18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
rina napsal(a):
1. Věříte v ufo?
2 . Věříte na amany?
3 . Věříte v chemtrails?
Můete napsat, proč ano/ne?
1. Čiastočne.
2. Nie e verím, ale zaívam.
3. Áno.
Není tady
LENNNA napsal(a):
1. Čím jsi chtěla být (zaměstnání), kdy jsi byla malá - mladá? A vylo to?
2. Jaké zaměstnání bys chtěla vykonávat (kdo je v důchodu, tak myleno v produktivní době), kdyby nebylo ádné omezení, proč by to nelo nebo proč to nevylo.
3. Dnes jsem četla zajímavou (no, asi jen pro někoho ) mylenku od Osmanyho Laffity, a to, e v Čechách je tolik rozvodů, protoe o sebe české eny nepečují. Co si o tomto názoru myslí?
1. Indiánkou alebo spisovatežkou - ani jedno nevylo (alebo len čiastočne).
2. Fyzioterapiu malých domácich zvierat. Plus hotel/kôlku/útulok pre psov.
3. Preňho je určite pravdivý, podža mňa je to brutálne zjednoduenie a prehodenie viny na jednu stranu. Neznáam zoveobecnenia.
Není tady
LENNNA napsal(a):
eremuruss napsal(a):
LENNNA napsal(a):
1. Čím jsi chtěla být (zaměstnání), kdy jsi byla malá - mladá? A vylo to?
2. Jaké zaměstnání bys chtěla vykonávat (kdo je v důchodu, tak myleno v produktivní době), kdyby nebylo ádné omezení, proč by to nelo nebo proč to nevylo.
3. Dnes jsem četla zajímavou (no, asi jen pro někoho ) mylenku od Osmanyho Laffity, a to, e v Čechách je tolik rozvodů, protoe o sebe české eny nepečují. Co si o tomto názoru myslí?1. Chtela jsem byt ilustratorkou knih nebo malirkou taliru sen se neuskutecnil
2.brigadne prodavacka
3.No,kdyz to nekdy vidim nektere zeny o sebe opravdu nepecuji,chybi jim zuby,vlasy sedive nebo velike odrosty,deodorant nevi,ze existuje.Liceni zadne.Erem, to já chtěla být zase spisovatelkou
Uivi sa tým moc nedá (u nás, v USA určite áno a u vás neviem), ale ako koníček sa to dá predsa robi aj tak, nie?
Není tady
LENNNA napsal(a):
1. Jaké jsou tvé současné koníčky?
2. Jaké koníčky jsi měla v dětství/mládí/mladím věku - na které nyní není čas nebo prostě jen upadly v zapomnění, ale mělas je ráda?
3. Existuje nějaké téma na diskusi, na které by sis ráda popovídala, ale nikdy se tady v diskusi neobjevilo?
4. Co tě na protějku zaujme na první pohled nejvíce? Jde po ulici a jen si řekne "to je pěkný chlap" - co tě na něm zaujme na první pohled nejvíce?
5. Které známé osoby jsou ti z nějakého důvodu sympatické? (mohou být i ti, kteří u nejsou mezi námi) Kdo a jaký je ten důvod?
1. Tanec hula, kultúra (vehochu), keď sa dá tak cestovanie, trochu fotenie, cudzie jazyky. A mono zvieratá. A čítanie.
2. Čítanie, robenie projektov, zbierok apod. z ABCčka , zbieranie pohžadníc, servítok, odznakov (teraz zbieram magnetky z ciest), trochu cudzie jazyky, trikovanie, vyívanie, pokusy o itie, chov zvierat, v dospelosti pokusy o keramiku... Teraz mám pocit, e nestíham NIČ.
3. Mono výmena pracovných skúseností alebo záitkov...
Není tady
Moje otázky:
1. Čo ste hžadali na Babinete, keď ste prili? Nali ste to?
2. Ako ste strávili leto? Ak ste boli na dovolenke, kde a ako?
3. Ak nie, čo "letného" ste porábali doma?
Není tady
LENNNA napsal(a):
1. Jaké jsou tvé současné koníčky?
2. Jaké koníčky jsi měla v dětství/mládí/mladím věku - na které nyní není čas nebo prostě jen upadly v zapomnění, ale mělas je ráda?
3. Existuje nějaké téma na diskusi, na které by sis ráda popovídala, ale nikdy se tady v diskusi neobjevilo?
4. Co tě na protějku zaujme na první pohled nejvíce? Jde po ulici a jen si řekne "to je pěkný chlap" - co tě na něm zaujme na první pohled nejvíce?
