Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 11. 2021 16:16

AliTero
♥♥-----

Vánoce 2021

Tak co, připravujete už bydlení? Dekorace, vánoční textil, světýlka,...

Upravil(a) AliTero (2. 12. 2021 14:04)

Není tady

#2 21. 11. 2021 18:49

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Re: Vánoce 2021

Jako každoročně se snažím si namluvit, že Ježíšek se narodil ve chlévě, takže na bordel je zvyklý gloria No zatím jsem se teda vždy vyhecovala k akci, tak uvidím letos big_smile

Není tady

#3 22. 11. 2021 7:26

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Andrejko, prď na to! Ani by mě nehlo dělat nějaký speciální úklid big_smile Teď je tolik práce i bez úklidu! Co se chystáš péct?

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#4 22. 11. 2021 12:09

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

LENNNA napsal(a):

Co se chystáš péct?

Prý musí být určitě perníčky - dcera, rumové kuličky - syn. Já osobně musím mít vanilkové rohlíčky. A manželovi je to jedno, ten sezobe všechny druhy big_smile Nějak se mi letos ani do toho pečení ale nechce. Zaúkoluju dceru, sice po té operaci páteře je v rekonvalescenci, ale o zákazu pečení cukroví primář nic neříkal big_smile Prostě místo na lyže pojede letos do kuchyně....ale psssst big_smile

Není tady

#5 22. 11. 2021 12:18

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

AndreaP. napsal(a):

LENNNA napsal(a):

Co se chystáš péct?

Prý musí být určitě perníčky - dcera, rumové kuličky - syn. Já osobně musím mít vanilkové rohlíčky. A manželovi je to jedno, ten sezobe všechny druhy big_smile Nějak se mi letos ani do toho pečení ale nechce. Zaúkoluju dceru, sice po té operaci páteře je v rekonvalescenci, ale o zákazu pečení cukroví primář nic neříkal big_smile Prostě místo na lyže pojede letos do kuchyně....ale psssst big_smile

Já si vždy píšu seznam a mám snad kolem 30 druhů, což nechci už tak bláznit, takže to musím proškrtat! Je zajímavé, že perníčky čtu (slyším) téměř od každého, že jsou mega oblíbené, tak u nás se nikdy nejedly, tak je nedělám. Ale rumové kuličky - to jóóó!
Já miluju nejvíc Brabanstké a Mocca oválky, ty jsou top. Ale jinak ještě plno dalších big_smile - pudinkové, ořechy, rumové kuličky, košíčky, včelí úly (nebo vosí hnízda? :-) )
Jinak pozor na ty dcery záda! Ono u toho pečení zrovna záda docela trpí! Ale je super, že už máš pomocnici! hjarta

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#6 22. 11. 2021 16:00

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

LENNNA napsal(a):

Já si vždy píšu seznam a mám snad kolem 30 druhů, což nechci už tak bláznit, takže to musím proškrtat! Je zajímavé, že perníčky čtu (slyším) téměř od každého, že jsou mega oblíbené, tak u nás se nikdy nejedly, tak je nedělám. Ale rumové kuličky - to jóóó!
Já miluju nejvíc Brabanstké a Mocca oválky, ty jsou top. Ale jinak ještě plno dalších big_smile - pudinkové, ořechy, rumové kuličky, košíčky, včelí úly (nebo vosí hnízda? :-) )
Jinak pozor na ty dcery záda! Ono u toho pečení zrovna záda docela trpí! Ale je super, že už máš pomocnici! hjarta

U nás zásadně vosí hnízda big_smile A teda miluju je ze všech nejvíc.. máti dělá ze sunaru a kakaa.. mňamka stolt takové ty ořechy/cukr mi moc nejedou.. rodna

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Není tady

#7 22. 11. 2021 17:50

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Palomito, ty brďo to zní zajímavě! Když si vzpomeneš a budeš se chtít podělit o recept, tak poprosím tummenupp
Zrovna tak Andrejku o rumové kuličky, pokud by se chtěla podělit

- Gary Smith

Není tady

#8 22. 11. 2021 18:08

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

AndreaP. napsal(a):

Jako každoročně se snažím si namluvit, že Ježíšek se narodil ve chlévě, takže na bordel je zvyklý gloria No zatím jsem se teda vždy vyhecovala k akci, tak uvidím letos big_smile

big_smile

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#9 22. 11. 2021 23:00

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

LENNNA napsal(a):

Palomito, ty brďo to zní zajímavě! Když si vzpomeneš a budeš se chtít podělit o recept, tak poprosím tummenupp
Zrovna tak Andrejku o rumové kuličky, pokud by se chtěla podělit

Pohledám a dodám wink máš to v SZ storstark

Upravil(a) Palomita (23. 11. 2021 7:57)

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí