29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jak se mám správně starat o akné?? a co používat???jsem z toho na nervy,....A ajkse mám zbavit těch čenejch teček??mám jich plnej nos
Na ty černý tečky skus čistící kosmetiku nivea young. http://www.nivea.cz/frameset.php tady na tý adrese jsou všechny 4 výrobky Fungujou přeju mnoho zdaru páčko
Není tady
Penelopka17 napsal(a):
je mi 17 a asi před rokem jsem měla s akné celkem potíže, nejvíc na mstné T-zoně- čelo,nos a brada. zašla jsem si na kožní, mám teď doma spešl vodičku a krém a je to super, občas nějakej drobnej pupínek běhěém menstruace, ale jinak...nic
Držim palce
co to máš zač???? mě docela pomohl Eclaran....taky od kožní
Není tady
jestli máš mastnu pleť, nekupuj si výrobky, co vysušují, protože paradoxně se pak mastí ještě víc. hlavně se to chce opravdu dobře odlíčit, čistit a pokud možno i hydratovat. mastná pleť se mastí, protože se cítí suchá.
Není tady