5. Které známé osoby jsou ti z nějakého důvodu sympatické? (mohou být i ti, kteří u nejsou mezi námi) Kdo a jaký je ten důvod?
4. Charizma, skôr zaujímavý a nevedný výzor ako "bená krása". A inak pohžad a úsmev.
5. Dalajláma, pápe, Sting, ná Vladimír Krčméry, prezidentka, apod. - žudia, čo vlastným ivotom (alebo sa o to snaia) pozitívne ovplyvňujú ostatných, dianie okolo seba apod. Bez ohžadu na profesiu, ale s ohžadom na dosah, aký majú...
Není tady
Blossom opět s vámi napsal(a):
Řeím to hlavně v hlavě ( nepřehlédnutelný úbytek energie, "náhlé" ( ) přibrání asi 7 kil (to se snaím řeit i prakticky úpravou stravy a pohybu - leč nedaří se), ale i dalí různá zdravotní omezení, která mi zmenují radost z pohybu. No a k tomu i nějaké dalí problémy, které zde nechci vypisovat.
Moná e nad tím často přemýlím proto, e to přilo "náhle" - během roku, dvou. Předtím jsem byla fyzicky zdravá jak řípa a i po padesátce se zdálo, e mě fyzicky nic neomezuje a neomezí
Prostě se musím nějak překlenout z pozice paní ve středních prima letech do pozice starí paní.
Asi to chce trochu času a pokory, kterou se učím...
Ja to nerieim, s úbytkom síl a pribúdaním neduhov "bojujem" primeraným pohybom a dobrou náladou a v poslednom čase dostávam komplimenty, e na svoj vek nevyzerám/nepôsobím... Ale na konci kols. roka som sa cítila na 80%, tak tuím o čom hovorí . Naastie to cez prázdniny prelo. Podža mňa je psychika primárna a fyzično ju len poslúcha... väčinou.
Není tady
vera napsal(a):
snaím se hýbat, pracuji na zahradě-máme ji ve svahu, take nahoru a dolů, turistika, kolo a .............velká úprava stravy
kdy to srovnám, jak jsem jedla před 10 lety.................velký rozdíl
a to nejdůleitějí................POZITIVNÍ MYLENÍ...........NASMÁT SE S NĚKÝM
mít koníčky
Není tady
Irma napsal(a):
1. Viděly jste někdy u jezdeckých koní víc kluků nebo holek?
2. Umíte nosit nízké ponoky do tenisek, ani by se vám shrnovaly?
3. iláte na kotě nebo těně, které vidíte poprvé?
1/ Já viděla jen jednoho kluka a jinak samé holky.
2/ Neumím. Nezáleí na materiálu, značce, botě - prostě je neumím nosit.
3/ Netuila jsem to o sobě, ale ilám
1. Nerozliujem to.
2. Asi som to neskúala, neviem.
3. Občas mi to ujde
Není tady
Palomita napsal(a):
Serigala napsal(a):
Ahoj, tak taky přidám svůj názor.
Nemyslím si e je tolik rozvodů pro zanedbaný vzhled en,ale dělala jsem kdysi anketu kdy větina můu odpověděli e jim vadí e se jejich ena o sebe přestala starat. Krátce na to co spolu odsouhlasili společný ivot a úplně definitivně poté co zaloili rodinu. A můj názor e tomu tak velmi často je, je postavený na pozorování situace v úzkém i irím okolí a nejen v
Čechách.
Bohuel jakmile enská přibere, má neupravené vlasy, vytahané třičko a tak dále, není to ta stejná enská jako byla.
Já znám pohlednou enu kterou mui opoutí, ta tvář ani postava ji nestačí , protoe její povaha je tak trochu neastná.
No ale i mui o sebe přestávají dbát a to je taky někdy síla.Ne nadarmo se říká, e ena doufá, e mue po svatbě změní, zatímco mu doufá, e se ena po svatbě nezmění
Nó ano
Není tady
Selima napsal(a):
Moje otázky:
1. Čo ste hžadali na Babinete, keď ste prili? Nali ste to?
2. Ako ste strávili leto? Ak ste boli na dovolenke, kde a ako?
3. Ak nie, čo "letného" ste porábali doma?
1.nevera v manzelstvi-nasla jsem tu co jsem hledala
2.byla jsem na dovolene,moc jsem si to neuzila,vadili me ty sileny vedra,do toho nam na dovolene omemocnel pes,takze jsme jeli driv domu.Ted si udelame jeste prodlouzeny vikend v Jindrichove Hradci,tak doufam,ze za 14 dni,uz vedra nebudou.
