29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Byla bych vděčná za vaše tipy penzionů (z vlastní zkušenosti), v oblastech západní Čechy nebo Olomoucko, a vlastně i kdekoli jinde (bude se hodit pro příští dovolené . Předem děkuji.
Není tady
Blos, napiš to jinak. 🤭
Není tady
rina napsal(a):
Blos, napiš to jinak. 🤭
???
Není tady
Takhle to vypadá jako reklama, ač víme že to tak není 🤭.
Není tady
Zachrání to SZ.
Není tady
Jak se zdá, nikdo nereaguje 😰
Není tady
Třeba . Kdybych měla dobré tipy na penziony, poslala bych je Blossom v SZ.
Není tady
Já vím, Vrabćaátko
Není tady
Neznám konkrétní penziony u nás, ale co se týká západních Čech, tak nejvíce doporučuji městečko Loket nad Ohří. Podle mého nejhezčí, co tu máme. Penzionů tam je dost.
Jen dodám, že sem až po Filmovém festivalu, teď je tu boží dopuštění a vše narvané a plné.
Upravil(a) LENNNA (21. 8. 2021 20:32)
Není tady
Díky za tip.
Není tady
Loket nad Ohří jsem viděla jenom v dokumentu a je opravdu krásný. A mám známou, která tam vyrostla.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Loket nad Ohří jsem viděla jenom v dokumentu a je opravdu krásný. A mám známou, která tam vyrostla.
Loket je nádherný Klášterec, Kadaň, Karlovy Vary to jsou taky krásná města a místa, která určitě stojí za návštěvu a i kolem je krásná příroda, kde se dají podnikat pěkné výlety.
S ubytováním je těžké radit, osobně využívám třeba aktuálních referencí na google.
Není tady
Díky za tipy.
Není tady
Bloss............mně se osvědčilo..............Zapakatel, Vykupto, Slevomat aj.......................jsou třeba 50 % slevy, byla jsem takto několikrát a vždy velice spokojená
Není tady