsem se,že se sblízili víc než je zdrávo a dělají ze mě oba blbce.Nevim co vše spolu měli,ale rozhodně to bylo neustálé psaní, jak to prasklo,přiznala mi líbání. On zaprel v podstatě vše.
A teď jak s tím naložit? Jedná se práci v sociální oblasti a vždy je služba po dvou.On odtamtud odejít nechce- přece se nic nestalo dle jeho slov a já si nedovedu představit jak budu trnout,pokud opět budou mít spolu službu.Nevim jak se s tím poprat a omlouvám se,pokud píši nejasně.
Blbá situace.
Není tady
Marthyno, především se nenech z babinetu otrávit pro některé komentáře.
Přemýšlím nad tvou situací..... Já bych asi začala manželem. Řekla bych mu, že kolegyně přiznala líbání a to už je pro ženatého hodně přes čáru. A že by se k situaci měl postavit čelem - tak, že z té vedlejšky odejde. Snad nepotřebujete peníze za cenu rozpadu manželství. A že důvěra je v manželství snad nejpodstatnější věc, a že je hdně křehká.
To, že on zatlouká, (bude to vypadat divně že to píšu) je dobré znamení. Stále mu jde o manželství a o tebe, není mu to úplně jedno.
Pak bych působila na tu kolegyni - "kamarádku". Ať neboří manželství tobě ani sobě. Nejdřív po dobrém.
Pokud by tě nějak ošklivě odbyla, řekla bych jí, že zajdu za jejím manželem a o nastalé situaci mu řeknu.
Není tady
Myslím si, že to Niky napsala dobře. 
Není tady
Jak to cele nakonec dopadlo? Dobry?
Není tady
Ta škola života je někdy tvrdá.....
Není tady