6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Odpovězte na tři otázky, nebo kolik chcete, a zadejte tři dalí, nebo kolik chcete.
Diskutovat o čemkoliv povoleno. 👍
Není tady
Přidávám se jako první:
1. Má se tříletému děcku povolit dětský tablet, nebo ne?
2. Jak se věnujete oficiálním vystoupením/koncertům, soutěním, zkoukám svých dětí, vnoučat z čehokoliv?
3. Kdy se vás někdo dnes zeptá, jak se máte, odpovíte mu upřímně?
🍀
Upravil(a) rina (10. 6. 2021 20:25)
Není tady
Klidně si na své otázky odpovězte sami/y
Není tady
1. ne 2.nikdy me nebavili ruzne besitky mych deti .......3. vzdycky odpovim,dobre,nemam naladu rozebirat svoje starosti s cizima lidma .
Není tady
Rina:
1. Nie.
2. To bolo je rôzne... podža okolností.
3. Stručne, ale pravdivo - to je moje heslo.
Není tady
1. Máte nejakú slabos, ktorej neviete odola? (cigarety, parfumy, topánky, hudba, knihy, výlety...) ? Nejakú "závislos"? Ak áno - čo to je?
2. Ako si pomáhate pri horúčavách v práci?
3. Ako žahko/ako odpúate? Druhým aj sebe...?
Není tady
rina napsal(a):
Přidávám se jako první:
2. Jak se věnujete oficiálním vystoupením/koncertům, soutěním, zkoukám svých dětí, vnoučat z čehokoliv?
🍀
1) Hodně se mi to příčí, podle mne stačí o dost později. Raději co nejvíc procházek, sportovat, číst mu a vyprávět, zpívat s ním, kreslit a malovat, hrát společenské a deskové hry, chodit do divadla a hrát divadlo doma..., trochu ho zapojovat do domácích prací.
2) Na koncerty dětí v ZU jsem se těila, kolních představení a účinkování jsem se taky ráda zúčastňovala.
3) Spoustu let jsem odpovídala, e se mám dobře, i kdy to vdycky nebyla úplně pravda. Lhát jsem nechtěla, ale ani přenáet na druhé své starosti. Teď u říkám větinou jen pravdu pravdoucí. Ale záleí na tom, komu ji říkám. Kdy vím, e se někdo ptá jen formálně, odpovím mu podobně jako tehdy.
Otázky:
1. Jakou kníku (knihu) má teď rozečtenou?
2. Co plánuje na léto, pokud bude vývoj příznivý?
3. Co se ti líbí a naopak nelíbí na dneních mladých lidech?
Není tady
Odpovědi na otázky vrabčáka:
1) Mám rozečtené maminčiny povídky a fejetony. U některých brečím, u některých se směju, některý jsou dojemný...Trochu je zkoriguju a budu se snait je vydat jako kníku. Mamince jsem to slíbila.
2) Plánuju být na zahradě a v domě po mojí mamince. Je to na vesnici. Trochu to tam renovuju a upravuju.
3) Dnení mladí lidé (aspoň ti, s kterými já se potkávám) jsou převáně skvělí. V něčem jsou jiní, v něčem stejní jako jsme byli my. Byla jsem tento týden předsedkyně maturitní komise na jednom starobylém gymnáziu a mám jen ty nejlepí dojmy...
Moje otázky:
1) Litujete v ivotě něčeho? Udělali byste něco jinak?
2) Kdo nebo co je pro vás v ivotě nejdůleitějí?
3) Jaká je vae nejoblíbenějí kniha?
Upravil(a) Soleil (11. 6. 2021 20:05)
Není tady
vrabčák napsal(a):
Otázky:
1. Metoda Bullet Journal: Zhodnote včerejek, uspořádejte si dneek a naplánujte zítřek
2. Na léto neplánuji vůbec nic. Ani si neberu dovolenou nějak v kuse. Vezmu si tak různě den, dva, kdy bude hezky. A nejraději budu za klid - na zahradě nebo u vody s kníkou.
3. Nelíbí se mi jejich a příliné sebevědomí, drzost, nevychovanost (nezdravení apod.). Dodám, e samozřejmě nemyslím vechny.
