Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 6. 5. 2021 18:19

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

Re: Přítel nebo matka?

Oli11 napsal(a):

Holky,máte pravdu, o tom žádná. Výčitky se dostaví, s tím počítám.
Tehdy to rozhodnutí manžela,které mi patřičně odargumentoval, tehdy přišlo jako nejlepší řešení. V tu dobu jsem si úvěr ani nic vzít nemohla, řešili jsme financování našeho bydlení a na dva byty jsem neměla tak vysoký příjem. Nicméně pozdě bycha honiti. Spíš musím tu situaci vyřešit teď. A ano,mám v sobě hodně strachů.

Oli, rozumím ti. Každý má tu svou cestu nějak dlážděnou a těžko říct, co je pro koho a kdy nejlepší, když tou cestou sám nejde. Jisté je, že za tebe to rozhodnutí nikdo neudělá.. nikdy. Ani tenkrát, ani teď. Že ti lidi říkají, co od tebe očekávají a jak se máš zachovat je jedna věc, důležité je, co chceš ty sama a na co si troufáš. Strachy máme v sobě všichni, některé přepereme a na některé nestačíme (zatím?). Ale už jen to, že přemýšlíš o různých cestách je začátek tummenupp

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Není tady

#27 6. 5. 2021 21:32

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Re: Přítel nebo matka?

Oli11 napsal(a):

Holky,máte pravdu, o tom žádná. Výčitky se dostaví, s tím počítám.
Tehdy to rozhodnutí manžela,které mi patřičně odargumentoval, tehdy přišlo jako nejlepší řešení. V tu dobu jsem si úvěr ani nic vzít nemohla, řešili jsme financování našeho bydlení a na dva byty jsem neměla tak vysoký příjem. Nicméně pozdě bycha honiti. Spíš musím tu situaci vyřešit teď. A ano,mám v sobě hodně strachů.

Oli11: To chápu, vzhledem k tomu, že ten radikální krok hodláš učinit z mého pohledu příliš pozdě wink avšak nic není ztraceno. Máš právo, stejně jako ostatní ženy v Tvém věku, na spokojený a klidný partnerský život. Nikdo po Tobě nemůže požadovat, abys až do smrti žila v celibátu, pouze ve společnosti dcery, matky a později již jen matky. Dcera Ti zanedlouho doroste do věku, kdy si najde partnera a odstěhuje se k němu.

Představa, že dožíváš zavřená v bytě pouze se svou matkou po dobu dalších třiceti let by pro Tebe měla být dostatečnou motivací k tomu, abys rozestěhování dotáhla ku zdárnému konci wink

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí