6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Irma napsal(a):
rino
Udělala jsem v ivotě mnoho věcí, které si nikdy neodpustim, a nevěřím e ty, Palomito, ano.
Ale jsou (pro kadého, podle mě) tak soukromé a intimní, e je sem nikdy nenapíe!
O co ti vlastně lo, kdy jsi o sobě psala e o ničem takovém neví?
Není tady
Irma napsal(a):
Asi podle únavy. Někdy imaginární krajinu, takovou postupně zamlenou, větinou nic. Pár let zpět, na podzimní dovolené, to bylo usínání plné obrazů, kdy procházím nějakým nekonečným sadem, vude na zemi třeňové květy, ale na větvích nad hlavou jabloňové. Jemné barvy, ádná vůně.
Jé, to tie závidím.
Já mám jen chaotické obrázky, v neonových, ale nezajímavých barvách, jsou spíe chladné. Jako kdy se díváte na negativ toho, co jste před zavřením očí viděly.
Z loňského očního vyetření mám podezření na edý zákal, tomu věřím. Bojím se teď jít na vyetření, ptz. si myslím e lepí to není.
Prostě jsem co se týká doktorů "odpírač" veho...
Není tady
rina napsal(a):
Irma napsal(a):
rino
Udělala jsem v ivotě mnoho věcí, které si nikdy neodpustim, a nevěřím e ty, Palomito, ano.
Ale jsou (pro kadého, podle mě) tak soukromé a intimní, e je sem nikdy nenapíe!
O co ti vlastně lo, kdy jsi o sobě psala e o ničem takovém neví?
rino, já teda upřímně nevím o ádné věci, kterou bych si neodpustila.
Upravil(a) LENNNA (16. 6. 2021 6:24)
Není tady
Palomita napsal(a):
LENNNA napsal(a):
1. Sledovali jste někdy nějakou reality show? Pokud ano, která se vám líbila?
2. Ideální bydlení by bylo: velké město, malé město, vesnice, cizina (kde?)...... domek, panelák...?
3. Jaký styl oblečení máte nejraději? Sportovní, elegantní.... atd.1. Určitě, ale teď si nevybavím ádnou, která by mi utkvěla v paměti, jakoe nej.. Hmm, moná Trosečník a nebo takové ty postapokalyptické..?
2. Ideální bydlení je kdekoli s ideálními lidmi, ti jsou důleitějí, ne místo jako takové.
3. Pohodlný styl za jakýchkoli okolností
Nojo, Trosečník! Nemohla jsem si vzpomenout na název! Na toho jsem také ráda koukala. Já jsem asi mírák , protoe reality mám ráda.
Není tady
LENNNA napsal(a):
rino, já teda upřímně nevím o ádné věci, kterou bych si neodpustila.
Nebo tak Celý ten princip vyčítání a odpoutění nechápu. Ale je to věc smýlení, proto jsem se ptala, proč si někdo něco nedokáe odpustit.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Nojo, Trosečník! Nemohla jsem si vzpomenout na název! Na toho jsem také ráda koukala. Já jsem asi mírák , protoe reality mám ráda.
Teď musím s děckem koukat na Like house.. to je hodně výivný.. a ne, určitě bych to neoznačila za top
Není tady
Otázky:
1. Jaké barvy oblečení máte dnes na sobě?
2. Jaký je dnes Vá pojem času? e se vleče a nebo e letí?
3. Kdy znáte nějaké slovíčko z jiného nářečí, jazyka, pouíváte jej v běné mluvě i kdy do vaeho kraje nezapadá?
Není tady
Palomita napsal(a):
Otázky:
1. Jaké barvy oblečení máte dnes na sobě?
2. Jaký je dnes Vá pojem času? e se vleče a nebo e letí?
3. Kdy znáte nějaké slovíčko z jiného nářečí, jazyka, pouíváte jej v běné mluvě i kdy do vaeho kraje nezapadá?
1. černé - jak jinak
2. čas v podstatě letí stále, nestává se, e by se vlekl (kromě zubaře apod. )
3. "cizí" krajové slova nepouívám, protoe je neznám či nemám zaitá a neslyím je tady v okolí. Take asi jen po naem
Není tady
LENNNA napsal(a):
OTÁZKY:
1. Psali/y jste si někdy deník či vedete si diář papírový?
2. Kdybyste se měli odstěhovat do jiného kraje v ČR (ne kde bydlíte), který by to byl a proč?
3. Na jaké stránky na internetu nejvíce chodíte?
1. Písala som si kedysi a žutujem, e som nepokračovala a nepokračujem. Po ocovej smrti sme objaivli denník, ktorý si písal cca 50 rokov a uvaujem, e a si ho prečítam, pokúsim sa ho vyda... Deudko si písal aj denník, aj čitatežský denník cca 60 rokov (zomrel 95-ročný), lase bratranec v nejakom amoku vetko vyhodil...