A líbí se mi přiměřené sebevědomí, odvaha, umí jazyky lépe ne my, nestydí se, nepodceňují se.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OTÁZKY:
1. Kniha, která je tvá srdcovka.
2. Film, který je tvá srdcovka.
3. Co by sis přál/a dlouho zkusit, ale nemá na to odvahu?
Upravil(a) LENNNA (12. 6. 2021 8:34)
Není tady
rina napsal(a):
Přidávám se jako první:
🍀
1. U tříletého dítěte to jetě není o povolování, ale o nabízení -nenabízet.
2. Jak jen to jde. Teď se mí zdá, e se často odehrávají tyto události v časných odpoledních hodinách. Asi příbuzní ostatních dětí nepracují nebo si berou dovolenou na vystoupení.
3. Upřímně, nerozkecávám.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Otázky:
1. Alena Morntajnová - Listopád
2. Pracovat, pracovat, pracovat - práce, dům, a dalí práce. Ale mě to nevadí, "dovolenou" mám hned za okny
3. Líbí se mi, e jsou stejní, jako jsme byli my, mají obdobné radosti i starosti. A co jim vůbec nezávidím, e dnes ijí dvojí ivot - ten reálný a na soc. sítích.
Není tady
LENNNA napsal(a):
OTÁZKY:
1. Z naich ikmý kostel od Karin Lednické a ze zahraničních asi kniha Hostitel od Stephenie Meyer
2. Hunger games, vechny čtyři Jeden z mála filmů, který můe směle konkurovat své kniní předloze (dle mého )
3. Nemám nic takového. Pokud nemám odvahu, nechci to zkusit..
Není tady
Soleil napsal(a):
1) Litujete v ivotě něčeho? Udělali byste něco jinak?
2) Kdo nebo co je pro vás v ivotě nejdůleitějí?
3) Jaká je vae nejoblíbenějí kniha?
1. Ne, myslím, e ve je tak, jak má být a i ty "chybné" kroky nás formují, třeba pro lepí rozhodnutí v budoucnu.
2. Ač to vyzní velijak, ivot mě naučil, e to musím být já. Děti a manel jsou samozřejmostí, spolu se zdravím
3. ikmý kostel
Není tady
Palomita napsal(a):
LENNNA napsal(a):
OTÁZKY:
3. Co by sis přál/a dlouho zkusit, ale nemá na to odvahu?1. Z naich ikmý kostel od Karin Lednické a ze zahraničních asi kniha Hostitel od Stephenie Meyer
2. Hunger games, vechny čtyři Jeden z mála filmů, který můe směle konkurovat své kniní předloze (dle mého )
3. Nemám nic takového. Pokud nemám odvahu, nechci to zkusit..
Musím reagovat, máme podobný vkus moná.... knihu Hostitel také miluji, je moc krásná! Mám jí doma a patří mezi knihy, které mají své místo a neposílám je dál. A Hunger Games také miluju!
(Listopád a ikmý kostel - na ty se chystám)
Není tady
Selima napsal(a):
1. Máte nejakú slabos, ktorej neviete odola? (cigarety, parfumy, topánky, hudba, knihy, výlety...) ? Nejakú "závislos"? Ak áno - čo to je?
1. Jídlo , ve kolem papíru (take knihy, ale i papírenské zboí), laky na nehty a facebook
2. V horku (doufám, e dobře překládám) v práci nejde dělat nic moc a je to tam utrpení. Bohuel jsem v kanceláři, kde není klimatizace, take jedině větrák a teď jsem si pořídila na stůl ochlazovač vzduchu, tak uvidíme, jestli bude k něčemu.
3. Já jsem pohodář, salámista, take moc věcí se mě nedotkne, abych je případně musela řeit a následně odpoutět. Take obecně moc není co odpoutě. Ale pak byly asi párkrát okamiky, které člověka hodně zasáhly a tam u to je s odpoutěním někdy horí. Hodně záleí o co lo.
Není tady
OTÁZKY:
1. Psali/y jste si někdy deník či vedete si diář papírový?
2. Kdybyste se měli odstěhovat do jiného kraje v ČR (ne kde bydlíte), který by to byl a proč?
3. Na jaké stránky na internetu nejvíce chodíte?
Není tady
LENNNA napsal(a):
Musím reagovat, máme podobný vkus moná.... knihu Hostitel také miluji, je moc krásná! Mám jí doma a patří mezi knihy, které mají své místo a neposílám je dál. A Hunger Games také miluju!
