|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zdravím, mám cukrovku diagnostikovanou již 4 čtvrtým rokem, musím brát léky a pravidelně kontrolovat cukr v krvi. I přes dodržování pravidelné medikace se mi nedaří dostat cukr pod kontrolu. jsem z toho už zoufalá. Prý fungují i alternativní způsoby snížení cukru v krvi za pomoci speciálních jídel nebo nápojů nemá s tím někdo zkušenost?
Není tady
Ono nestačí jen dodržovat medikaci v podobě léků, ale v prvé řadě zásadně změnit životní styl. Tady žádné zázračné čaje nepomůžou. Je to v hlavě a ochotě něco se sebou dělat 
Není tady
Někdy ani léky ani samotná změna životního stylu nepomůže. I když jsem dodržovala všechny rady od diabetologa tak stejně cukr mi lítal nad 7 mol. vyzkoušela jsem x "zázračných" přípravků a jeden z nich mi pomohl.
Není tady
domcuska napsal(a):
Někdy ani léky ani samotná změna životního stylu nepomůže. I když jsem dodržovala všechny rady od diabetologa tak stejně cukr mi lítal nad 7 mol. vyzkoušela jsem x "zázračných" přípravků a jeden z nich mi pomohl.
Bez urážky, já se fakt už musím smát.
Není tady

A reklama nikde
. Potvora jedna lakomá!
Není tady