2. V ČR som zvaovala Brno, junú moravu (nie z vlastnej iniciatívy) a severné Čecvhy (z vlast, iniciatívy, ale kvôli niekomu
. NIč nevylo, ale vetko z toho - plus Prahu - si viem ivo predstavi. Na Slovensku asi západné Slovensko, Záhorie a okolie - mám tam korene a pekné spomienky.
3. Svoju pracovnú, Babinet a ete jedno kecacie fórum, Facebook, dva spravodajské portály, a potom kultúra...
Není tady
1. Čo vás na druhých najviac rozčužuje (sa na kom)?
2. Sledujete zžavy v supermarketoch a riadite sa nimi?
3. Máte nejaký obžúbený seriál? Ak áno, aký?
Není tady
Selima napsal(a):
1. Asi hloupost v kombinaci s netolerancí, u kohokoli.
2. Ne, ne
3. Downton Abbey pro své dobové zasazení a Průměrňákovi pro reálný popis naich ivotů
Není tady
Selima napsal(a):
LENNNA napsal(a):
OTÁZKY:
1. Psali/y jste si někdy deník či vedete si diář papírový?
2. Kdybyste se měli odstěhovat do jiného kraje v ČR (ne kde bydlíte), který by to byl a proč?
3. Na jaké stránky na internetu nejvíce chodíte?1. Písala som si kedysi a žutujem, e som nepokračovala a nepokračujem. Po ocovej smrti sme objaivli denník, ktorý si písal cca 50 rokov a uvaujem, e a si ho prečítam, pokúsim sa ho vyda... Deudko si písal aj denník, aj čitatežský denník cca 60 rokov (zomrel 95-ročný), lase bratranec v nejakom amoku vetko vyhodil...
2. V ČR som zvaovala Brno, junú moravu (nie z vlastnej iniciatívy) a severné Čecvhy (z vlast, iniciatívy, ale kvôli niekomu
. NIč nevylo, ale vetko z toho - plus Prahu - si viem ivo predstavi. Na Slovensku asi západné Slovensko, Záhorie a okolie - mám tam korene a pekné spomienky.
3. Svoju pracovnú, Babinet a ete jedno kecacie fórum, Facebook, dva spravodajské portály, a potom kultúra...
Selimo, těch vyhozených deníků je převeliká koda!
Já si nepíu přímo deník, ale třetím rokem si vedu "mnoholetý deník" - moná někteří znáte pod pojmem "Pětiletý deník"... to mi přilo málo, tak mám čistý seit, jedna stránka je jeden den v roce a v řádkách jsou pod sebou vypsány roky, take na stránku se vejde cca 30 let? A píu si denně počasí a heslovitě poklud se něco ten den stalo. Tak to mě baví.
Není tady
Selima napsal(a):
1. pomalost, nedochvilnost
2. do letáku jednoho obchodu se podívám, kdy tam mám cestu. Ale jinak moc nesleduji a slevama se neřídím.
3. seriály, který vyloeně sleduji (sledovala jsem) byly: Vyprávěj a Ulice . Hodně moc se mi líbil seriál Ztraceni (LOST), líbil se mi také seriál Tudorovci (asi kvůli hlavnímu hrdinovi ), líbí se mi Odloené případy.... asi si teď nevybavím vechny.
Není tady
LENNNA napsal(a):
3. seriály, který vyloeně sleduji (sledovala jsem) byly: Vyprávěj a Ulice . Hodně moc se mi líbil seriál Ztraceni (LOST), líbil se mi také seriál Tudorovci (asi kvůli hlavnímu hrdinovi ), líbí se mi Odloené případy.... asi si teď nevybavím vechny.
Lehce naváu.. Hru o trůny jsem začala sledovat a poté, co ve Stardance tancoval na titulní píseň Ondra Bank a totálně mě ta hudba dostala a teda seriál po pár peripetiích taky
Není tady
Otázka: Vimli jste si, e Monika Babiová ilhá?
Na některých fotkách vypadá, jako by měla skleněné oko.
Není tady
Palomita napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Lehce naváu.. Hru o trůny jsem začala sledovat a poté, co ve Stardance tancoval na titulní píseň Ondra Bank a totálně mě ta hudba dostala a teda seriál po pár peripetiích taky
Hra o trůny je docela slavný seriál, e? Já ho nikdy neviděla...ale vím, e se o něm hodně mluví.