(Listopád a ikmý kostel - na ty se chystám)
Budu ráda, kdy dá pak vědět, jak se ti líbily
Není tady
Selima napsal(a):
1. Lenoení
2. Chodím do práce brzy ráno a jak je chladný vzduch, vude otevřu okna, jakmile se oteplí, zavírám a zatahuji aluzie. Chodím bosky a na oblečení lehké aty.. známá si dávala nohy do kopku se studenou vodou.
4. Snaím se chovat tak, abych neměla výčitky svědomí. Odpoutět asi nemám komu a co, jen zradu a le nezapomenu nikdy. Nicméně jsem schopná s takovým člověkem i nadále komunikovat, jen mu u nedůvěřuji, to je celé
Není tady
LENNNA napsal(a):
OTÁZKY:
1. Psali/y jste si někdy deník či vedete si diář papírový?
2. Kdybyste se měli odstěhovat do jiného kraje v ČR (ne kde bydlíte), který by to byl a proč?
3. Na jaké stránky na internetu nejvíce chodíte?
1. Snaha několikrát byla, ale nikdy jsem to nedotáhla dál, ne na pár stránek
2. Asi můj rodný.
3. YT
Není tady
Otázky:
1. Která místnost u vás doma je vae nejoblíbenějí a proč?
2. Jaká je vae nejlepí vlastnost?
3. Jakou pozitivní vlastnost u sebe postrádáte a chtěli byste ji mít a proč?
Není tady
Selima napsal(a):
1. Jídlo (pokud mono dobré), lenoení, rozečtená kniha, která mě chytla.
2. U rok mám práci v budově s klimatizací, kde se nedají otevírat okna. Čili poněkud bezmoc.
3. Jak co, jak komu. Dlouhou dobu mě vůbec nedocházelo,e je moné a ádoucí odpustit sobě.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Otázky::
1.Jack Fairweather: Dobrovolník. Není to veselé čtení, ale vřele doporučuji!
Literatura faktu popisující neuvěřitelný příběh Witolda Pileckého, polského odbojáře, který se po dohodě dobrovolně nechal zavřít do koncentračního tábora Osvětim, aby shromádil informace a předal je spojencům, pak uprchl, nakonec se zúčastnil Varavského povstání, po válce se účastnil i protikomunistického odboje, komunisty byl uvězněn a v květnu 1948 popraven.
2. Na začátku července krátkou exkurzi za uměním do ciziny. Původně se měla konat loni v březnu,pak loni v říjnu, pak letos v březnu, tak snad teď a bez ztráty kytičky.
3. Vesměs jsou výborní. Líbí se mi častá "nezaprděnost", častý nenucený zájem, shovívavost a znalost jazyků. To, co se mi nelíbí, není omezeno na mladé. Nelíbí se mi často zacházení s četinou, pocit, e jimi začal svět a větina tetování. Příjde mi, e větinu toho, co mají na kůi, by si doma na stěnu kvůli kýčovitosti a oklivostí nepověsili. A nelíbí se mi takoví ti hodně nakynulí mladí. Myslím, e to za naeho mládí nebývalo. Nechci ostrakizovat kvůli postavě, ale v mladém věku se mi to zdá opravdu spí chorobné.
Není tady
Otázky:
1/ Japonsko: Umenie japonského ivota.
2/ Občas nakouknout za okolní hranice.
3/ Líbí: Zdravé sebevědomí, znalost jazyků, zájem o ekologii. Nelíbí: Někdy příli konzumní ivot, preferování pouze značek (elektronika, obuv atd.), malá odolnost proti zátěi. Ale to asi k teenagerům vlastně patří.
Není tady
Selima napsal(a):
1/ Korálky, bílý kov, parfémy, výlety a kancelářské blbůstky. Závislost: Káva.
2/ Klima.
3/ Druhým snadněji ne sobě. Jak kdy, jak v čem. Hodně záleí na okolnostech, vdy dávám anci.
Není tady
LENNNA napsal(a):
OTÁZKY:
1/ Nemůu si vybrat 1.
2/ Film Closer (Na dotek).
3/ Moc bych chtěla zkusit flyboard, ale strach by mi to nedovolil
(Viděla jsem jen ve videu a ten let mě fascinoval).
Upravil(a) Irma (12. 6. 2021 20:52)
Není tady