3.maximalne jsem presadila kytky
Není tady
Otázky:
1) Pouíváte aplikaci mobilnirozhlas.cz? Zajímáte se aktivně o dění v místě bydlitě?
2) Sbíráte v přírodě nějaké plody?
3) Nakresleného panáka na chodníku obejdete nebo si skočíte?
1/ Pouívám, zajímám.
2/ Někdy ostruiny, někdy ípky, břečan do vázy.
3/ Vdycky mě to láká, ale pokadé je tam hodně dětí, tak panáka obejdu. Skočila jsem si jen 1x navečer, bez svědků
Není tady
Otázky:
1) Pouíváte aplikaci mobilnirozhlas.cz? Zajímáte se aktivně o dění v místě bydlitě?
2) Sbíráte v přírodě nějaké plody?
3) Nakresleného panáka na chodníku obejdete nebo si skočíte?
1. Nie; trochu.
2. Áno, bazu, púpavu, ihžavu, maliny, černice, hríby...
3. Keď som sama, skočím - inak obídem.
Není tady
Tak letos prý je nejnavtěvanějích krajem Jihočeský kraj Můj oblíbený kraj. Překonal i Prahu prý.
Komu se tam také líbí? A kdo má to těstí, e tam bydlí?
Není tady
Mne sa páčil Český Krumlov, Zlatá Koruna (tma sme bývali v kempe), splav Vltavy, Romberk.... A aj pobyty na samote pri ČB, v lone prírody . Je to divoký kraj, ale malebný a má pamiatky, ktoré by som ete chcela vidie... Mám príbuzných v Kaplici, inak s ním nie som nijako spojená. Hoci mne sa páči v ČR skoro vade (kde som teda zatiaž bola ).
(Bola sopm v ČK pred koronou a podža počtu turistov som u vtedy mala dojem, e kam sa hrabe Praha ... Davy bolo nutné rozráa, óry vade, retiky narvané, lístky do tamojieho divadla/divadiel vypredané mesiace dopredu... len na tej Vltave bolo kžudnejie )
Upravil(a) Selima (14. 9. 2021 8:18)
Není tady
LENNNA napsal(a):
Tak letos prý je nejnavtěvanějích krajem Jihočeský kraj Můj oblíbený kraj. Překonal i Prahu prý.
Komu se tam také líbí? A kdo má to těstí, e tam bydlí?
Mně se tam také líbí, za týden tam jedu na dovolenou.
Upravil(a) Blossom opět s vámi (14. 9. 2021 10:07)
Není tady
LENNNA napsal(a):
Komu se tam také líbí? A kdo má to těstí, e tam bydlí?Mně se tam také líbí, za týden tam jedu na dovolenou.
Jééé, tak to v dobrém závidím! A přeji moc krásnou dovolenou!
Není tady
LENNNA napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Komu se tam také líbí? A kdo má to těstí, e tam bydlí?Mně se tam také líbí, za týden tam jedu na dovolenou.
Jééé, tak to v dobrém závidím! A přeji moc krásnou dovolenou!
My se o vikendu jedeme podivat do Jindrichova Hradce
Není tady
eremuruss napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Mně se tam také líbí, za týden tam jedu na dovolenou.Jééé, tak to v dobrém závidím! A přeji moc krásnou dovolenou!
My se o vikendu jedeme podivat do Jindrichova Hradce
Erem, také přeji hezkou víkendovou dovolenou!
Není tady
1. Máte obžúbené výletné miesto vo svojom okolí? (Ak áno, ktoré to je?)
2. Rezané alebo kochlíkové kvety? (A - prečo?)
3. Činnosti (čítanie, písanie, učenie sa, stretávanie, filmy, divadlo, cvičenie) - radej naivo alebo online? A prečo?
Není tady
Selima napsal(a):
1. Máte obžúbené výletné miesto vo svojom okolí? (Ak áno, ktoré to je?)
2. Rezané alebo kochlíkové kvety? (A - prečo?)
3. Činnosti (čítanie, písanie, učenie sa, stretávanie, filmy, divadlo, cvičenie) - radej naivo alebo online? A prečo?
1. Les a louky.. ideálně za svítání nebo za soumraku. Podzim je na takových místech přímo úchvatný
2. Oboje. Nemám preferenci, odchází mi to vechno stejně
3. Větinou online, doma. Zabere to méně času a nemusím nic plánovat.
Není tady