Není tady
rina napsal(a):
Otázka: Vimli jste si, e Monika Babiová ilhá?
Na některých fotkách vypadá, jako by měla skleněné oko.
Ne nevimla a popravdě co by na tom bylo patného? Hezká enská
Není tady
LENNNA napsal(a):
Hra o trůny je docela slavný seriál, e? Já ho nikdy neviděla...ale vím, e se o něm hodně mluví.
Jo, začal v roce 2011 a Ondra Bank tancoval koncem roku 2016.. take jsem první díl první série zhlédla někdy a v r. 2017. Co mě bavilo, protoe a na tu poslední sérii u bylo ve natočené. Pak to má úplně jiné grády
Není tady
Palomita napsal(a):
Otázky:
1. Která místnost u vás doma je vae nejoblíbenějí a proč?
2. Jaká je vae nejlepí vlastnost?
3. Jakou pozitivní vlastnost u sebe postrádáte a chtěli byste ji mít a proč?
1. V garsónke to mám žahké tá jedna-jediná, ale povedzme, e najviac času trávim v relaxačnej časti, plus teda balkón je od marca do novembra silná srdcovka...
2. To by mali posúdi iní - a záleí aj na kontexte.... Zvedavos, humor a rados zo ivota, povedala by som.
3. Väčiu rozhodnos a asertivitu - minimálne v jednaní s úradmi . A chcela by som ju ma, aby som bola úspenejia, uznávanejia a aby som žahie vybavila X vecí... A asi by som mala by aj etrivejia a prezieravejia s peniazmi.
Není tady
Irma napsal(a):
Otázky:
1. Které jídlo byste nikdy nesnědly?
2. Jste skřivani nebo sovy?
3. Jak si představujete ideální dovolenou? Kde? A na jak dlouho?
1. Hada, exkrfementy... zámerne pokazené jedlo (napr. ralok zakopaný na rok do zeme apotom vykopaný).
2. Sova ako vyitá
3. Ideálnu dovolenku som u mala - vlastne viacero - a nemajú veža spoločného... Proste keď sa zíde fajn destinácia, super partia, dobré jedlo, počasie, správny pomer leňoenia a poznávania, námahy a oddychu... Nemám na to rovnicu. (Ale stáva sa mi aj to, e keď potrebujem oddych, ideálne je len leňoi, a keď potrebujem aktívnu zmenu, ideálne je len cestova a poznáva... A mala som aj ideálni dovolenku skoro sólo, aj vo dvojici, aj vo väčej skupine -. take ako zoveobecni)
Není tady
Palomita napsal(a):
Můu se zeptat? Některé z vás jste uvedly, e je těké odpustit sama sobě. Zajímalo by mě v čem a proč si to myslíte? Asi smýlím trochu jinak, ale nenapadá mě, co by si člověk mohl vyčítat a chtít si odpoutět, krom závaných trestných činů. Marně si tu nad tím lámu hlavu a nemůu na nic přijít Za případné vysvětlení děkuji předem
Vyčítam si - úplne zbytočne, ale... - chyby, čo som urobila vo výchove nevlastného syna... Keď urobil jeden obrovský prúser (po naom rozchode s jeho otcom a následných peripetiách), v podstate som nás oboch odsúdila... kadého inak. Jemu so odvtedy u odpustila, aj keď ná vzah u asi nebude ako predtým, sebe odpúam postupne a po kúskoch.
Není tady
Rinsa: Otázka: Co "vidíte", kdy před usínáním zavřete oči?
Farebné obrazy a videá. občas niečo silné, čo osm videla cez deň; často imaginárne deje, cesty, žudí, ktorých u nestretávam, ktorí sú mŕtvi alebo ďaleko, miesta, kde som nikdy nebola, ale kde som u dávno nebola... fotky z kníh a z videá z PC...
Není tady
dvojmo...
Upravil(a) Selima (21. 6. 2021 14:10)
Není tady
A to ma inpirovalo:
1. Máte vône rozdelené na "zimné" a "letné"?
2. Ako vône celkovo preferujete? Sladie, jemnejie, svieejie, žahie, aie, orientálne...?
3. Aký druh počasia máte najradej? Aký neznáate?
Není tady
Selima napsal(a):
3. Väčiu rozhodnos a asertivitu - minimálne v jednaní s úradmi . A chcela by som ju ma, aby som bola úspenejia, uznávanejia a aby som žahie vybavila X vecí... A asi by som mala by aj etrivejia a prezieravejia s peniazmi.
To je krásný
Není tady