19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Kamarad mi kazdy den posle tak 5 zprav- bud foto vnuka, ci zpravy ze sezbamu, ci svuj obed
Jednou za tyden dobre
Ale kazdy den
x takovych zprav. Chapu, ze mu vnuk dela radost, ma 7 let, ale takhle casto si neukazujeme fotky deti ani s kamaradkami
Jako jednou za cas ano. Rada se podivam
Ale nekolikrat tydne.. nebo denne
Jak to kamaradovi vhodne naznacit, ze je to moc caste, tedy pro me spam?? Nechci ho urazit..
Zatim jsem nereagovala, nebo jednoslovne hezky, ale uz me to otravuje 🙁
Dekuju za radu
Není tady
Mohla bys mu říct, e jsi maily zavalená, a tedy je ani nestíhá otvírat. e na to nemá čas, e si raději např. čte, jde se projít atd. Neboj se mu říct pravdu, pánem svého volného času bys přece měla být ty. Kvůli tomu by se snad nemusel urazit.
Upravil(a) vrabčák (26. 6. 2021 21:58)
Není tady
Jde o psani na wats appu
Prave, kdyz mu neodpovidam se pta jestli jsem ok..
Není tady
Zařiď si to tak, aby ti to vyhovovalo. Kdy se urazí, je to jen jeho problém a není to ádný kamarád.
Není tady
Jak píe vrabčák a nebo si nastav mobil, aby tě zprávy od něj co nejméně ruily. Na WA chatu najeď na konverzaci s ním a dej si ztlumit oznámení.. pak ti od něj nebude nic cinkat a můe posílat co chce.. jednou za čas mu dá palec nahoru nebo jiného smajlíka a je to. Zrovna toto se dá dobře řeit. Aby ti nic neposílal asi moc neovlivní (pokud se sám nerozhodne na základě tvého apelu).
Není tady
Palomita napsal(a):
Jak píe vrabčák a nebo si nastav mobil, aby tě zprávy od něj co nejméně ruily. Na WA chatu najeď na konverzaci s ním a dej si ztlumit oznámení.. pak ti od něj nebude nic cinkat a můe posílat co chce.. jednou za čas mu dá palec nahoru nebo jiného smajlíka a je to. Zrovna toto se dá dobře řeit. Aby ti nic neposílal asi moc neovlivní (pokud se sám nerozhodne na základě tvého apelu).
No takhle to mam ted a stejne me to vadi
Je to kazdy den, x let, a me to uz otravuje..
Kdybych takhle kamaradkam posilala kazdy den dceru a zpravy ze seznamu, tak pochybuji, ze by reagovaly. Kdyz ty palce nahoru tri dny nedam tak pise- ses ok
nebo zijes
Upravil(a) Hanys (27. 6. 2021 9:47)
Není tady
Tak to je fakt příli a úplně chápu, e je to otravné! Zkus mu říci něco ve smyslu "Nejsem na telefonu často a pak kdy ho vezmu, tak jsem zavalená zprávama a nemám na to čas. Co kdybys mi vnoučka ukázal a se uvidíme?"
Ale teda ufff, to bych nechtěla! A je to docela drzé, musím říct.
Není tady
Hanys napsal(a):
Palomita napsal(a):
No takhle to mam ted a stejne me to vadi Je to kazdy den, x let, a me to uz otravuje..
Kdybych takhle kamaradkam posilala kazdy den dceru a zpravy ze seznamu, tak pochybuji, ze by reagovaly. Kdyz ty palce nahoru tri dny nedam tak pise- ses ok nebo zijes
Hele, na tuto jeho zprávu bych odepsala: jj, jsem, ale promiň, nemám na telefon a zprávy čas.
Není tady
Hanys napsal(a):
No takhle to mam ted a stejne me to vadi Je to kazdy den, x let, a me to uz otravuje..
Kdybych takhle kamaradkam posilala kazdy den dceru a zpravy ze seznamu, tak pochybuji, ze by reagovaly. Kdyz ty palce nahoru tri dny nedam tak pise- ses ok nebo zijes
Tak to přeju hodně těstí. Nechat to x let a řeit teď. Obávám se, e nepochopí i kdyby chtěl.
Není tady
Dekuji zkusim to, jak pisete odpovedet.
Není tady
Musí se asertivně. Moje generace to neznala, ale v dnení době u je to dost běné. A musím uznat, e často i nutné.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Musí se asertivně. Moje generace to neznala, ale v dnení době u je to dost běné. A musím uznat, e často i nutné.
Mate pravdu
pokusim se.
Chtela jsem byt hodna, chapava, kamaradska..
Ale uz me to nebavi furt ty spamy
Ani ty palce nahoru.., Kamaradkam ani nikomu by se to taky nelibilo
Osobne at rekne, ukaze vpoho.,,
Ale zahlcovat kazdy den..
Upravil(a) Hanys (27. 6. 2021 17:46)
Není tady
Mate pravdu
pokusim se.
Chtela jsem byt hodna, chapava, kamaradska..
Ale uz me to nebavi furt ty spamy
Ani ty palce nahoru.., Kamaradkam ani nikomu by se to taky nelibilo
Osobne at rekne, ukaze vpoho.,,
Ale zahlcovat kazdy den..
Hanys, promiň, ale Tys ho roky udrovala v představě, e Tě jeho blbinky baví. On zřejmě neví, e jen natvaně kouká do mobilu a jeho zprávy nemá ráda. Jestli je to kamarád, máte být k sobě upřímní. Kamarád se neurazí. Pokud ano, byl to kamarád? A co nadělá? Nic. Nejsi odpovědná za to, jak on přijme Tvoje slova, ale jen za to, co Ty napíe. Sluně bych ho poádala, aby mi posílal obrázky jen 1x týdně (za měsíc, jak chce), e mi to časté posílání nevyhovuje, protoe nemám na prohlíení čas a někdy ani chu. A poděkovala bych za pochopení. To bych mohla napsat mému kamarádovi já, protoe ho znám. Co napíe Ty, je na Tobě.
Drím palce, nedej se
Není tady